Deluxe Taxi Kore Konusu ve Oyuncuları

 


Deluxe Taxi Kore Konusu

Kim Do-Ki ( Lee Je-Hoon ) Deniz Harp Akademisinden mezun olmuş, sonrasında Su Altı Yıkım Ekibinde görevli olarak çalışmaya başlamıştır. Ancak hayatı annesinin bir seri katil tarafından öldürülmesiyle tamamen değişir.

O, artık lüks bir taksi şöförüdür ve Rainbow Taxi Company isimli bir şirkette çalışmaktadır. Şirket görünürde sadece taşımacılık sektöründe hizmet veriyor gibi görünse de aslında müşterilerine "intikam çağrısı" hizmeti vermektedir. İntikam almak isteyen müşterilerinin bu isteklerini o ve ekibi yerine getirmektedir.

Esom, Kang Ha-Na'yı canlandıracaktır. O, hevesli ve kararlı bir savcıdır.

Deluxe Taxi Kore Dizisi Oyuncuları


Lee Je Hoon'u Signal ile tanışmıştık, yine bol aksiyonlu bir dizide izleyeceğiz. 

Esom'u Because This Is My First Life dizisinde izlemiştim ve hikayesi başlı başına izlenesiydi. 

Dizi Carlos adındaki Webtoon'dan uyarlanacak.

Her bölümde ayrı bir intikam hikayesi işlenirse temposu yüksek eğlenceli bir dizi olur diye düşünüyorum. Bilgiler geldikçe yazıyı güncelleyeceğim.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Sevgili Nabrut senin yazılarını okurken seni duygularından çok aklıyla haraket eden biri olarak görüyorum. Bu yazının altında ne kadar makul olacak bilemiyorum ama izlerken ağladığın bir film var mı, söyleyebilir misin? Seni ağlatan bir filmi izlemek isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Miracle in cell no7'de çok ağlamıştım. İzledin mi bilmiyorum ama izlersen konuşalım sen ne hissedeceksin merak ediyorum

      Sil