Bioxcin Quantum Yorumlar / Saç Dökülmesine Ne İyi Gelir?

Kıbrıs'a ilk taşındığımızda inanılmaz bir su problemi yaşanıyordu. Asrın Projesi yani Türkiye'den boru hattı ile su taşınmaya başlanmamıştı. Evlere deniz suyu geliyordu. Bildiğiniz tuzlu deniz suyunu arıtıp evlere veriyorlardı. Sadece temizlik amaçlı kullanıyorduk, kullanıyorduk da temizleniyor muyduk onu bir de bize sorun.

Tuzlu su köpürür mü?
Köpürmüyordu.
Deniz suyunun saçlarımız üzerindeki etkisini siz düşünün. Saçlarımız kurudu, kepeklendi ve tabii sonunda sicim sicim dökülmeye başladı. 

Bu sırada bize çevremizdekiler, uzun zamandır Kıbrıs'ta yaşayanlar, Bioxin Şampuanı önerdi. O kötü suda saçlarımızı kurtaran şampuan Bioxcin oldu.

Yaklaşık 5 yıldır, ara sıra yeni denemelerde bulunsam da dönüp dolaşım Bioxcin alıyorum. 



Bioxcin'in Genesis ve Forte serisini çok memnun kalarak kullandım. Yapıları biraz ilaç gibi, market şampuanları gibi çok köpürmüyor da. Kokusu da çok hoş değil ama saçta kalmadığı için sorun olmuyor.

Drug store şampuanları benim saç derimde aşırı kaşıntı yapıyordu. Bioxcin'i çok sevmemin bir nedeni de bu sanırım: Hiç kaşıntı yapmıyor.

Saç çıkartıyor mu derseniz, öyle kendisini didik didik inceleyen biri değilim, bilirsiniz. Yüzümdeki beni fark ettiğimde 19 yaşında falandım. O açıdan kendim fark ettim diyemiyorum ama her kuaföre gittiğimde ne kadar çok yeni saçın çıkıyor, diyorlar. Döküldüğünü telafi edecek kadar çıktığını düşünüyorum. 

En son Bioxcin Ouantum serisini denemek istedim. Quantum serisi dökülme karşıtı bir formüle sahip değil. Kalın ve gür görünümlü saçlar vadediyor. 

Quantum serisinin içeriği şöyle;

• Vitaminler (A, B1, B2, B5, B9 ) : Saç tellerinin güçlenmesine yardımcı olur.
• Mineraller ( Bakır, Çinko, Demir, Kalsiyum ) : Saçları besler.
• Flavonoidler ( Kemferol, Apigenin, Mirisetin ) : Saç tellerini hasarlardan korur.

• Doymamış Yağ Asitleri ( Omega-6, Omega-9 ) : Saç dökülmesine karşı etkilidir.

Saçlarım kalın telli ve yoğun dalgalı olduğu için benim açımdan Quantum serisi gözle görülür bir etki sağlamadı. Ama hala saç derimde kaşıntı yapmaması açısından memnunum ve kısmen de olsa bitkisel bir ürün kullanmanın psikolojik rahatlığını yaşıyorum.

Quantum serisi için net bir şey söyleyemeyeceğim ama dökülme sorununuz varsa Bioxcin Genesis ya da Bioxcin Forte serisinden birini en az 3 ay yılmadan kullanın. Mucize beklemeyin. At yelesi gibi saçlarınız olmayacak ama tarakta gördüğünüz saç miktarında çok büyük azalma olduğunu göreceksiniz. 



Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Bu dertten muzdaribim ve dökülme karşıtı bitkisel bir şampuan kullanıyorum ama sanırım tavsiye edilen sıklıkta kullanmadığım için pek etkisini göremiyorum. Bunu da dikkate alacağım. Başlığı görür görmez damladım adeta 😁

    YanıtlaSil
  2. Selam nabrutcum, saç dökülme problemi var bendede malesef çok şampuan denedim. Hemde aşırı pahalı şeylerde aldım ama maalesef işe yaramadı. Senin tavsiyeni merak ettım hemen deneyeceğim. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası bence bir şeyi sıkça kullanmak en etkili yöntem. Ben düzenli kullandığım için sonuç aldığımı düşünüyorum. Çünkü bu artık bizim evin banyoda olmazsa olmazı oldu. Umarım faydasını görürsün.

      Sil
  3. allah razı olsun.. film dizi tavsiyelerini dinlerim ve genelde çoğunu izleyip sevdim :D saç dökülmesi problemim olduğu için tabi ki bu tavsiyeni de dinleyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah senden de razı olsun. Umarım beklediğin sonucu alırsın.
      Sevgiler ^^

      Sil