Island Kore Dizisi Konusu ve Oyuncuları


Island Kore Konusu

Won Mi Ho büyük bir holdingin sahibinin tek çocuğu yani büyük bir imparatorluğun tek varisidir. Kibirli, bencil ve soğuk bir insandır ama hüzünlü bir yanı vardır. 

Bir gün basına yansıyan büyük bir soruna yol açar. Bu yüzden babası onu Jeju adasına sürgüne gönderir. Orada ise lise öğretmeni olarak çalışmaya başlar ve Etik derslerine girer. Burada ise hayaletlerle ilgili bir davaya adı karışır ve hayaletleri insan dünyasından uzaklaştırmaya çalışır. Bu yüzden tüm hayaletler onu hedef almıştır. Gizemli bir hayalet avcısı ise onu gizlice korumaktadır.

Kim Nam-Gil'i bir holdingin varisi olarak izlemek çok hoş olacak.

Island Kore Oyuncuları

Kim Nam Gil oyunculuğu ve farkı diye bir şey var diyorlardı ki ben bunu hem filmlerinde hem de Deserving of the Name dizisinde yaşadım.


Peki esas kızı kim oynayacak biliyor musunuz? It's Okay to Not Be Okay dizisiyle hastası olduğumuz hatun Seo Yea-Ji! 

Yayın Kanalı: OCN

Yönetmen:  Bae Jong

Bölüm Sayısı: 10

Yayın Tarihi: 2021

Bilgiler geldikçe güncelleyeceğim.

Yorum Gönder

12 Yorumlar

  1. Oyuncular on numara beş yıldız lakin konu "Senlik değilim D.s.k" diyor velhasıl izleyip izlememek konusunda araftayım
    D.s.k

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen korkarsın bu diziyi izlerken :)

      Sil
    2. Bence de Masters sun muydu dizinin adı orada da hayaletler vardı. Birisi "Oradaki hayaletler korkunçtan çok komikti" demişti oysa ben ne çok korkmuştum :D
      D.s.k

      Sil
  2. Kraliçe dokman da efsaneydi bu adam.Maalesef tüm bölümleri izleyemedim.İzledigim bölümlerde müthişti Bidam olarak.Ama çok ilginçtir ki dizinin seyretmedigim bölümlerini seyretme arzum da olmadı.Moon loversin bir bölümünü görmüştüm bir gece o zaman başladım Kore dizilerine.Bad guy diziside guzeldi son bölüme kadar.Ben sevmiyorum başrol oyuncusunun ölmesini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben izlemedim Kraliçe Dokman'ı ama Kim Nam Gil orada da efsanedir şüphem yok :)

      Sil
  3. Sevindim bizim koreli barbi ve kim nam gil 😊nam gil i çok beğebiyorum onun oyunculuğu çok farklı diğer oyuncular gibi değil hep uç noktalarda oynuyor. Karmam var nam gil ile ilgili dizi veya filmin sonunda ölmeyecekse izleyeyim diye son 2 dizisi dışındaki yapımlarda hep öldü 😑 yine de izliyorum😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ciddi misin? Hahah :D Ölürse dayanamam :D

      Sil
    2. Evet çok ciddiyim 😅 şark , bad gay, 3 film tarih dizisi hepsinde öldü bir tarama yok şaşırırsın😂😂

      Sil
  4. Kim Nam Gil holding varisini değil de hayalet avcısını oynayacak diye biliyorum ben, keşke varisi oynayabilseydi öyle bir rolde izlemeyi çok isterdim. Genelde hep belli kalıplar içindeki rollerde görüyoruz, bize ters köşe yapıp çok farklı bir rolle karşımıza çıksa çok mutlu olurdum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk verilen basın bülteninde böyle ama değişebiliyor tabii.
      Umarım varsitir :D

      Sil