My Fellow Citizens Konu ve Oyuncuları / 2019 Kore Dizileri


Fellow Citizens Konusu

Si-Won çok eski, kıdemli bir dolandırıcıdır. Mesleği babasından öğrenmiştir. Bir gün nişanlısı evlilik için biriktirdikleri parayla kaçar. Üzgün bir şekilde kendini içkiye verir. Ve bu gecelerden birinde Lee Yoo-Young ile tanışır. Lee Yoo Young'da zor bir dönemden geçiyordur, sevgilisi onu aldatmıştır. 

İkili birbirlerini teselli ederken kendilerini romantik bir ilişki içinde bulurlar ve evlenmeye karar verirler. Ancak ikisi de birbirine yalan söylemiştir, Si-Won Seul Üniversitesi mezunu bir girişimci olduğunu söylemiş, Lee Yoo Young ise dedektif olduğunu saklamıştır. Çünkü eski erkek arkadaşı onun bir dedektif olmasından nefret etmektedir. Si-won düğün günü bu gerçeği öğrenince ondan uzaklaşmaya başlar. 

Şimdi konuyu okumadan direk çevirerek, birkaç kaynaktan ilerliyorum. Bir yandan da merak ediyorum, ee diyorum. Kendime gülüyorum. Hahah :)


Kim Min Jung gizemli bir kadındır. Namı büyük, ünlü bir tefecinin kızıdır. Oğlu olmadığı için kızını işini devralmak üzere eğitmiştir. Babası biri tarafından dolandırılıp tüm parasını kaybetme noktasına gelince işleri devralıp daha da büyütmüştür. Ama bir  adamı gizlice takip etmektedir. Babasını dolandıran adamın Si-Won'un! Ondan intikamını almaya kararlıdır.

Suç, komedi karışımı Terius Behind Me tarzı bir dizi olacağını düşünüyorum.

Fellow Citizens Oyuncuları

Si Won'u askerden geldikten sonra Revolutionary Love dizisinde oynamış ve ben diziyi yarım bırakmıştım. Şu sebeple: :)



Lee Yoo-Young'u sadece Tunnel'de izledim. 


Ama benim için dizinin bombası Kim Min Jung! Hatuna Mr. Sunshine dizisinde hasta olmuştum. Dizinin yorumunu okuduysanız orada da anlatmıştım, benim için dizinin lokomotifiymiş. Bu dizide de yine güçlü bir kadın karakterini canlandıracak izlemeye doyulmaz!




Yayın Kanalı: Kbs 2
Fellow Citizens Bölüm Sayısı: ?
Fellow Citizens ne demek: Vatandaşlar
Türü: Suç-Komedi
Yayın Tarihi: Şubat

Bilgiler geldikçe yazıyı güncelleyeceğim.

Yorum Gönder

0 Yorumlar