You Are My Spring Kore Dizi Konusu ve Oyuncuları

 


You Are My Spring Kore Dizi Konusu

Dizi kalplerinde 7 yaşında birer çocuk barındıran 3 yetişkinin hikayesini anlatıyor. Hepsi bir cinayetin işlendiği bir binada yaşıyor.

Kang Da-Jung ( Seo Hyun-Jin ) özel bir dershaneye bile gitmediği halde üniversiteye burslu olarak girmiş ve başarıyla bitirmiştir. Sonrasında ise beş yıldızlı bir otelde iş bularak kendisiyle aynı anda işe alınan tüm çalışanlar arasından sıyrılmış genç yaşına rağmen yönetici pozisyonuna yükselmiştir. Annesinden genetik bir mirası vardır o da babası gibi korkunç erkekler seçmesi. Şimdi ise Gugu binasına taşınmış ve bir cinayet davasına karışmıştır.

Joo Young-Do ( Kim Dong-Wook ) psikiyatris olarak çalışmaktadır. İntihara meyilli insanların yeniden yaşama tutunmasına yardımcı olmak için bu mesleği seçmiştir. Zekidir ve insanların yaralı kalplerini görmektedir ama aynı zamanda kendisi de yaralı bir kalbe sahiptir. 

Chae Joon ( Yoon Park ) bir yatırım şirketinin CEO'sudur. Bir gün aniden Kang Da-Jung ( Seo Hyun-Jin )'in önünde belirir ve ona karşı hislerini itiraf ede.

Ga-Young ( Nam Gyu-Ri ) oyuncudur. Eski erkek arkadaşı ve eski menajeri tarafından aldatılmıştır ve artık birisini sevmeye korkmaktadır.

You Are My Spring Oyuncuları

Seo Hyun-Jin Another Miss Oh sebebiyle sempati duyduğum bir oyuncu.


Kim Dong-Wook ise genelde filmlerini izlediğim bir oyuncu.

Yoon Park ise dizilerin kadrolu ikinci adamı, kaybedenlerin şahı. Tatlı çocuktur, severiz. :)

Dizinin senaristinin bu ikinci dizisi ve ben ilk dizisini yarım bırakmıştım. Umudum yönetmende! Çünkü sinema gibi dizi çeken, diziyi görsel bir şölen haline getiren başarılı bir yönetmen.

Senarist: Le Mi Na

Bubblegum

Yönetmen: Jung Ji-Hyun

The King: Eternal Monarch 

Mr. Sunshine 

Türü: Romantik Komedi Fantastik

Bilgiler geldikçe yazıyı güncelleyeceğim.

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Keşke Yoon Park başrol olsaydı ya adam sürekli ikinci adam, hem bence Seo Hyun Jin ile daha iyi uyum sağlardı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esas adamlığa terfi edemeyen nadir favorilerden sanırım :D

      Sil
  2. Diziyi 10.bolume kadar izledim ve sizin yorumunuzu merak edip geldim...bölümleri merakla ilerliyorum. Aşk,dram, gerilim, korku komedi herşeyden serpiştirilmiş izlerken zevk aldim ins.bundan sonrada boyle devam eder dizi. Spoi vermemek için daha yazmıyorum. İzledikten sonra yorumlarınızı merak ediyorum...

    YanıtlaSil