Hc Care Şampuan Yorumu

Senede bir parmak anca uzayan saçlarımı birkaç ay içinde belime kadar uzatıp gürleştiren ve size de şurada bahsettiğim HC Bitkisel Bakım Kompleksini, bir tür yağ, deneyip bittikçe bir şişe daha almasam Hc Care saç şampuanlarını asla denemezdim.

Asla diyorum çünkü konu kozmetik olunca Türk markalarına karşı yanlış bir önyargım vardı. Sanki kozmetikte de otomobilde olduğu gibi Anadol'dan öteye gidemeyecekmişiz gibi geliyordu. 

Ama sonra Hc Bakım kompleksini kullanıp abi Türkler ne muhteşem bir şey üretmiş diye hayran olunca SLES, SLS, paraben ve formaldehit içermeyen şampuanlarını da denemek istedim. Hc Care şampuan yorumları olarak arama yaptığımda karşıma çıkan yazılar da oldukça pozitifti.

Market şampuanları saç derimde inanılmaz kaşıntı yapıyor. Ayrıca yine market şampuanlarının saçları döktüğüne inanıyorum. En azından benim saçlarımda etkileri bu yönde. Bu yüzden daha önce de köpürmeyen şampuan yani, SLES, SLS içermeyen şampuan arayışlarımı ve deneyimlerimi yazdım. 


Ben Hc Care Volume yani saçlara hacim veren şampuanı aldım. Normal ve kuru saçlar, yağlı ve kepekli saçlar için olan formülasyonları da var.  SLES, SLS içermeyen şampuanlar gibi az köpüren bir yapısı var. Saç diplerimde kaşıntı yapmıyor ve az köpürdüğü halde saçımı gıcır gıcır temizliyor. :)

Hc care şampuan içeriği bitkisel kaynaklı olduğu için akla saç dökülmesini engelleyecek mi gibi sorular getirse de ben bu noktada başarılı olup olmadığına dair sağlıklı bir yorum yapamam. Çünkü Hc Care bakım kompleksi ile beraber kullanıyorum ve onun saçlarım üzerinde ciddi anlamda olumlu etkileri var.

Hc care şampuan fiyat olarak diğer SLES, SLS içermeyen şampuanlara göre çok uyguna denk geliyor. 3, 4 şişe aldığınızda fiyat düşüyor ve ayda bir kez mutlaka 100 liralık alışverişe 15 TL indirim kodu geliyor. 

Eğer bu tür bir şampuan arıyorsanız bir şans verebilirsiniz ama yine de benim markaya dair favorim Hc Care Bakım Kompleksi.

Burada bahsettiğim diğer şampuanlar

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Açıkçası bu şampuanı çok duydum ama fiyatından dolayı almadım. Çok pahalı. Benim saçlara hayatta yetmez ki:)

    YanıtlaSil
  2. Uzun zamandır saç dökülmesi yaşıyorum son zamanlarda daha çok oluyor. Doktora gittim d vitamini eksik dedi vitamin kullandım ama değişen hiçbişey olmadı. Şimdi koronadan dolayı tekrar gidemiyorum da tavsiyen üzerine bugün hem şampuanı hemde saç bakım yağını sipariş verdim. Bakalım inşallah etkili olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım faydasını görürsün.
      Yaz yine bana merak ederim ^^

      Sil