Ginseng Serum Kullananlar (Blog Yorumu)

Uzun süredir devam eden cilt kuruluğu problemim vardı. Normalde cildime çok güzel oturan Mac Studio Fix fondötenden tutun da Bb kreme kadar tüm cilt ürünlerini cildim kusuyor ve ürünler çizgilerime doluyordu.

Dudak çizgilerimde cildimin kuruluğundan dolayı derinleşme olmuştu. Düzenli maske yaptım, hyolinorik asit içeren serumlarla kür yaptım, sabah akşam cilt bakım rutinimi aksatmadan uyguladım ama cildimin kuruluğunu ve yeni başlayan çizgilerimin görünümü azaltmaya muvaffak olamadım.

Beyond'un Himalaya serumunu kullanıyordum ama bir serumdan beklediğim mükemmel etkiyi alamadığım için yeni bir ürün arayışına girdim.


Karşıma sıklıkla çıkan I'm From Ginseng Serumu hakkında biraz araştırma yaptım. Genel yorumlar, bu serumun etkisi anlatılmaz yaşanır yönündeydi. Hem Kore kozmetiği olduğu için hem de yapılan yorumlara da güvenerek sipariş verdim.

Ginseng Serum şunu vaat ediyor:
Ginseng serumun içerdiği yoğunlaştırılmış ginseng özü, ciltteki kan dolaşımını iyileştirerek cildin daha taze ve canlı görünmesini sağlar. 

Kimlere hitap ediyor?

  • Bütün cilt tipleri (özellikle 30 yaş üzerinde olgun ciltler)
  • Yeterince beslenmemiş, yorgun cilt sahipleri
  • Kırışıklıklarını gidermek ve ciltlerini tekrar canlandırmak isteyenler.

Ginseng Serum Hakkındaki Yorumum;

Hiçbir ürün ile sonuç alamadığım cilt kuruluğu sıkıntım geçti. Sürdüğüm makyaj ürünleri cildime oturuyor ve çizgilerime dolmuyor. 
Çok ciddiyim, şaka gibi ama dudak kenarlarım, o gülme çizgileri gerginleşti, cildim toparladı.

Ginseng Serum içeriği ise birçok Kore kozmetiği gibi gayet masum. İçeriğinde yer alan maddelerin güvenlik seviyeleri şöyle:



I'm From Ginseng Serum'u korendy.com.tr üzerinden sipariş verdim. Ürünü incelemek ve sitedeki yorumları okumak isterseniz I'm From Ginseng Serum adresine bakabilirsiniz.

Ürün hakkında yapabileceğim tek olumsuz yorum fiyatı.
Dövizin artışıyla ithal kozmetik oldukça pahalandı. Ama üç tane içeriği temiz olmayan Drug store ürünü alana kadar tek bir ürüne yüksek fiyat verip karşılığını almak diye de bir gerçek var.

Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. Linkini verdiğin sitenin diğer ürünlerine bakacağım. Benim cilt sorunuma uygun bir ürün arıyorum. koredenkozmetik diye bir site daha gördüm. Ona da baktım ama kararsız kaldım. Ne yapabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahsettiğin siteyi duymadım inan o yüzden bir şey diyemiyorum

      Sil
  2. Vallaha bu ürünü merak ediyordum, çok iyi oldu bu yazı. Seviliyorsun, Nabrut <333

    YanıtlaSil
  3. Yan etkilerden çekindiğim için dikkat ederim
    Tesekkurler

    YanıtlaSil
  4. Nabrut yaz yaa. Kim seni nasıl incitti bilemem lakin ilk değil son da olmayacaktır. İnsanlar konu bilhassa evlilik olduğunda şeytanlarını çok enerjik yapıyorlar. Sen her zamanki neşeli halinle onları boşgeçerek üz ve biz bekleyenleri bekletme artık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne hoş bir yorum. Teşekkür ediyorum öncelikle.
      Aslında incindiğim için gecikmedi yazı. Gecikme sebebi Fadıl Bey'e bloğumdan bahsedip yazıyı okuttuktan sonra yayınlamaya karar vermiştim anca oldu o da.

      Sil
  5. TANITIM VE BİLGİLENDİRMELER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.

    YanıtlaSil