Mr sunshine konu ve oyuncuları

Mr sunshine poster

2018'in en iyi kore dizisi olacak diye düşündüğüm bu diziyi heyecanla bekliyorum.

Mr Sunshine konusu


1871'de Kore Japonya tarafından işgal edilmiştir.
(Vuhhu! Bir dönem dizisi olacak! Çok iddialı)

Amerikan askerleri Kore tarafında savaşa katılmıştır. Jeason seferi esnasında Koreli bir çocuk Amerikan savaş gemisi tarafından kurtarılarak Amerka'ya götürülür. 


(Öf ya! Bu senaristin Miguk 미국 (Amerika) hayranlığı beni öldürecek, şimdi oyuncular İngilizceyi katlederek kulaklarımıza zarar verecekler)

Yıllar sonra bu çocuk büyür ve bir Amerikan askeri olarak Kore'ye döner bu sırada ise aristokrat bir ailenin kızına aşık olur.

Edit: Diziyi izledim. Mr. Sunhine yorum ve repliklerini şurada yazdım. 

Dizinin senaristi Kim Euk Son...

Yani ufak bir hatırlatma geçeyim;
Goblin (2017)
Descendants of the Sun (2016)
The Heirs (SBS, 2013)
A Gentleman's Dignity (SBS, 2012)
Secret Garden (SBS, 2010)

City Hall (SBS, 2009)

gibi efsane dizilerin senaristi!

mr sunshine oyuncuları

Oyuncular olay olay olay!

Lee Byung Hun Koreli teyzelerin ideal damat adayı olarak gösterdikleri şahane adam tam 7 yıldır hiç bir dizide rol almıyordu. Dönüşü muhteşem oldu!

Esas kız Kim Tae-Ri! Daha önce önemli bir yapımda rol almışlığı yok. Umarım Goblin'deki kız vakıasını yaşamayız, düzgün, hoş ve iyi rol yapan biridir de kıza deli olmayız!

Yoo Yeon-Seok'u en son Warm and Cozy dizisinde izlemiştim. Severiz, hoş adamdır. :D 2. adam olarak da severek izleyeceğiz.



Byun Yo-Han Ex-Girlfriends' Club'ta izlemiştim. Bir yerde daha izlemiştim ama onu hatırlayamadım. (Dsk yardım lütfen:) Çok şeker bir tavrı vardı. 

Dizisinin sürprizi ise Descendants of the sun dizisindeki şeker çiftimiz Jin Goo ile Kim Ji-Won konuk oyuncu olarak katılacakmış.





mr sunshine trailer / mr sunshine fragman


Türü: Tarihi, Askerî, Romantik
mr sunshine Bölüm Sayısı : 24
mr sunshine Senarist : Kim Eun Sook
Yönetmen: Lee Eung-Bok
Goblin-Dots
(Yine sinema şöleni gibi görüntüler olacak diye düşünüyorum)
Yayın Kanalı: TVn
mr sunshine  Yayın Tarihi: 7 Temmuz

Yorum Gönder

26 Yorumlar

  1. Benim de bu diziden beklentim yüksek kaliteli bir yapım olur umarım Kim Tae Ri’yi izlemedim ama Handmaiden ile duydum iyi oyuncudur diye düşünüyorum Byun Yo Yhan Misaeng dizisinde de çok tatlıydı ^^

    YanıtlaSil
  2. Byun yo han miseang dizisinde oynamisti.. Teksilden anlayan sicak kanli tatli dilli stajerdi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de dillere destan Six Flying Dragons dizisi var.İzlediniz mi bilmiyorum ama 50 bölümlük tarihi bir dizi olur kendileri.16 bölümlük diziler bile beni sıkarken bu diziyi neredeyse ekrana yapışık bir vaziyette izlemiştim :)

      Sil
  3. Bu diziyi büyük ihtimal izleyemeyeceğim. Senin aksine o kadar umutlu değilim. Başrol ideal damat olarak gosteriliyormus çok şaşırdım. Kızım var bir tane, evlerden ırak olsun lee byun diyeyim sen anla ;) başrol kızımız handmaiden de oynamıştı (sen izlemezsin diye tahmin ediyorum??) Çok iyi iş cikarmisti. Senaristin sadece Goblin i bayıla bayila izlemistim. Diğer dizilerinin mümkün değil sonunu getiremedim. Hele DOTS ta çok zorladim olmadı. Hoş sonra başroller evlendi :)) Tahminlerim pek tutmaz benim. Merakla bekliyorum nasıl olacak reytingleri.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bahsettiğin filmin türü bana uygun değil ^^
      Dots benim de çok sevdiğim bir dizi değildi. Ama Goblin bir efsaneydi.
      Umarım bu da öyle olur

      Sil
  4. Hiç merak etmiyorum açıkçası bu diziyi şuan tek merak ettiğim pretty noona dizisi
    Byun beye gelince misaeng ve six flying dragons dizilerinde oynadı en azından ben oralarda izledim çok yardımcı oldum dimi 😁
    D.S.K.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Misaeng okeydir. Onu hatırlayamamıştım. Diğerini izlemedim zaten.
      Ya evet pretty noona sadece kadın için izleyebilirim *.*

      Sil
  5. Goblin'deki kız vakası nedir efendim orayı anlayamadım

    YanıtlaSil
  6. Ben o kadar emin olamıyorum Goblin 6. bölümden sonra sıkmaya başladı senaryo kendini tekrar etti ve aynı yerde durdular hiçbir açılım kazandırmadı. The Heirs tam bir fos dizi yani klişelerin bir araya getirildiği gençlik dizisi. DOST'ta senaryo var demeye dilim varmıyor Kdrama tarihinin en balon ve şişirilmiş dizisiydi yani bu kadar etki herhalde Joon Ki ve ikinci çiftin etkisidir herhalde. Her iki bölümde saçma sapan ve tutarsız olaylar zinciri vardı. Bu kadın sadece yıldızları bir araya getirip işin kaymağını yiyor. Güzel diyaloglar yazıyor ama senaryo kurgusu berbat. Sadece Secret Garden ve A Gentleman's Dignity'de hakkını teslim edeyim ki Secret Garden en sevdiğim Kore dizisidir ama ondan sonra maalesef senarist ününün kaymağını yiyor diyebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peki :)
      saygı duyuyuorum. Heirs ve dots konusunda katılıyorum ama!

      Sil
  7. Beni de korelilerin asiri Amerika sevici halleri bayiyor..bunu da kliselerin arasına koyabiliriz. Bir Kore dizisinin olmazsa olmazı Amerika da eğitim görecek ya da orda yaşayacak ama mutlaka bir şey olmalı ve yeni bir dunyaymişcasina Amerikayi yuceltmeli..sırf bu yüzden izlemek istemiyorum bazen

    YanıtlaSil
  8. Benim gönlümün 1.si GOBLİN.Dört gözle Gongyoo'dan bir dizi bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh biz onu 4-5 yıl bekledik yeni dizi çeksin diye. Goblinden sonra ne kadar bekleriz bilmiyorum :D

      Sil
  9. Yoo Yeon-Seok bey Love, Lies filminde canlandırdığı aşık olunca sevdiği kızdan başkasını görmeyen şarkı sözü yazarı rolü ile gönlümü fethetmişti. Çok samimi ve hisli bir adam profili çizmişti. İnşallah böyle oynamaya devam eder :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de o filmde saçını başını yolacaktım sanırım ahaha :D

      Sil
  10. Bende bu diziden çok umutluyum… Hele ki 2018 böyle sönük geçiyorken:( Çok fazla eski, klişe, romantik, tahmin edilebilir entrikalı dizilere döndüler gibi:(( Bende pek romantizim, entrika sevmem, üzüyor yani;(
    Yine yazın çok eğlenceli ve güzel olmuş abla ellerine sağlık iyi günler dilerim:))

    YanıtlaSil
  11. Goblin'de kız vakası yaşayan da, kıza deli olanda sizsiniz. Çoklu konuşmassanız iyi olur. Hiç diziyi izlememiş olan insanların kafasını karıştırıyorsunuz. Kim go eun çok iyi bir oyuncu ve tatlı bir kadın. Rolünün hakkını da en iyi biçimde vermişti.

    YanıtlaSil
  12. Ben begenmedim mr sunshine yi kız la adamın yaş farkı çoktu aralarında kimya yoktu tek sahneler gereksiz uzatılmış romantm verilmek istenmiş ama olmamiş byun yo han ve yo yeon seok bide kina hido bayıldım sırf onlar için izledim dyebilirim

    YanıtlaSil
  13. Ben begenmedim mr sunshine yi kız la adamın yaş farkı çoktu aralarında kimya yoktu tek sahneler gereksiz uzatılmış romantm verilmek istenmiş ama olmamiş byun yo han ve yo yeon seok bide kina hido bayıldım sırf onlar için izledim dyebilirim

    YanıtlaSil
  14. Byun yo Han sixs flying dragons 💪😂

    YanıtlaSil
  15. Byun yo Han sixs flying dragons 💪😂

    YanıtlaSil