Fated to Love You Konusu ve Oyuncuları

Fated You Love, aynı isimli 2008 yapımı Tayvan dizisinden uyarlama.



Türü romantik komedi olunca hemen konusundan bahsetmek istedim.
Bu arada konusunu çok sevdiğimi söylemek isterim.

Fated to Love You konusu:  Jang Hyuk bir kimya şirketinin başkanıdır. Çok sevdiği dansçı bir kız arkadaşı vardır.
Jang Na ra ise bir hukuk firmasında sekreter olarak çalışmaktadır. İyi niyetinden dolayı ve kimseye hayır diyemediği için arkadaşları ona Post-it lakabını takmışlardır.
Her ikisinin de sarhoş olduğu bir gece geçirirler...
Ve artık Jang Na Ra hamiledir.

Edit: Dizi hakkındaki yorumum için şuraya bakabilirsiniz.

Orijinal Tayvan dizisinin konusu ise biraz daha ayrıntılı anlatılmış onu da ekleyim.

''Gerçekten modaya hiç uymayan işçi sınıfı bir kız olan Chen Shin yakışıklı erkek arkadaşını ile arasını düzeltmek istemektedir.Bu nedenden dolayı erkek arkadaşıyla bir gemi yolculuğuna çıkar. Nezlesi için Xin Yi ilaç alıp mayışır ve yanlışlıkla ji Cun Xi'nin odasına girer.Ji Cun Xi aile şirketinin tek varisi olan bir adamdır ve uzun zamandır sevgilisi olan Anna'ya aşıktır.Onun planı Anna'ya teknede evlenme teklifi etmektir ama Anna gelmemiştir. Annayı beklerken Cun Xi'inin içkisine iki kişi ilaç katıp onu uyuşturlar ve Cun Xi odasına döner. Yatakta uyuyan kadını -Xin Yi- sevgilisi zanneder ve Cun Xi ve Xin Yi geceyi birlikte geçirir. Xin Yi sonradan hamile kaldığını farkeder ve Cun Xi'nin büyükannesi onların evlenmeleri için baskı yapar. Doğmamış bir çocuğun hatırına baskı ile evlenen bu çift birbirlerine aşık olabilecek midir?''

Fated to Love You dizisinin oyuncuları
Başrol oyuncularını daha önce başka bir dizide izlemediğim için öncelikle ikinci adam olan Choi Jin Hyuk'tan bahsedeceğim.
En son Emergency Couple'da izleyip, kendisine bir kez daha hayran kaldığım Choi Jin Hyuk'dan, bu dizinin ilişki şemasında Jang Na Ra'nın Daddy Long Legs'i olarak bahsedilmiş.



Yani onu gene naif ve fedakar ikinci adam rolünde izleyeceğiz gibi gözüküyor.

Başrol oyuncuları Jang Hyuk ve Jang Na Ra 12 yıl önce Successful Story of a Bright Girl dizisinde yine beraber başrolü üstlenmiş ve bu dizi o zamanlar çok büyük reyting almış.




Dizilerde, yıllar evvel partner olmuş oyuncuların bir araya gelişi Hotel King ve Discovery of Romance dizisinden sonra bu dizide de karşımıza çıkıyor.
Ve ben Yoon eun Hye ve Gong Yoo'nun tekrar bir araya gelmesi temennimi tekrarlıyorum.

Dizinin fragmanını mutlaka izleyin. Çok eğlenceli gözüküyor.

Diziden gelen son kareler







Kış aylarında epey ağlatan, romantik komediye hasret bırakan Kore dizi sektörü, yazın ise hangi birini izlesem ikileminde bırakıyor.
Dizinin yayın tarihi 2 Temmuz.

Edit: Dizinin replik ve videoları için şuraya bakabilirsiniz.

Not:Daddy long legs olmak ne demektir, buradan bakarak öğrenebilirsiniz.


Blog'umda yazdığım tüm dizi ve filmleri alfabetik olarak sıraladım.
Buradan hepsine ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

43 Yorumlar

  1. izləmək istədim, gözləyək ;)

    YanıtlaSil
  2. İnşallah güzelll bir dizi olur daa mutlu oluruz :D Çirkin dizi mutsuz ediyor :D Merakla bekliyorummm ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bak bu diziyi eş zamanlı izleyeceğim mesela :D

      Sil
    2. Çift yorum olsun mu ^^ Csldeki kızın diğer dizilerini de merak ettim şimdi :D Evetttt inşallah daaa bunu eş zamanlı izleyeceğim dedin ben napıcam :D :D Ben de mi öyle yapsam. Angel Eyes tan sonra korkuyorum açıkçası :D Ama bunu hem sen izliyorsun hem romantik komedi :D Yarından sora d ailk bölüm he :D Sen torrent kullanıyorsun değil mi ben yeppudaa bekliyorum :)

      Sil
  3. Keşke başrol choi jin hyuk olsaydı diyecektim ama ikinci adamları daha çok sevdiğim aklıma geldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu ara bende de bir ikinci adam sevgisi oluştu niyeyse :D

      Sil
  4. Jang Hyuk efsanedir gözümde, kötü yaptığı bir şey ve kötü işi yoktur ve Kore'de de "A list actor" sayılr. Chuno'yu izlemedim ama oyuculuğuyla Emmy'e aday olmuş hatta. Her şeyi iyidir de genelde aksiyon oynar. Bakalım bu dizi nasıl olacak?

    Benim de nacizane tavsiyem dizi başlamadan adamın biraz araştırman, tarzı pek sana uymayabilir ama seversin bence çünkü ben de genelde sadece romantik komedi izlerim.

    Bir de bu adamın en yakın arkadaşı Cha Tae Hyun var ki onun da hastasıyım, kötü işleri yok ikisinin de. Öneririm :)

    YanıtlaSil
  5. hiç tanımadığım bir adamı araştıramam da aramızda bir bağ oluşması lazım :D diziyi zaten izleyeceğim. dizide beğenirsem tabii kimdir nedir illa araştırır sonra başka dizilerini de izlerim hatta.
    ama yazdıklarınla beraber gözümde büyüdü birden :D merakla bekliyorum dziyi :D

    YanıtlaSil
  6. Yok canım araştır derken bir dizisini izle demek istedim. Bu dizisi nasıl olur bilmiyorum ama kötü dizide oynacağını sanmıyorum. Daha hiç öyle zaman doldurmalık bir dizisini izlemedim, hepsinde mutlaka böyle insanı çeken bir şey vardır. Ama kötü olursa da diğer dizilerini de izle demek için söyledim.

    Gong Hyo Jin'i seviyorsun sen onunla bir dizisi var 2007 yapımı ama galiba sosyal içerikli Thank You diye bence o çok güzel. Tree wih deep roots var ki dram sevmeme aksiyon sevmememe rağmen öyle bağlıyor ki kendine. Chunoyu izlemedim ama baya övgü aldığını biliyorum. Filmleri keza, izlediklerim arasında kötü filmi yoktu.

    Açıkçası oyunculuğuna bayılsam da adamın kişilğini de severim. Hırslı biraz yapabildiği her şeyi yapmaya çalışır. Dans, dövüş sanatı falan.

    Jang Hyuk fanı bildirdi, çok sevdiğimden fazla abartmış mıyımdır diye düşündüm ama yok ya ahahahaha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa sen benim gong hyo jin sever olduğumu biliyorsun. ben böyle tesadüfen bloğuma uğradın sanmıştım sevindim :)
      tree with deep roots biri daha tavsiye etmişti demek ki jang hyukk oynuyormuş.
      abartmak mı :) abartmak da üstüme yoktur. çok tutkulu bir fangirlüm bende :D eğer bu dizide seversem ki biliyorsun ikinci adam için izlemeye başlayacağım aslında gong hyo jin ile oynadığı diziyi izlerim ardından.

      Sil
    2. Gerçekten harika dizidir Tree witth deep roots, hakkında kötü diyeni duymadım. Thank Youyu da erteliyordum ama 1.5 günde bitirdim 16 bölümü. Yani bu dizide karakteri nasıl olur bilemyorum ama Jang Hyuk'un bu zaman kadar her işi iyiydi, umarım bu dizisi de güzel olur hem ben yine çok çok zevkle izlerim hem de sen de tanımış olursun. Ben de senden az değilim fangirllük de demek ki. :)

      Bloğunu sık sık okuyorum ben sen de çok emek veriyorsun ellerine sağlık :)

      Sil
  7. Tamda dizi arayışındaydım ne güzel bunu beğendim hemen izlicemmm derken daha yayınlanmaya başlamadığını öğrenince acayip bir hayal kırıklığı hissetim :-/ ilk defa bloguna yorum yazıyorum ama birkaç kere girmişliğim var , harika bir bloğun var tebrikler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim yorumunun çok mutlu ettiğini söylememe bilmem gerek var mı :)
      bugün yayınlanıyor yada yayınlandı.Bir kaç güne alt yazısıda gelir bende merakla bekliyorum :)

      Sil
  8. Fated to Love You severek izlediğim bir diziydi Hatta ilk Tayvan dizim :)
    Jang Na ra severek takıp ettiğim biri Dizideki baş rolü aldığını duyunca çok sevinmiştim
    Jang Hyuk hep başarılı işlerde yer alan, sınır tanımayan, iyi bir oyuncu ama bu adama içim ısınamadı gitti İlk ismini duyduğumda baya üzüldüm
    Ama fragmanı izlediğimde kendini değiştirdiğini ve eğlenceli olabileceğini düşündüm Bakalım izleyip görüceğiz
    Fated to Love You da ikinci adamı çok sevmiştim Choi Jin Hyuk da ikinci adam rolüyle kendini daha da sevdirecek ve bizi büyük bir ikilemde bırakacak gibi gözüküyor
    Koreli senaristlerin diziyi daha da ilginç hale getireceğini düşünerek diziyi büyük bir merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dizinin ilk bölümü çevrildi diyerek başlıyorum.
      Jang Hyuk'u nenden sevmediğini anladım. Bu dizi romantik komedi olduğundna illa seveceğiz gibi geliyor :D
      Hatta Choi jin Hyuk dan ağır basarsa diye korkuyorum çünkü çok sadığımdır bilirsin :P

      Sil
  9. successful story of a bright girl ü yıllar yıllar önce izledim .(topu topu 3-4 yıl olmuştur).Diziden hatırladığım kadarıyla çok tatlı bi çifttiler.Her ne ka dizi sweet 18 kırıntıları içerse de sevmiştim de.(benim izlediğim sıralamaya göre tabi)
    Ama değişmişler sanki.Beklicem diziyi bakalım.
    Bu arada keşke Choi Jin Hyuk dizide olmasaydı.Ona başrol daha çok yakıiıyo.Sevdiğim oyuncuları yan rolde görmekten hoşlanmıyorum :)
    Hem şu an aldığım habere göre mangası da varmış ve 2.bölüm de çevrildiğine göre fragmanlara da güvenerek ıss pyaar dan sonra izleyebildiğim 2. kore dizim olmasına karar verdim bu dizinin.Haydi hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum.
      Choi jin hyuk izlemek şahane olacak ama 2. adam olmaası çook üzücü. Neyseki Emergency de şahane bir iş çıkardı da kendisine doyduk :P
      eş zamanlı izlediğim içiime bu dizi güzel olacak diye izlediğim iki dizi var Maste sun ve cnning lady.
      İkiside beni mahcup etmedi en sevdiğim diziler arasına girdi.
      Bu da öyle olacak hissediyorum

      Sil
  10. Arkadaşlar 2. bölümü de izledim ben. Hızlı bir akışı var 1 saat değil de kısacık bir şey izlemişsin hissi veriyor. 2 bölümde Jang Hyuk'un karakterini sevmeye başlıyorsunuz. Kesin izleyin yani benim de ilk eş zamanlı dizim, çok sevdim. :)

    YanıtlaSil
  11. Hyuk'umuz var (kalpli gözlü smile) Ilk yorumlar cok güzel merakla bekliyorum yarin cabuk olsun ;D

    YanıtlaSil
  12. Bu dizinin tayvan versiyonunu izlemiştim .oradaki kızımız cok tatlıydı.bunda basrollerı tanımıyorum konuyu bıldıgımden cazıp gelmedı .Tayvan demışken in tıme wach you isimli dizi cok iyiydi .kızın gencliginden yas almaya dogru ilerlerken fikirlerinin degişmesi falan .bide pakistan dizisi izledim Zindagi gulzar hai isimli .musluman olmaları adetlerının bıze cok benzemesi falan hoştu .hint dizisi var nabrut bıde ama ona hiiiç girmeyeyim malum 398bolumcuk:P ( bak bak blogeri kendi tarafına çekme çabalarına bak )ama ilkede kore diyorsan sungkyun kwan skandalı vaktın olsada izlesen keşke müthış dortluden bize ne kadar eglenceli bir post yazardın kimbilir .tamam tamam gece gece basını şişirdim gidiyorum .sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. müneccim misin :D yarın yayınlayacağım post sungkyunwan scandal.
      Ama ben diziyi hiç sevmedim.Tabi replik falan da yok.
      Konfiçyusun edebi sözlerinden başka romantik bir şey yoktu zaten.Konfiçyus sevemediğim içinde onları toparlamadım.
      Gerçi yu in ah ve joong iki şahaneydi orası ayrı :)
      ben başka sinemelara açılamadım gitti niye bilmiyorum :D

      Sil
    2. tayvan dizisi seviyorsanız devil beside you ve automon concerto kesinlikle tavsiye ederim.

      Sil
  13. SON ZAMANLARDA MUPTELASI OLDUĞUM EŞ ZAMANLI İZLEDİĞİM ADİR DİZİLERDEN. DİZİNİN ORJINALİ OLAN TAYVAN VERSİYONUNU İZLEMİŞTİM AMA ONDA PEK TAT ALAMAMIŞTIM AMA BU VERSİYONUNA VE BAŞROL OYUNCUSU ADAMA BAYILDIM. ÖZELLİKLE O KAHKASI EVLERE ŞENLİK.KESİNLİKLE MUHTEŞEM SONRADAN DRAMA DONDURMEZLERSE TABİ.Kİ ORJINALE UYGUN GİDERLERSE ONA DONECEK GİBİ.AMA ŞİMDİLİK İZLENMEYE DEĞER.(MELİ)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende severek izliyorum. ben başroldeki adamı sevmedim zaten choi jin hyuk için başlamıştım ve pişman değilim :D ama dediğin gibi drama dönerse üzülürüm :/

      Sil
  14. Acaba kac bölüm olacakmis haberiniz var mi ?

    YanıtlaSil
  15. gerçekten dizi 20 bölümü beğenerek seyrettim bitmesin dediğim dizilerden biri oldu :)

    YanıtlaSil
  16. nabrutcum başroldeki adamı sevmedim mi dedin ben mi yanlış gördüm. ben adama bu dizi de hasta oldum sen sevmedin mi yav?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence sen yanlış gördün :) Yazımı tekrar tekar okudum ama öyle bir şey yazdığımı göremedim :D

      Sil
    2. 21 temmuzdaki yorum yanıtında yazmışsın tatlım yazında değil:) ben ilk defa bu diziyi eş zamanlı izledim ve artık beni bir jang hyuk manyağı yaptı. dizi biteli baya oldu. e güzel postlar bekliyoruz senden nabrutum,canım.nutellalı ekmeğim,frambuazlı pastam.şimdiden eline sağlık.
      ayşecik

      Sil
    3. hahah şahane okuyucu.
      Doğru yazmışım elim kırılsa idi keşke :D ama sonradan bende çok sevdim :)
      evet dizi bitti ama şu sıra bşraz yoğun olunca yazamadım.
      Haftaya cuma günü post yayındadır ve sana ithaf edilmiştir biline :D

      Sil
    4. sabırsızlıkla bekliyorum:) ama ellerine kıyamam ben senin lazım bize o eller.

      Sil
  17. genellikle oyuncuların eski halleri bakımsız olur ama jang hyuk'un gençliğide yakışıklıymış

    YanıtlaSil
  18. no 309 yerli dizisine benziyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. No309 bundan uyarlama da ondan kardeş

      Sil
  19. Şuan Evimde Olsam İzlemeye Direkt Başlayacağım Daha 2 Dizi Bitirmem Gerekiyo Ama Dayanamayacağım Evimde İzlemeye Başlayacağım Nabrutum seni çooooooooooook seviyorum aşkım 😍😍

    YanıtlaSil