Start Up Yorumu

 



Start Up dizisinin konusu hakkında şurada bilgi vermiştim.

Start Up Dizi Yorumu
  • Güzel başladı. En azından ortalama bir dizi izleyeceğimizi düşünüyordum.
  • Başarı hikayelerindeki o insanı heyecanlandıran, galeyana getiren unsurlar mevcuttu.
  • Hatta bir ikinci adam koymuşlardı, dizinin yarısına kadar esas adam olması için cast duasına çıktık. :)
  • Esas oğlan Weighlifting Fairy Kim Bok Joo dizisinde aşırı tatlıydı, bayılarak izlemiştik, ama bu dizide bana antipatik bile geldi. Biraz rolünden kaynaklanıyordu ama biraz da zayıflamış ve çirkinleşmişti sanki.
  • Suzy yine aynıydı, bildiğimiz kız. :)
  • Ama ikinci adam var ya! Neyse onu söylemiştim. Hhah! Bu arada ikinci adamı Two Cops dizisinde izlemişim ama erkekte karakter her şey! :D Orada hiç dikkatimi çekmemiş.
  • Dizinin yine 10. bölüme kadar bi' izlenesi vardı. Yine gitti. Ama sonrası, zaman atlamaları, yapılan şapşallıklar derken dizi raydan çıktı.
  • Maalesef ortalamanın üzerine çıkamayan, hayal kırıklığı yaratan bir dizi oldu.
Yasal Uyarı: Buradan sonrası yüksek dozda spoiler içerir.

Diziyi gömdüm ama aklımda kalan birkaç güzel sahne var elbette.

  • Seo Dal-Mi'nin ablasına verdiğim karardan emin olmamı sağladın demesi,
  • Nam Do-San'ın doğum gününde go kart oynamaları,
  • Nam Do San, Seo Dal Mi'ye benden neden hoşlanıyorsun dediğinde sadece ellerinden bahsetmesi,
  • Seo Dal Mi'nin Jung Sa-Ha'yı yalvararak işe aldığı kısım,
  • Won In-Jae'nin Seo Dal Mi'yi üvey babasına yönlendirmesi ama son anda olayların lehine sonlanması,
  • Sa Ha'nın Seo Dal Mi'yi havalı görünmen lazım diyerek holdinge araba ile bırakması,
  • Görmeyenler için uygulama yapmaları,
  • Han Ji-Pyeong'un büyükanneye çıkışı, of şahaneydi,
  • Seo Dal Mi'nin mektup olaylarını anlaması ve Nam Do San'a mektupları bıraktığı yeri sorması ve tam orada Han Ji-Pyeong ile hesaplaşması 
  • güzel detaylardı.

Alex'ten bir şey çıkacağı zaten belliydi ama keşke bu kadar aptalca oltaya gelmeselerdi.
Zaman sıçrayışı tamamen gereksizdi.
Won In-Jae'nin babannesine üzülmesi ve soyadını alması da çok gereksizdi. Biraz geç kalmış bir üzülüştü. Olan babaya oldu sonuç olarak.
Sa Ha ile Lee Chul-San'ın sevgili olması güzel detaydı.

Dizi hakkında söyleyeceklerim bu kadar... Çok bile söyledim hatta diziden güzel birkaç detay çıkardığım için beni tebrik edebilirsiniz. 

Sizin yorumlarınızı da merakla bekliyorum.

Ayrıca bu dizi Blogları Canlandırma Projesi kapsamında Ocak Ayı teması olan Başarı'ya uygun olarak izlediğim bir dizi oldu. Siz de bu proje hakkında bilgi almak isterseniz şu yazıyı okuyabilirsiniz.

Instagram hesabımı takip etmeyi de unutmayın. ^^

Yorum Gönder

42 Yorumlar

  1. Allah'ım Suzy bacıma en kısa zamanda bol reytingler nasib et ya rabbim bu ikisi olmamış Nabrut ya ben sadece biraz bakabildim. Sanki bir şeyler eksik gibiydi dizide, Suzy güzel oğlan yakışıklı ama ben bu dizide elektrik alamadım ya vallahi şimdi oğlanın The School Nurse Files diye uçuk kaçık bir dizisini izliyorum böyle japon animeleri gibi orada Jung Yu Mi ile bile daha çok yakışmış yani bu ikili aslında olurdu da harcandılar gibime geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah :D Amin.
      İkisi de olmamış, senaryo da olmamış. Keşke 2. adam başrol olsaydı :D

      Sil
    2. Keşke! Yazık oldu...

      Sil
  2. Diziye başladım 5 bolum izleyebildim izlemek istiyorum aslında ama hiç çekmedi beni ya oyuncular muazzam suzyye bayılıyorum zaten nam joo hyuk u severim ikinci adamımız kim seon ho da efsane sırf onları izlemek için beklemiştim bu diziyi ama yok yani gitmiyor

    YanıtlaSil
  3. Aslında güzel bir diziye benziyor diye düşünmüştüm başta ve izlemek istemiştim ama yorumlar sadece ikinci erkek ve onun başrol olması gerektiği yönünde olunca vazgeçmiştim. Yerinde bir kararmış sanırım:)

    YanıtlaSil
  4. Hiçbir zaman şaşmıyor.. Kore dizileri hakkında tüm yorum ve görüşlerin benimle aynı. En sevdiğim blogger olmanın en önemli sebebi, adeta ruh ikizim gibi bana benziyor olman.💛

    YanıtlaSil
  5. Haha ben de diyorum ki bu diziden tek aklımda kalacak detay han ji pyeong karakteri ve ona reva görülen rol. Kim sun ho uzun zamandır merceğimde. Umarım daha iyi yapımlarla karşımıza çıkar ve gönlümüz alınır. Aslında konu açısından da diziyi çok beğenmiştim ben. Fakat olmamış.. olmamış olmamış..

    Büyükanne ve han ji pyeong hatrına izlediğim bir dizi oldu kısacası

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diziyi izleyenlerin ortak düşüncesi hep bu sanırım ^^
      Artık esas oğlan olur diye tahmin ediyorum :)

      Sil
  6. Two Cops dizisinde tanımıştım Kim Seon-ho yu ve baya sevmiştim. Çok eğlenceliydi :) Yeni bir dizi çektiğini öğrenince çok mutlu olmuştum. Fakat yine 2.erkek olarak karşımızda o yüzden izlemeyi düşünmüyordum yorumunu okuyunca bu kararımdan daha da emin oldum :)

    YanıtlaSil
  7. İlk bölüme biraz göz gezdirmiştim ve keşke ikinci erkek başrol olsa demiştim ☹️ İleride izleyeceyek bir şey bulamazsam Kim Seon Ho hatırına izlerim 😀 “ama erkekte karakter her şey!” Dizileri izlerken farkettiğim bu sözüne o kadar katılıyorum ki. 👏
    Kartanesi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım ilerleyen aylarda başrol olduğu bir dizi izleriz ^^

      Sil
  8. Diziyi izliyorsun, sonlara yakın batırıyorlar diziyi. Bıraksan bı dert, devam etsen ayrı bir dert. 😂

    YanıtlaSil
  9. kore dizilerini çok seviyorum. hımms bu da iyi görünüyor söylediğine göre, suzy de şekerlik zaten, olabiler, saoool :)

    YanıtlaSil
  10. Suzy'i severim, ilk çıktığında bu nedenle izleyecektim ama olumsuz yorumlardan sonra vazgeçtim :P Zaman az, dizi çok :) Yeni daha güzel diziler bizleri bekler :)

    YanıtlaSil
  11. Neyse buna bakmasam da olur gibi geldi :)

    YanıtlaSil
  12. Başlamak istiyorum ama elim bir gidiyor bir gitmiyor. Listemdeki diğer dizilere göre bir sıralama yaparak izleyeceğim :)

    YanıtlaSil
  13. Bu dizi o kadar ilgi gördü ki, çok sevenler de var çok gömenler de. Ben izler miyim bir türlü karar veremiyorum. Ama açık bir kapı bıraktığım için spoilerlı kısmı okumadım, demek ki umut var :p Yorum için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  14. Olumsuz yorumlara boğulmuş bir dizi. Zaman tanıyıp öyle izleme taraftarıyım böyle dizileri :) Eninde sonunda izleyip kendim pişman olmalıyım zira :D

    YanıtlaSil
  15. İkinci adam sendromu vardı dizide yani :) Cast dualarının Extraordinary You'daki gibi kabul edildiğinin görülmesi pek nadirdir. Haru nasıl da kapmıştı webtoondan rolü :D
    Neyse belki başrol olur o da yeni bir yapımda ^^ Yorum için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başrol olduğu diziler de varmış :)
      Artık onlarla idare edeceğiz :D

      Sil
  16. İlk 10 bölüm çok güzeldi, gençlerin bir arada olup inişli çıkışlı başarı hikayelerini sevdim ama Nam Do San karakteri benim için çok vasattı. Öfke problemi olan, bencil ve kıskanç bir adamdı. Sürekli kendini 2. adamlar kıyaslayıp durdu hatta yetmedi son bölümlerde bakmaya tenezzül etmediği ama Ji Pyeong'un severek büyüttüğü bitkiyi istedi. Seveni de var ama sevmeyeni çok fazla.
    Ji Pyeong karakteri ise çok muazzamdı. Dal Mi'nin hatasını yüzünü şak diye vurup yeri geldiğinde ise sık sık destekledi, hem eğitici bir mentor hem de iyi bir aşık oldu.
    Dal Mi desen gördüğüm en sığ kadın karakterlerden biriydi :') 15 Sene boyunca mektup arkadaşına aşıktı sonra Do San'ı sevse bile 15 senesini verdiği bir adama en azından neden benden saklandın diye sorabilirdi, sormamayı tercih etti. Üzücü ve mantıksız bir diziydi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar doğru tespitler yapmışsın üzerine diyecek bir şeyim yok hepsine katılıyorum :D

      Sil
  17. Bu diziyi ben de BCP için izleyecektim ama bitmedi, hatta son 6 bölümü sara sara izledim. :D Başlangıç çok iyiydi ama ikinci oğlanı haksız yere sürekli saçma sebepler yüzünden üzmeleri, Do San'ın bir anda kendi haklıymış gibi tavırları. Dediğin gibi babaya olan olması vs. hepsi diziyi tepeden aşağı sürükledi. Suzy'yi sevmiyorum, hatta izlemeyecektim ama hadi şans vereyim dedim olmadı. :D İkinci oğlan için devam edilebilirdi ama cıks yine gitmiyordu yaa. Nam Joo Hyuk'u bu dizide hiç sevemedim, ısınamadım kendisine. Sanki zoraki başroldü. Umarım yeni dizilerinde bu olayı toparlar. Emeğine sağlık^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben diziye sizden biraz sonra başladım ve siz çok sevince ay dedim yaşasın iyi bir şey izleyeceğiz. Ama olmadı. :/
      Nam Joo Hyuk için birisi yorumda şöyle demişti, kıskanç ve karakterini tamamlayamamış bir tipleme olmuş Aynen öyle !

      Sil
  18. hıı başlamak istiyordum ama sen pek sevmemişsin yaa bilemedim şimdi :D

    YanıtlaSil
  19. Kocaman bir ikinci adam sendromunu göğsüme oturttu bu dizi acilen adama başrol olduğu bir dizi çekilmeli diye düşünüyorum ki dizi boyunca karakterden bahsederken birinci adam dedim, gönlümün birincisi olduğundan ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baş rol olacağı dizi haberi geldi bakınız :)
      https://www.nabrut.com/2021/02/link-eat-love-die-konusu-ve-oyuncular.html

      Sil
  20. Yorumundan sonra pek sevebileceğim bir dizi olmadığına kanaat getirdim:(

    YanıtlaSil