Son Zamanlarda Neler Yaşadım?

Başıma kötü bir şey geldiğinde, kaldıramadığımda, yaşadıklarım altına ezildiğimde huzurun kıymetini anlıyorum.

Huzur nefes gibi; gündelik hayatımızda sürekli var olan ama ancak onu kaybettiğimizde varlığının ne kadar rahatlatıcı olduğunu hatırladığımız bir lüks...

Ben de zaman zaman böyle huzurumu kaybettiğim zamanlar yaşıyorum ve o zamanları Allah'a yaklaşmak için bir vesile olarak görüyorum. İşin içinde çıkamadığımda, elimden bir şey gelmediğinde ibadetlerime daha sıkı yapışıyorum ve Allah'ın bu belayı bana tokat mahiyetinde gönderdiğini anlıyorum.

Hani bir yazım vardı hatırlar mısınız?

Neden Bazılarının Her İşi Rast Gidiyor, başlığı ile yazdığım bu yazı bana hiç ders olmaz, her seferinde unuturum.

Yine öyle bir dönem yaşadım, silkelendim. İyiyim.

****

Geçen gün doğum günümdü. İyi ki doğdum mu? Bilmiyorum. Mükemmelliyetçi yapım yüzümden kendimden hiçbir zaman tam manasıyla memnun olmadım, kendini beğenmişliğim yüzünden de kuyruğu hep dik tuttum. (Çelişiyorum biliyorum :) Bu yeni yaşımda Allah beni daha iyi bir kul etsin, ne deyim.

****


Aynı zamanda yine geçen ay Blog'umu açalı 11 yıl oldu. 2010 yılından beri yazıyorum. Blog arşivinden 2010'a kadar gidebilirsiniz. Tıklamadan geçtiğiniz :) ve bu yüzden neredeyse hiç kazanç elde edemediğim Google reklamları haricinde bir getirisi olmadığı halde neden 11 yıldır durmaksızın yazmaya devam ediyorum, beni ne teşvik ediyor diye düşünüyorum. Sonra aşağıdaki gibi yorumlarınız geliyor ve kendimi blog yazarken buluyorum. Okur kitlemin bu kadar kaliteli olması, hiç çirkin yorumlar almamam beni bugün hala yazmaya itiyor sanırım. İyi ki varsınız!

Yorum Gönder

41 Yorumlar

  1. Soruna burdan cevap vereyim bende.
    Neden başka bloglara yorum yazmıyorsun... yada yazmadığın sadece benim. Okuduğum hiçbir blogda yorumunu görmedim o da ayrı.
    Birde yorumlarını neden en az bir en çok kimbilir ne zaman bilemiyorum, cevapliyorsun. Özel bir nedeni mi var bu yaptığının meraktayım.
    Sanırım blog yaşımız aynı. Nice senelere. Neler yaşadın yazmamışsın ama sorun yok umarım.
    Ilk tanıdığım zamanlara göre bana göre değiştin. Yukarıdaki ilk yazdığım sebep buna.
    Burda kurduğun dünyada mutlu gibisin. Ki başkalarını okumuyorsun.
    Ki okuyorsan affet ben görmüyorum.
    Seni okumak keyifli. Ama saydığım bu sebepler beni senden uzaklaştırdı.
    Bunları seni üzmek için yazmadım. Bak üzüleceğini düşünüyorum. Burda kendimi mi çok mühim yoksa seni mi çok ince bir insan olarak görüyorum. Belki ilkidir.
    Belki ikinci.
    Tüm bunlara rağmen takipten çıkmadım. Okuyorum. Yorum yazıyorum.
    Böyle işte. Konuyla ilgili olarak yeri geldi yazdım içimdekileri.
    Kal sağlıcakla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzüldüğüm doğru bunun sebebi hem birincisi hem de ikincisi.
      Sorularına cevap vereyim;
      burada kurduğum dünyada sizin bloglarınız da var. Eski arkadaşlarımı hep takip ediyorum. Bu süreçte Evlendiğini çocuğun olduğunu da yine yazılarından öğrendim hatırlarsan. Sadece çalışıyorum ve okuduğum, takip ettiğim ve beni takip eden o kadar çok blog var ki hepsine cevap yazmamın imkanı yok. Bazılarına yazsam bazıları darılıyordu ve ben de pes ettim. Çünkü zaten home office çalışıyorum. Hepsine dönmem yetişmemin imkanı yok. Çok haklısın ama ne diyebilirim ki.
      Buradan diğer sorunun cevabı da ortaya çıkıyor. Cevaplara hemen dönememe sebebim de tam da bunlar işte.
      Hala okuduğun yalnız bırakmadığın için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsın

      Sil
  2. sizi ilk kore dizi filmlerle tanıdım. çok aktif dizi izlemiyorum arada gözüme çarpan olursa önce gogıla dizi adını sonra nabrut yazıyorum sizin o diziyle ilgili bir yazınız oluyor sizden de olumlu yorum olduktan sonra diziye başlıyorum. bir de herkes gibi evlilik hikayelerinizi muhakkak okuyorum. yaşanmış hikayeleri, insanların tecrübelerini seviyorum. iyi ki varsınız yazmayı bırakmayın. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutlu oldum teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız

      Sil
  3. Nabrut ben senin blogunla 2018 yılının yaz aylarında tanıştım. O zamanlar 96 kiloydum ve zayıflamak için sıkı bir diyet yapıyordum aralıklı oruç diyeti. Midemi 8 saat aç bırakıp sabah ve akşam erken saatlerde yiyordum. Aç olduğum saatlerde feveran eden midemin haykırışlarını bastırmak için bir aktivite edinmeye karar verdim ve Kore dizilerini izlemeyi düşündüm yorum olarak arattığımda karşıma ilk senin blog çıktı dedim ki Allah Allah şimdi bu nabrut bu yazarın gerçek adı mı acaba hatta Google'dan nabrut adı ve anlamı diye arattığımı da itiraf ediyorum 😅😅
    Neyse senin sayende bir sürü dizi izlemiş oldum, artık bir dizi izlemeden önce ilk senin adını yazıp aratıyordum, bakalım nabrut buna yorum yapmış mı, yaptıysa ne yazmış diye.
    Sonra bloğunun farklı yönlerini keşfettim mesela evlenememe hikayeleri, mesela kitap yorumları, hepsi bu blogu sevip benimsememe neden oldu.
    Son olarak yukarıda okuyucu kitlesinin kalitesinden bahsetmişsin ben de şunu yürekten söylemek zorundayım ki eğer sen kaliteli olmasaydın zaten o okuyucular bu bloga gelmezdi, yani o insanların bu bloga gelmesinde en önemli etken zaten sensin senin yazıların, görüşlerin, senin yorumların.
    Sağlıcakla kal, kendine çook iyi bak ve nice 11 yıllara inşaallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok aşırı mutlu ettin beni.
      Zor bir döneminde karşılaşmışız umarım şimdi he şey gönlüncedir. Sağlığın yerindedir.
      Çok incesin, gönlünün güzelliği satırlarına yansımış.
      İyi ki varsın nice yıllara hep beraber inşallah :*

      Sil
    2. Yanıtladığın için çok teşekkür ederim. Tam 34 kilo verdim ve şuan Allah' a şükürler olsun sağlıklıyım, bir problemim de yok, inşaallah senin için de her zaman her şey gönlünce olur, severek takip ediyorum☺️

      Sil
  4. Sevgili Nabrutcuğum
    İyiki yazıyorsun, günaşırı blogunu yeniliyorum acaba yeni bir yazi var mı, acaba bu sefer nelerden bahsedildi diye bakıyorum. Takip ettiğim tek bloggersin, bazen senin yazilarin gibi daha cok blog okumak istiyorum ama aradim taradim senin gibisini bulamadım.
    Lütfen bizi yazılarından mahrum etme,
    huzurlu günler dilerim! :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa ne güzel bir yorum bu. Aşırı mutlu oldum.
      İyi ki varsınız. Beni mutlu ettiğin gibi sen de çokk mutlu ol.
      Kocaman sevgiler.

      Sil
  5. Aa ismim de canım Bang Yongguk'tan kalmaymış yıllardır bloga yorum yapmayınca unuttum. 26 Ocak kardeşimin de doğumgünüydü. Iyi ki doğmuşsunuz ikiniz de sen de benim için aileden birisin gibi hissediyorum günleriniz de yakınmış meğer 💕
    Her gününün bir öncekinden daha mutlu, huzurlu, umutlu geçtiği bir yaş olmasını dilerim senin için. Malum son 1 yıldır umut tutunmaya çalıştığımız tek şey oldu. İnstagramda, blogda seninleyiz umarım hep hep hep yazarsın. ♥️♥️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzüldüm neden yıllardır yazmıyorsun, daha çok etkileşimde kalalım.
      Çok duygulandım, söylediklerinde samimi olduğun o kadar anlaşılıyor ki, beni de kardeşliğine kabul etmen çok gururlandırdı.
      Güzel duaların için de çok teşekkür ederim. Hep yanımda olun, iyi ki varsın

      Sil
  6. Selamun aleyküm Nabrut abla. Dönem dönem başımızdan kötü olaylar geçiyor. Bizim yapacağımız en iyi şey ise yaradana sığınmak. Hayat böyle bazen sanki dünya bizim etrafımızda dönüyormuş gibi hissederiz bazen de dünyanın en nasipsiz insanı olduğumuzu düşünürüz. Seni uzun zamandır takip ediyorum. Birebir tanismasakta sanki yıllardır tanışıyormuş gibiyim. InsAllah daha da güçlenerek çıkarsın bu zor dönemlerden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ve aleyküm selam canım benim.
      Aynen dediğin gibi,bir dönemdi işte. Geçti iyiydim ama yazdıkların daha da iyi geldi.
      Çok teşekkür ediyorum.ÇOK!

      Sil
  7. Merhaba Nabrut. Seni sanırım çok uzun yıllardır tanıyorum. Hemen hemen bütün yazılarını okudum diyebilirim. Dizi -film-evlilik-cilt bakımı-kitap ... Çok yönlü bir kişiliğin var. Ve sanırım ben de bir blog yazsaydım aynı burası gibi olurdu. Yazı dilin ,kültürün, karakterin, kısacası seni sen yapan herşeyi okumak çok keyifli. Gerçek hayatta arkadaş olmayı istediğim biri :)) yalnız uzaktan takip ediyorum ve nedense pek yazmadım bugüne kadar. İş ,evlilik aile bu günlerde herkes huzursuz be zor günler geçiriyor maalesef. Sabredip üstesinden gelebiliriz inşallah.
    Iyi ki varsın sevgili Nabrut

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar güzel bir yorum bu böyle^^
      Çok mutlu oldum. Biraz da mahcup oldum hala böyle güzel iltifatlara karşı bağışıklık kazanamadım.
      Keşke tanışmak nasip olsa...
      Çok doğru söylüyorsun bu sıralar herkesin bir huzursuzluğu var, herkesin düzeni bozuk... Rabbim feraha çıkarsın.
      Kocaman sevgiler ^^

      Sil
  8. Canım Nabrut ablam...sana böyle hitap ediyorum çünkü ben seni liseden beri takip ediyorum bana ablam gibi çoğu zaman yoldaş oldun,minnettarım.Ben liseyi bitirdim üniversiteyi başka bir şehirde ailemden uzakta okudum şimdi öğretmenim ne zaman canım sıkılsa ne zaman mutlu olacak bir şey okumak istesem hep senin bloğuna geldim. kullandığın ürünler,okuduğun kitaplar,izlediğin diziler hepsinin hakkındaki yorumuna gözüm kapalı inandım,kefil oldum ve hiç pişman olmadım.Her ne yaşadın bilmiyorum ama güçlü bir şekilde bunların da üstesinden geleceğini biliyorum.Dünya sen varsın diye biraz daha güzel bir yer oldu benim için. İlk zamanlar günaşırı takip ederdim bir şey yazmış mısın diye aramızda kalsın.Senin varlığın beni mutlu ediyor.Allah’tan evini evliliğini eşini hayatını onun yolu üzere sabit kılması için dua ediyorum.Her şey bizim için ve her şey birer imtihan.Seni sevdiği ve seni imtihan ettiği için Allah’a şükretmeliyiz.En güzele emanetsin... Gizli hayranın bildirdi...💜

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa ne güzel bir yol arkadaşlığı bu böyle ^^
      Hiç bilmediğim halde kalbine dokunmuşum şimdi sen de bu yorumunla bana güç ve mutluluk verdin.
      Öyle güzel şeyler yazmışsın ki cevaben ne yazsam eksik kalacak.
      Çok mutlu ettin beni.
      Sen de Allaha emanetsin
      Kocaman sevgiler

      Sil
  9. ben de seni yıllardır takip eden biriyim ama her seferinde gerçek kimliğim yerine anonim yorum yazmak istiyorum çünkü zamanında beni biraz sinir ettin,bence dediğin kibir huyu yüzünden,umarım törpülersin.hatta böyle anonimken bile işine gelmeyen yorumları yayımlamıyorsun nabrut.seni çok sevdiğin ama sürekli kavga ettiğin bir kızkardeş gibi görüyorum.beni sinir etsen de hala okuyup takip ediyorum.bazen bir çocuk kadar heyecanlı yazarken bazen o kadar olgunca yazıyorsun ki.buna bazen çok samimi bazen de umarsızca yazmanı da ekleyebilirim.neyse yine de seni okumaya devam...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah :) Acaba neden sinir ettim :D
      Bilmiyorum muhtemelen yanlış anlamışsındır genelde blogta kimseyi incitmemeye çalışıyorum aslında.
      Her zaman beklerim, sonuçta kardeşliğe tartışmalar da dahil :)

      Sil
  10. Nabrut ben Zeycan. Ben aslında gergin geçen üniversite yıllarımda Kore dizilerine dair yorumlara bakarken keşfetmiştim seni. Kore dizilerinin kafa dağıtan dünyasıyla tanışmıştım . O arada garip ismin soyismin sana nabrutçum diye yorum yazanlar fln hoşuma gitmişti. Hatta o zmn kısaca baktığımdan isminden de anlamadığım için seni erkek sanmıştım. Aradan yıllar geçti üni bitti benim hayatıma evlilik kavramı girdi görücü usulü nedir vs. Diye Googlea yazarken karşıma çıktın. Bu sefer evlilik hikayeleri görüşme önerileri vs. Daha çok ilgimi çekti. Benim yaşadığım şeyleri yaşayan insanlar bulmak beni mutlu etmişti. Ve senin bu tarz konuları tiye alman eğlenceli tabirlerin bu konularda da çok gergin olan beni rahatlatmıştı. Bakım önerilerinle de süslüman olmadan da nasıl daha bakımlı olabileceğimi öğrendim çünkü eskiden çok karşıydım süslümanlığa. Evliliğe de karşıydım galiba. Belki farkında olmadan dişiliğimle barışmamı sağladın. Sonra sana defaatle yazdım bazen görüşmelerimi bazen sorgulamalarımı. Bunları anlatacağım mekan buldum karşılığında güzel yorumlar aldım. Ne yalan söyleyeyim bazen benden çok dhaa şanslı olduğunu düşündüm ama herkesin varmış bir imtihanı. Ama bunun yanında hep sevdim seni. Öyle bir tarzın var ki insanları kıskandırmaya çalışan ortalarda gezinen tesettür ikonalarından çok farklısın. Bir kere yazıyorsun zekisin hem de ben çok zenginim tarzı sosyal medya fenomenliği yapmıyorsun. Bir derdin var müslümanca yaşamak olan. Elinde olan güzel şeyleri paylaşmayı seviyorsun. Ben çok güzel bir aile terbiyesi aldığını düşünüyorum ne yalan söyleyeyim bazen bu açıdan sana imrendiğim olmuştu vay be ne güzel bir ailesi var demiştim Senden tek ricam nolur kendini bozma. Bir de bazen çok bekletiyorsun ben her gün güzel yazılarını bekliyorum daha çok İslami içerikler olursa daha çok sevinirim senin adına. Bir de nabrut yeri gelmişken beni mazur gör senin gibi takvalı dikkatli tesettürlü bir kızın makyaja hiç ihtiyacı olmadığını düşünüyorum acizane. İnşallah hayatında bir daha kötü günler görmezsin. Kendin hakkında alayların ifadelerin çok samimi. Kibir ve mükemmelliyetçilik kendini tam olmuş hissedememe ama aynı zamanda kendini beğenmişlik bende de var. Bu yüzden yazdıklarına hem gülerken hem seni çok iyi anlıyor kendime yakın hissediyorum. Sana başka zamanlarda da yazdım bazen ifşa olmamak için başka şekillerde de yazdım kusura bakma olur mu. Seviliyorsun vesselam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar güzel bir yorum bu. Çok mutlu oldum.
      Ben senin hayatına bir şekilde dokunmuşum ve sen de benim hayatıma yorumlarınla dokundun...
      Ne güzel bir yol arkadaşlığı...
      O kadar güzel bakıyorsun hayata, bana... Rabbim gönlünün güzelliğini önüne çıkarsın...
      Daha sık ve islami içerikler yazmaya çalışacağım.
      Çok teşekkür ediyorum çok!
      İnşallah en kısa zamanda burada evlilik hikayeni de bizimle paylaşman nasip olur ^^

      Sil
  11. Sevgili nabrut, reklamla ilgili yere takıldım. Bu yorumu yayınlamak zorunda değilsin öncelikle onu belirteyim. Yıllardır bloğunu takip ediyorum sırf yazılarını çok sevdiğim için. Yoksa şimdiye bırakmıştım, nedeni ise sayfada çıkan reklamlar... o kadar çok şey çıkıyor ki sağdan soldan, çoğu zaman illallah ettiriyor. Bir şeye tıklıyorum ekran bir anda reklam oluyor, sağ sol hep reklam... Bunlar okuma keyfini azaltıyor tabii ki. Umarım kaba anlaşılmam, niyetim seni üzmek kesinlikle değil ama bunu da belirtmek istedim.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum farkında değildim o kadar rahatsız edici yoğunlukta olduğunun.
      Bunu ben değil Google ayarlıyor otomatik olarak. ne yapabilirim bir bakacağım.
      Kocaman sevgiler ^^

      Sil
  12. Merhabalaaar:) 🤗 Yaşadığınız zor zamanları atlatmanıza çok sevindim. Sizi tanıdığım kadarıyla oldukça güçlü birisiniz, kararlısınız. İyi ki varsınız. Sizi seviyorum Nabrut hanım ❤️❤️

    Bende pek yorum yazmasam da kore dizileri sayesinde tanıdım sizi yıllar oldu. Yazılarınızı keyifle okuduğumu bilmenizi isterim. Sitenizdeki hikaye serilerini de okumayı seviyorum. Cilt bakım konuları da ilgimi çekiyor, kore dizi tanıtım ve yorumları da. Gücünüz bol olsun yüzünüz hep gülsün.🌷🌷 İlk yorumlarım olduğu için Nabrut hanım diye hitab ediyorum. İleride izniniz olursa abla demek veya isminizle hitap etmek isterim. ☺️ Sizden bir kaç yaş küçüğüm.
    Rabbimize emanetsiniz. Kartanesi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar.
      Siz de iyi varsın, iyi ki yollarımız kesişmiş...
      Çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu oldum
      Bana siz haricinde istediğin gibi hitap edebilirsin çok mutlu olurum. ^^
      Daha çok iletişimde olalım

      Sil
    2. Teşekkürler. ❤️
      Tamam o zaman bu cevabını dikkate alacağım. 😀

      Sil
  13. Kimin senin hakkımda ne düşündüğü beni hiç ilgilendirmez. kendi düşünce ve hisselerime bakarım. tesadüfen karşılaşmış olduğum bloğun takip ettiğim tek blog . gün aşırı bakarım yeni bir yazı var mı diye .seni görmeden tanımadan sevdim ve ısındım, arkadaşım dostum yerine koydum seni. sana kucak dolusu sevgiler çokca kalp .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Fatma ^^
      Ne kadar güzel bir yorum bu böyle. Ben de seni Allah için çok seviyorum, bazen keşke yakınımda bir yerlere evlense de sık sık görüşsek diyorum itiraf ediyorum.
      Kocaman öpüyorum

      Sil
    2. Allah'ım çok çok bol bol amin :)

      Sil
  14. Nasıl tanıştık.. kore dizileri sayesinde desem 2014 galiba tarihten emin değilim kore dizileriyle yeni tanışmıştım yeşilçam filmlerini seven biri olarak klişeleri ve bize bazı yönlerden benzemeleri yani bizler gibi saf aşka inanan ve aynı zamanda sınırları olan yanımızdan bahsediyorum. Şimdi bu yönlerimizi çok koruyamadık o ayrı bir yazı konusu olur. Sitede yeppuda yani yüzlerce dizi vardı ilk kore dizisi izleyenler için her dizinin izlenmeyeceğini birkaç dizi faciası yaşadıktan sonra farkına varınca dizi önerisi için google sarılmıştım karşıma ilk senin blog çıktı. Tabi ilk çıkan blogun içeriği önemliydi aynı zevke sahip olmak gibi. O güzel açıklayıcı tatlı dizi postlarını beğenince tarama yaptım baktım . Bu vesileyle blogda gezerken hayattan gerçek kesit olan postlarını okudum ilgiyle takip ettim çünkü hem muhafazar olup hem aynı düşünceye sahip olmak zordur. Yazıların düşüncelerimi sesli ifade ediyordu. Sonrasında kore dizileri için değil diğer yazıların için takip ediyorum artık. Bir sitede kaç tane diziyi izledikten sonra artık çöp olanları izlemiyoruz zaten. Tanışma hikayeleri ve sonunda evlilik ile biten gerçek hikayeler okumak iyi geldi. Şöyle düşün yazılarındaki deneyim sayesinde insanların yaşamlarına örnek oluyorsun. Blogum yok ama yorum yapmak için mrcburi blog açtım başka türlü yorum yapamam diye😅 birine nlog açtırdığını eşine anlat bence. 😊😊bloglara ilgim yoktur çok okumam tek senin blogunu okuyorum çok gerçekçi olduğu için. Makyaj olsun krem olsun önerdiklerini dikkate aldığım nadir kişilerdensin saç bakım yağını vs. Aldım sözüne güveniyoruz çünkü 😊 bence daha sık yazmalısın başkalarının hayatına dokunuyorsun haberin olsun ... sevgilerle kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar uzun zaman olmuş demek yollarımız kesişeli...
      Bu kadar güzel bir şeye vesile olduğumu bazen anlayamıyorum ama sen böyle ifade edince çok mutlu oldum.
      Büyüdükçe asimile olduk değil mi? Eskisi gibi safi ve temiz değiliz. Böyle aklında toparlayabilirsen yazsana bize. İyi gelir.
      Eşime de söyledim, kahveye çağırsana diyor :) Ankara'da mı onu bile bilmiyorum dedim :D
      Bu arada umarım saç yağını sevmişsindir ^^
      Daha sık yazmak konusunda gayret edeceğim. söz ^^
      Çok teşekkür ediyorum beni çok mutlu ettin.
      Kocaman sevgiler

      Sil
    2. Hangi şehirlerde olduğumuzu bile bilmeden aynı düşüncelere sahip olmak ortak noktamız hepimizin bizi farklı kılanda bu görmeden tanımadan birbini anlayabilmek çok önemli bir nokta..😊 arkadaşımın daveti gibi sevindim kahve fikrine farklı şehirlerdeyiz yoksa tanışırdık belki..yazı yazmayı hiç düşünmedim ama sen yazınca bir solukta okuyorum .. kendimi beğenmişliğim var demişsin yazıda bu kendini geliştirebilen farklı pencereden bakabilen herkesin en doğal hakkı bence biraz olmalı kim bir şeyler hakkında düşünür oldu ki artık 😊.. ama haklısın büdükçe insanları tanıdıkça yaşadıkça yaşattıkça evet saf olamıyoruz malesef oldurmuyorlar 😂😂 küçükken çok güzeldik güzel yaşadık..güzel düşüncelerin için teşekkürler tekrar yazılarını merakla bekleyenler olduğunu bil yeter ki sevgiler..❤❤😊

      Sil
  15. Merhaba Nabrut
    Ilk tanışmamız lise yıllarıma, kore dizisi çılgınlığıma denk geliyor (2010) O zamanlar diziyi izler bloğa gelir yorum yapmış misin, ne yazmışsın, o meşhur klişelerimiz de kaybolmuş muyuz ona bakardım Sonra tabiki yorumlar yazardım uzun uzun
    Zamanla kitaplar, günlük olaylar, farklı hikayeler de buna eklend Nefes almak için geldiğim bir yer olurken, kaleminle, kültürünle, karakterinle beni esir alır oldun Ve beraber büyüdük
    Bugün neler yazmış diye bakarken, uzun zamandır bekarlık kaleleriyle dalga geçen Nabrut un evlendiğini gördüm O kadar çok mutlu oldum ki Sanki ablam evlenmis
    Hemen tabi ki bu duruma nasıl gelinmiş nasıl tanısilmis okumaya başladım
    Tüm hikaye Fadıl beyin davranışları beni dizi klişelerine götürdü Böyle bir hikayeye sahip olduğun icin daha çok mutlu oldum
    Doğru zaman doğru kişiye çok inanırım Çok çok mutlu olun Huzur, sağlık hep sizinle, yazilarin bizimle olsun inşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yol arkadaşlığımız ne kadar uzunmuş.
      O kadar güzel şeyler yazmışsın ki, çok çok mutlu oldum.
      Ablanız evlendi ve son kalelerden biri daha yıkıldı. Artık sizin güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah ^^
      Çok teşekkür ediyorum güzel duaların için de. Bilmukabele amin...
      Kocaman sevgiler

      Sil
    2. Ben de doğru kişiyi buldugumu düşünüyorum Kaderin bir araya getirdiği, tüm yolların birbirimize çıktığı, tüm klişeleri yaşadığımız bir hikayemiz oldu :)
      Haziran da ben de o meşhur kaleyi yıkıcam inşallah
      Kocaman sevgiler

      Sil
    3. Şahane bir haber^^
      Rabbim pişman etmesin. çok mutlu oldum. Hikayeni okumayı da çok isteriz bu arada :)

      Sil
  16. Son zamanlarda neler yaşadım demişsin ama son zamanlarda neler yaşadığını yazmamışsın nabrut 😅

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zor zamanlar yaşadım dedim ya :D

      Sil
    2. Pek açıklayıcı olmamış ama 😂🤭

      Sil
  17. Sa. Nabrut, sosyal takılmadığım için pek yorum yapmam ama bu istisnamı ilk senin için kırmıştım, seni keşif şeklim mânen çok sağlıklı sayılmaz, diziler yüzündendi, ama bırakmama sebebim kalitendi, her konuda kafa dengi olmamışızdır tabiki ama, her tür yazından akan naiflik, tam yok hüzünlüyüm tamam ciddi Bi yazı bu dediğim yerde, aşırı zeka kokan çoğunda da kahkaha attıran esprili tarzının hayranıyım, hatta Bi ara seni bulup tanışmayı baya hayal ettiydim, mail yoluyla yazı bile gönderdim ama ya beceremedim falan herald yayınlanma olmayınca tekrar sallamadım, yine de belki Ankara da olmam hasebiyle birgün tanışma hayalimden vazgeçmedim, olur mu olur 🙂, ama seni bırakmamamın en büyük sebebi dini hassasiyetlerin, niyetine Yasin i Şerif okuduğum olmuştu.. Kafa insansın vesselam, umarım yüzünde ufak Bi tebessüme sebep olurum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ve aleyküm selam öncelikle...
      Mailin gelse mutlaka yayınlardım. Atlamamaya çalışıyorum.
      Demek sen de Ankara'dasın. Hayat bu kkimbilir. Umarım yollarımız kesişir.
      Çok duygulandım, gözlerim doldu. Bana böyle dua edecek biriyle yol arkadaşlığı yapmış olmamız muazzam bir şey. Çok teşekkür ediyorum çok mutlu beni. Allah razı olsun

      Sil