Evlilik Evlenmek Nişan Nişanlılık

Konu 1: Fadıl Fıdıllıoğlu ile ilk görüşmemiz
Mekan: K. Kahvecisi
Gün: 15 Mart Cuma

Bu yazıyı okumadan önce okumanız gereken yazı: Fadıl Fıdıllıoğlu Kimdir?

Nişanlandığımı duymadıysanız okumanız gereken yazı ise şurada.

Bir önceki yazımda bahsettiğim bey ile görüşmemiz olumsuz sonuçlanınca kendime gelmem için annem aradan birkaç hafta geçmesini beklemiş. Ve o süreç sonunda bana Fadıl'ın fotoğrafını gösterdi. 

Anne biliyorsun fotoğraf benim için önemli değil. Bu çocukla neden görüşmemi istiyorsun, seni cezbeden ne onu söyle, dedim.

Bana dedi ki, namaz kılıyormuş ve en önemlisi babası çok iyi bir adammış. Eniştenin görevli olduğu caminin tüm eksiklerine koşar, inşaatında çalışır ve hiçbir şey olmazsa bahçesini süpürürmüş. Enişten de babasını o zamanlardan tanırmış.

Burada bir es vereyim, Fadıl'ın babası, Fadıl doğmadan 40 gün önce vefat etmiş. 

Yani anne dedim, sadece babasından çok iyi bir insan diye bahsedildiği için mi görüşmemi istiyorsunuz?

Bizim için temiz bir aileden gelmesi çok önemli, dedi.

Peki, dedim. Görüşelim.

Ama Eniştem akraba olduğumuzu söylemesin diye de rica ettim. Çünkü böyle meselelerde aracı kişi akraba olunca hayır demek daha zor oluyor. Kendimden biliyorum. Sen benim yeğenimi nasıl reddedersin gibi trip yenebiliyor. Karşı taraf bunun gerginliği içinde olmasın istedim.

Fadıl ile İlk Buluşmamız

Ama eniştem akraba olduğumuzu bilmesin kısmını biraz fazla abartmış ki Fadıl Cuma günü karşıma oturduğumda adımı dahi bilmiyormuş.

Fadıl karşıma oturdu. Merhabalaştık. Gergindi. Ben artık bu görüşmelerden bezmiş bir şekilde otomatik olarak kendimi tanıttım kısaca. 

Sonra o kendisinden bahsetti. Derken gerginliği bitti. Sazı eline aldı ve konuşmaya başladı.

Ama bana yürümedi. Koştu. Böyle bir şey olamaz. İlk 5 dakikadan sonra Usain Bolt Fadıl'ı görse derecelerinden utanır, öyle bir kafadaydı.

Karşımdaki insanın ilk yarım saat içinde kararını vermesi, bunu bana hissettirmesi ve hatta dile getirmesi beni etkiledi.



Ve normalde görücü usulü görüşmelerde boşluklar yaşanır. Karşılıklı ne sorsam ne konuşsak sıkıntısı çekilir. Bazen sessizlikler uzar. Yaklaşık 2 saat oturduk ve hiç boşluğumuz olmadı. Sohbet edebildik. Bunu yaşamamızda Fadıl'ın konuşmayı çok sevmesi, (şimdi burayı okusa ben sana çok konuşmayı seviyorum der, ama genel olarak da konuşmayı seviyor, itiraf etsin :) ve kompleksiz rahat tavırlarının etkisi büyük.

Ama bakışları üzerimde o kadar yoğundu ki, birkaç kere utancımdan başımı öne eğdim. Onun anlatmasına göre ilk anda evleneceği kişi olduğumu anlamış, herkes bana ilk görüşte anlarsın diyordu da dalga geçiyordum ama başıma geldi, diyor.

Bu 2 saat boyunca lütfen bir çay daha iç, olmadı kahve söyleyim, pasta söyleyim diye sürekli beni ağırlamaya çalıştı. Tavrı o kadar sahici ve içtendi ki böyle birine hesabı teklif etmek kabalık olur diye teklif dahi etmedim. Canım ya, ne tatlı. :)

Söylemeyim, söylemeyim diyorum ama bir önceki yazımızda hesabını ödediğim beyle 2. buluşmamızda bana bir şeyler yemek ister misin diye yarım ağız sormuş, sonrasına da şunu eklemişti, gerçi ben tokum ama. İnanması güç ama bunu, dedi. Gülmeyin kız başınıza gelir. 
Neyse...

En son kalkarken telefon numaranızı alabilir miyim, dedi.
Sohbet ettik falan ama hiçbir şey hissetmedim. 
Kesinlikle ilk gördüğümde aaa işte evleneceğim adam bu falan gibi bir his de oluşmadı. Hatta kafamdaki evlenmek istediğim adam profiline o kadar uzaktı ki 3. 4. buluşmada bile işte bu demedim.

Sadece artık bir kere görüşmeyle biriyle evlenme ya da evlenmeme kararı verilemeyeceğini anladığım için 2. görüşme için haberleşmek üzere telefonumu verdim.

Kalkarken sizi evinize bırakmam uygun olur mu, diye sordu. Ben de uygun olmayacağını söyledim. O zaman şöyle parkın oraya kadar size eşlik edeyim, dedi. Peki, dedim. 

Yolda yürürken ben aslında insanların solunda yürüyemem, dedi. Öyle deyince ben yer değiştirdim.

Bu hareketim de Fadıl'ı etkilemiş. Bence Fadıl kendine müstakbel bir felaket arıyordu, buldu. Defalarca kendisine yol yakınken dön, bunları ilahi bir işaret alma dedim ama dinlemedi. Kendi başını yaktı, kendi bilir. Haha! Onları daha sonra anlatacağım.

Telefonumu verdim diye Fadıl Bey, benim de ilk görüşmede ona karşı hislerim oluştuğunu düşünmek istiyor, itirazlarımı kabul etmiyor, ben de öyle mutlu olacaksa diye üstelemiyorum ama siz gerçeği bilin:

Eve geldim ve annemle teyzeme dedim ki;

Anneeee adam çook çirkin. Hiç elektrik alamadım ama biz güzel sohbet ettik. 

Fadıl gerçekten çok mu çirkin, bunun cevabını ikinci buluşmamızı yazarken vereceğim.

Fadıl'da eve dönmüş ve hemen eniştemi aramış, akraba olduğumuzu da bilmiyor ya, benim hakkımda ona epey bir güzelleme yapmış. Şimdi onun enişteme benim hakkımda söylediği güzel şeyleri yazmayacağım, o da bir gün ilk görüşmemizi kendi ağzından yazacakmış, o zaman okursunuz. :)

O akşam bana da mesaj attı ama ben o olduğunu anlamadığım için dönmedim. Numarayı kaydettiğimi sanıyordum kaydetmemişim. O  sırada  bizim sitenin altındaki iş yerinde bir çocuk var bana takıntılı ve ben engelledikçe başka başka numaralardan yazıyor o sandım, fotoğrafı Fadıl'a hiç benzemiyordu, çünkü Fadıl inanılmaz çirkindi. Fotoğraf yakışıklı bir adama aitti.

Ertesi gün bana yakınlarda olduğunu ve buluşup buluşamayacağımızı sordu. O zaman anladım ki bu numara Fadıl'ındı. Hemen ertesi gün buluşmak istiyordu. Töbe Bismillah, oldum elbette.

Müsait değilim, dedim.
Pazar gününü sordu, yine müsait değilim, dedim. Pazardan sonrası için de Pazar akşamı tekrar haberleşiriz, dedim. Ardından şu mesajı attı.



Biri bana böyle dese çok bozulurum mesela. Hiç kendini geri çekmedi. Pazar günü tekrar mesaj attı. Yarın buluşalım dedi, yine müsait değilim dedim ve en sonunda ısrarları üzerine Salı günü için sözleştik.

Ama benim hiç gidesim yoktu. Üst üste iki görüşme olduğu için çok yıpranmış bir haldeydim ve adam çok çirkindi. Hahah!

Not 1: Fadıl bir sitemin olduğunu biliyor ama evlenene kadar adresini bilmeyecek. :)
Not 2: Sormak istediğiniz eksik, atladığım bir şey varsa sorun 2. buluşma yazısında eklerim.

Yorum Gönder

88 Yorumlar

  1. Güzel giriş, bakalım devamı nasıl olacak 😊

    YanıtlaSil
  2. Yani bir insan nişanlısını hem bu kadar yerip hem bu kadar övebilirdi😂

    YanıtlaSil
  3. Heyecanla bekliyorum yazının devamını 😃benim sorum şu olacak ki düğün veya nikâhına biz aciz takipçilerini davet edecek misin acaba ? Kendi adıma iki elim kanda olsa gelirim 😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorun şu ki o ritüellere ben kendim dahi katılmak istemiyorum :D

      Sil
  4. Eskiden radyoda ertesi yarın hikayeleri anlatılırmış ya en heyecanlı yerde de bitermiş bu da öyle oldu Nabrut ne güzel gidiyodu ya devam etseydin.

    YanıtlaSil
  5. Ona blogta Fadıl dediğini biliyor mu? Hahah Ne zaman heh işte bu adam dedin galiba o kısma biraz var birde ikinciyi ne Zaman yazacaksın ahhaha
    D.s.k.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an itibarıyla ifşa ettim kendimi her şeyi biliyor yani :D
      ikinciyi yazdım

      Sil
  6. Ahahah ! Çok komik birisin sen yaa .Gerçekten o his hiç gelmedi mi yani ,hani şu ben bu adamla evlenicem demedin mi gerçekten de😀? Öteki de hakikaten çok kaba biriymiş düşününce iyiki de olmamış :D İkizler burcu mu acaba ki konuşmayı seviyor olduğuna göre :D burdan çıkarım yaptım. E sonra nasıl begendin, nasıl ikna oldun ? İlk başta begenmemişsin ya :) oraları da yaz :) Allah hayırlı etsin . Kendim evlenmiş kadar sevindim adına :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. demedim valla :D
      balık burcu :D detayları yavaş yavaş yazıyorum :D
      çok teşekkür ediyorum senin hikayeni de en kısa zamanda burada okuruz umarım ^^

      Sil
  7. Devamı hemen gelsin hemennnnn nabrut
    meraktan ölücez harika bir evlilik hikayesi olacak bu inşaallahhh 😍

    YanıtlaSil
  8. Bu çoook çirkiiin olayından canım ya ne tatlı aşamasına nasıl geldiğini çok merak ettim ya. Nerede keseceģini nasıl heyecanı zirvede tutacaģını biliyorsun 😁😁
    Bir de "fadıl kendine müstakbel bir felaket arıyordu." Sözü çok güzel olmuş ya. Hakkaten bak bu cümleyi çalıkuşu kurmuş olabilir 😄
    Bir de acaba nişanlınız kendisi hakkında fadıl dediğinizi biliyor mu? Nasıl karşılıyor merak ettim. 😄 bence çok tatlı böyle de 😄
    Devamını en kısa zamanda bekliyorum.
    bu arada hiç yazmamışım hayırlı ramazanlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bile o aşamaya nasıl geçtim hala merak ediyorum :DDD
      Artık ifşa ettim kendimi. Yani her şeyi biliyor :D

      Çook teşekkür ediyorum bu güzel yorum için.

      Sil
  9. Allah iyiliğini versin olayları dramatize değilde komedileştiemene bayılıyorum eniştemizi de merak ettik necidir kaç yaşındadır neyse bize Allah muradına erdirsin demek düşer şimdi sayfandayken görücü usulü evlilik postunu okudum daha zamanının gelmediğini düşünüyorum ama kendim için insanlar yazdığın gibi bunu çağ dışı görüyorlar hatta birisinin kimseyi bulamazsa yapılır böyle şeyler dediğini bile duydum ben kapalı olmadığından mi bilmiyorum ama bundan bahsettigimde uzaylı muamelesi yapılıyorum resmen şu an okulu dondurdum gerçi ama sürekli niye sevgili yapmıyorsun muhabbeti dönüyordu en komigime giden olaysa birbirlerine sevgili diyorlar ama birbirlerinin dışı dışında sevdikleri başka bir şey yok bir ay sonra ayrılıyorlar sizin gibi mi olayım diyesim geliyordu ama çok ağır olduğundan söylemedim öyle şeyler konuyu nerden nereye getirdim neyse demek istediğim öyle sağlıksız ilişkiler yerine görücü usulünü kesinlikle isterim ama nerede anlayan çevremde beni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rabbim gönlünün muradını versin. Çok güzel bir niyetle yola çıkmışsın. Tahmin ediyorum ki Allah da o güzel kalbine uygun bir şekilde sana bir yol çizecektier

      Sil
  10. Merakla 2.yazıyı bekliyorum ilginç gerçekten ama adına çok sevindim hep mutlu ol inşaallah

    YanıtlaSil
  11. Ya işte en önemlisi konuşabildiğin bir erkek, Soracak hiçbirsey yok sen anlat nabrutcum heyecanına ortak olmak , bu süreci bizimle paylaşman bile yeterli :) ( canım ne tatlı ) demişsin ya olay bitmiştir benim için orada😊 inşallah bir ömür hiç sessiz duvarlar olmasın aranızda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel bir duayla bitirmişsin.
      Ne desem az kalacak.
      çok teşekkür ediyorum

      Sil
  12. Merakla bekliyoruz devamını efendim :)

    YanıtlaSil
  13. Bir kaç aydır sürekli Nabrut abla nerde diye günde en az 2-3 defa buraya geliyordum. Sonra dedim evlenmiş olmasın ? :) Nişanlandığını duyunca çok mutlu oldum liseden beri seni takip ediyorum ve şuan çok duygulandım ( Biz berbaber evde kalanlar kulübünü kuracaktik :)) Allah hakkınizda hayırlısını nasip etsin. Benim merak ettiğim enişte beye bloğun olduğunu nasıl söyledin? Ve bloğun hakkında ne kadar şey biliyor ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de o klübe dahil olmak için yeterli miktarda evde kaldım bence :D Hala alabilirsiniz beni :D
      Allah razı olsun.
      Önce yazdığımı söyledim.
      Sonra da yaklaşık bir hafta öncede adresi verdim. her şeyi biliyor yani :D

      Sil
  14. Canım Nabrut yine eğlenceli bir yazı olmuş :) biz okurken epey eğleniyoruz. Ailecek. :) Bu arada beyefendinin babasına Rabbim rahmet eylesin lakin vefat ettiği zamanı yazınca annenin dediği şey üzere epey güldüm :)
    Sen yazarken düzenledin mı bilmiyorum ama Fadıl bey epey saygılı geldi bana çünkü son yaptığım görücü usulü görüşmede ki bey telefon numaramı istedi ama aynen şu şekilde 'ben senin numaranı alayım' hayırdır nereden geliyor bu samimiyet diyemedim (ilk görüşmeydi) tabii, ben de çok olumlu hissetmediğim için bir de tarzından hoşlanmadığım için vermek istedim bu defa da 'ben sapik değilim, arayıp -hehehe- yapacak değilim' gibi garip bir harekette bulundu. Zaten pek olumlu olmayan duygularım hepten eksilere indi. Neticede olmadı. O yüzden saygı çok önemli diye düşünüyorum.
    Senin hikayenin bu toz pembe kısımlarından sonraki hayatın gerçekleri kısmını dört gözle bekliyorum. Bizi çok bekletme 💜 hayırlı bereketli ramazanlar ✨

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, kesinlikle önemli. Düzenlemedim onun söylediklerini aynı kelimelerle aklımda kaldığınca yazmaya çalıştım. Rabbim gönlünün muradını versin inşallah.
      Biraz beklettim ama kusuruma bakmayın :)

      Sil
  15. Blogunuzu uzun zamandır takip ediyorum Insallah her șey gönlünüzce olur, Allah size ve fadıl beye iki cihanda da mutluluk nasip etsin.
    Hikayenin devamını merakla bekliyoruz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun. Rabbim benim için dilediğinizi misliyle size versin inşallah.

      Sil
  16. Fadıl bey güzel bir şey yakalamış ve bunun peşinden koşmuş, iyi ki de peşinizi bırakmamış ki muradınıza ermişsiniz :) Ben böyle fırsatların insanın karşısına çok çıktığını düşünmüyorum ve çıkınca da kaçırmamak gerektiğine inanıyorum. nasibiniz de varmış ki Allah sizi birbirinizle karşılaştırmış. İnşallah bundan sonrasındaki süreçte çok güzel bir şekilde ilerler.. Benim en merak ettiğim yer ilkinde ya da diğer görüşmelerinizde de içinizde tam oluşmayan 'işte tamam aradığım adam bu' düşüncesi sonrasında nasıl oldu da sizi bu noktaya getirdi? Okumak için sabırsızlanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle bu güzel yorum için çok teşekkür ediyorum.
      Yazacağım detayları ama kısaca cevap vermek gerekirse şöyle derim:
      huyunu ahlakını öğrendikçe işte bu adam dedim.

      Sil
  17. Allah nazarlardan saklasın, güzel güzel devam etsin muhabbetiniz.
    Sorum sitenden hissettiğim yakınlıktan dolayı merak ettiğin bir soru, ama özel oluyor biraz, ondan dolayı yayınlamayabilirsin :)
    Fadıl bey neden evlenmemiş şimdiye kadar?
    Senin gibi görüşmeler yapan,bunlardan yorulan ama henüz Fadıl ını bulamamış biri olarak soruyorum. Umarım rahatsz eden bir soru olmamıştır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun.
      Rahatsız olmadım. Bu soruyu neden sorduğunu da çok iyi anlıyorum.
      Fadıl'ın yaşı bir erkek olarak evlenmek için çok ileri değil onu söyleyebilirim. Evlenmek için maddi ve manevi olarak tam vaktiymiş. Aramızdaki yaş farkı az olduğu için belki benim evlenme görüşmeleri sürecim biraz uzun sürdü. Belki senin için de öyledir kim bilir.
      Rabbim gönlünün muradını versin

      Sil
    2. Amin, cümlemizin :)

      Sil
  18. Nabrutcum❤️ne kadar sevindiğimi anlatamam. Kaç zamandır yeni yazını göremiyordum. Şu an siteye girip öğrenince çok mutlu oldum. Rabb im bir ömür boyu mutluluk nasip etsin inş❤️😍anonimden bir kızçe Mehtap❤️bana da dua etmen dileğiyle🤲🏻

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok çok teşekkür ediyorum.
      Rabbim en kısa zamanda ssenin hikayeni de okumayı nasip etsin

      Sil
  19. Sanırım bloguna ilk yorumum , 5-6 yıldır uzaktan okur giderdim, ama çok senvidim senin adina Nabrut, Fadıl'ın ile çok mutlu ol İnşallah Rabbim 2 cihan saadeti nasip etsin aranızda ki muhabbete. inşallah evlilik sürecinde ve bundan sonra ki tüm süreçlerde mutluluğun dem dem artar. Yakın bir arkadaşım, sevdiğim birinin güzel haberini aldım gibi oldu bu yazıları okumak..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözlerim doldu çok teşekkür ediyorum ne kadar güzel dualar etmişsin. Aynısı sana diyorum.

      Sil
  20. Nabrutcum senin adına o kadar sevindim ki.. ve okurken biraz kendimle bağdaştırdım. Bu bahsettiğin görüşmelerin benim başıma gelmesine de çok az kaldı, bir tür tecrübe olsun diye de okuyorum :) İkinci görüşmeyi okumak için sabırsızlanıyorummm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen umarım tecrübelenmeden hemen gönlünün muradını bulursun ^^
      Çok teşekkür ediyorum

      Sil
  21. Ağlamak geliyor içimden bi gün buralarda seninde evlilik hikayeni okuyacak olmak rabbim ısıtmış içini fadıl beye çok mutlu oldum senin adına cnm sanki beraber büyümüş gibi de kızımızı veriyoz gibi hissettim 2. Buluşma hikayesini bekliyorum sabırsızlıkla hee bide gerçi ben tokum olayına güldüm ya Allah başa vermesin o neydi gı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa ^^ Ben de çok duygulandım senin yorumuna. Çocuklarının doğumuna şahitlik etmiş senin hikayene ev sahipliği yapmış biri olarak ne hissettiğini anlıyorum.
      gülmeee :D kız annesisin aman ha :D

      Sil
  22. Bu kadar çirkin bulduğun bir adamla nişlanlanabilmiş olmana şaşırdım ancak onda çok etkilendiğin başka şeyler olmalı onlardan bahsedebilirsin mesela :D Hayırlı olsun. Karşı taraf fena kapılmışa benziyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çirkin bulmuyorum ki :D Artık yani :DDD
      zamanla yazacağım :)

      Sil
  23. Yaaa ama en heyecanli anlarinda bölüm sonu oluyorr off puff 😂😂iftara az kala güzel oldu bu yazi cook tesekkur ederiz nabrutcum guzel anlarini bizimle paylastigin icin😊 simdilik bir varsayim yapacak olursam bence Fadıl eniste çok mülayim, efendi, cana yakın, anlayislo biri. Yani kotu bir kusur göremedim😊 hem annem hep der kiz adamdan güzel olmali adam eve her geldiginde bir kere daha asik olmali eşine. Sizin de o hesap olmus o zmn😉 enistemiz ne işle meşguller merak ettik nabrutcum ☺ bir sonraki yazini merakla bekliyoruz. Hayirli ramazanlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru bir varsayım olmuş :) Mülayim değil pek ama olsun :D
      Eniştenizle ilgili bilgileri zamanla vereceğim :)
      Çok teşekkür ediyorum

      Sil
  24. Alacağın olsun namrut yaaa 😭 hep ortasında kesiyon. Tam heyecanlı heyecanlı okuyoduk. :)
    Rukiye

    YanıtlaSil
  25. tebrikler Nebrut hanim..Insanin esiyle konusabilmesi cok onemli... Insallah bu muhabbetiniz evlendikten sonra da devam eder.. Gokce

    YanıtlaSil
  26. Devamını bekliyorum merakla.Cok heyecanlı:)

    YanıtlaSil
  27. Fadil beyle cok güzel bir yolculuga cikmissin, negüzel :)
    Allah tamamina erdirsin, ömür boyu mutlu olun, senin icin coook sevindim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun. Rabbim benim için istediğini misliyle sana versin.
      çoook teşekkür ederim

      Sil
  28. Bayıldımm size ya harikasınız ❤️ bende buna benzer şeyler yaşadığım için merakla bekliyorum yazınızın devamını 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.
      Siz de bizimle paylaşmak ister misiniz? Çok mutlu oluruz ^^

      Sil
  29. Ya Nabrut abla hani bekarlar partisini kurup beraber yonetecektik orayı?! Şaka şaka ablam senin adına o kadar sevindim ki anlatamam. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Ben şu Fadıl beye blog meselesini nasıl anlattın onu merak ediyorum. Blog konseptini biliyor mu ne kadarına hakim öyle şeyler işte ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben partiye üye olabilecek kadar bekarlığa hakimim ki zaten :D Çok teşekkür ediyorum umarım en kısa zamanda senin hikayeni de okuruz buradan :)
      Anlattım ve kendimi ifşa ettim.

      Sil
  30. Merhaba abla biraz komik ama finallerime çalışıyordum bir ara vereyim dedim aklıma sen geldin uzun zamandır yazılarını okumuyorum bir girip bakayım dedim ve yazdıklarını okuyunca 32 diş gülümsemeye başladım 😁🙈 Hakkında en hayırlısı olsun inşallah senin adına çok sevindim🥰 sormak istediğim bir şey var yukarda da yazmışsın karşındaki kişiyle konuşma tıkanmadan sohbet edebilmek önemli değil mi karşılıklı otururken sürekli suskun bir ortam oluşuyorsa ne anlatacağım ben şimdi diye düşünüyorsan bir sorun var demektir?🤔

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ediyorum öncelikle.
      Final zamanı sana tebessüm ettirebildiysem ne mutlu.
      Bazen sorun vardır bazen ise heyecan vardır :)

      Sil
  31. Yazının devamını bekliyorum gözlerim yollarda. Mürvetini de görmeden öldük demeyiz artık:D Allah hayırlı etsin nabrutcum

    YanıtlaSil
  32. Birde şeyi merak ettim tuzlu kahve yaptın mı?
    D.s.k

    YanıtlaSil
  33. yaa bütün detayları merakla bekliyoruz bi an önce yeni post gelsin lütfen:)

    YanıtlaSil
  34. Allah'ım Fadıl Beyin de bloga yazdığı günler çabuk gelsin.Çok amin.:)))

    YanıtlaSil
  35. Hayırlı olsun 😊güzel yazılarını bekliyorum özlettin kendini, büyük konuştum da istemem dedim ama Fadıl da bu özellik vs. mevcud dediğin bişey fark ettin mi?

    YanıtlaSil
  36. Sabah akşam kontrol ediyorum, devamını yazmış mı diye. Merak içindeki biz müzmin bekarlar için yeni yazını yayınlamaya ne dersin :))

    YanıtlaSil
  37. Nabrut hanım merhaba,
    Öncelikle hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin. Yazdıklarınızı mütebessim bir edayla sizin adınıza mutlu olarak okudum. Olumsuz yorum olarak algılamayın rica ederim, mizahi anlatım yönünüzü bilmekle birlikte bu beye gerçekten hisleriniz var mı anlayamadım. Dizileri güzel ve romantikçe yorumlayan sizin Fadıl beyle görüşme anlatımınızı duygudan uzak, mantığa ve aile isteklerine daha yakın buldum. Evlilikte aile rızası, ailelerin uyumu, kişiliklerin uyumu gibi şeyler tabii ki çok önemli ama "Seni seveni seç kendi sevdiğini değil." veya "Aşk olmasa da olur kişilikler uyumlu olsa yeter." fikri birlikte geçirilecek hayatı zehir eder bence.
    Yazdıklarımı olumsuz olarak addetmeyin lütfen, birlikte hayatı paylaşacağınız kişiyi seçmek çok önemli. Dizi yorumlarınızı çok beğenerek okuyan bir takipçiniz olarak mutlu olmanızı dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dualarınız için teşekkür ederim.
      Çünkü o an ki hisleerimle yazdım ve duygudan uzaktım.
      Yazılar ilerledikçe şimdiki duygularımın ne kadar farklılaştığına aşama aşama şahit olacaksınız ^^

      Sil
  38. Ben burayı yıllllaaaardır takip ediyorum. Gerçi anonim takılıyordum da neyse:) Nişanlandığını fördüğümde ne kadar sevindiğimi bilemezsin. En güzel, en içten dualarım seninle. Umarım koca bir ömür mutlu yaşarsınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok duygulandım.
      Güzel dualarını misliyle sen de bulasın inşallah.
      Çok teşekkür ediyorum

      Sil
  39. Yaaaa vallaha ablacım okurkken bile içim pırpır etti hadi bakalım :)

    YanıtlaSil
  40. Uzun bir suredir hiç yorum atmadan blogunuzu takip ediyorum ancak ilk defa kendimi tutamayıp yorum atıyorum şuan çok mutlu oldum insallah hayirli bir evlilik olur cok mutlu olursunuz çok sevindim 😊💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen de beni ne kadar mutlu ettin anlatamam.
      Allah benim için istediğini misliyle sana versin :*

      Sil
  41. Çok çok sevindim. Aşırı aşırı heycanlıyım.o rızık endişesi duyan adamla evleneceksın sandım bi an. Daha rızgı için endişe eden adamdan eş olmazdı çok mutlu ol inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun.
      Çok mutlu ettin beni.
      Rabbim de seni mutlu etsin

      Sil
  42. Yazıyı okurken ayakları yerden kesilmiş bir nabrut gördüm ben hahah fadıl beyin sana yürümeyip koşması çok güzel olmuş yoksa sen bugün değil yarın değil diye diye soğuturdun bence arayı. Beyefendi de koşarak aradaki mesafeyi kapatmış maşallah ahsjsj son bekar kalemiz sendin ama sonunda senin o güzel gönlünü fethedecek bir babayiğit çıkmış ne güzel çok sevindim senin adına . Biz müzmin bekarlar olarak şimdi merakla bekliyoruz neticeyi ikinci görüşmede ne maceralar yaşandı acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rabbim en kısa zamanda snein hikayeni de okumayı nasip etsin bana.
      Çok teşekkür ediyorum güzel yorumun için.
      Ayaklarım yerde mi gökte mi diğer yazılarımda daha iyi anlaşılacak bence :)

      Sil
  43. iyi geceler Nabrut :) yazılarını biraz tersten okumuş olsam da inanılmaz bir keyifle okudum ve devamını büyük bir heyecanla bekliyorum:) dün yaşadığım görücü hadisesinden -hayal kırıklığından :( - sonra yüzümü güldüren hikayene çok sevindim. Daima en güzel şekilde ilerler inşallah :) not: çok çok uzun süredir takipçinim aslında ama ilk yorumum bugüne nasipmiş:)

    YanıtlaSil
  44. En merak ettiğim anlardan 2. görüşme yazını heyecanla bekliyor olacağım.

    YanıtlaSil