Luca Kore Dizisi Konusu ve Oyuncuları



Luca Kore Dizisi Konusu
Dünyanın dört bir yanındaki bilim adamlarının imzaladığı genetiği değiştirilmiş kök hücre araştırmalarının yasaklanmasına ilişkin bir bildiriyi konu alıyor. Bildiride insanlığın evrimini isteyerek etkilemek konusu dikkat çekiyor.

Ji-O'nun (Kim Rae-Won) özel, insanüstü bir gücü ve büyük bir sırrı vardır. Gerçekte ise kim olduğunu bu özel gücünün kaynağını bilmemektedir. Etrafını çevreleyen sayısız soruya cevap bulmaya çalışırken gizemli güçlerle savaşıyor.

Goo-Reum (Lee Da-Hee) bir dedektiftir. Kafasına bir şey koyduğunda onu mutlaka yapan tutkulu bir kadındır. Küçük bir çocukken ailesi ortadan kaybolmuştur. Hayatını ailesinin kaybolması ardındaki gerçeği bulmaya adamıştır. Ji-O (Kim Rae-Won) ile tanıştığında hayatı değişir.

 Luca Kore Dizisi Oyuncuları

Kim Rae-Won benim ilk izlediğim Kore filmlerinden biri olan, My Little Bride'da izlemiştim, yıllar yıllar önce. İnanılmaz tatlı, naif ve ters köşe çok güzel bir filmdi. Kore sinemasıyla beni tanıştıran yapımlardan biriydi. Film 2004 yapımı.

En son ise Doctors dizisinde izledim.


Lee Da-Hee'yi yıllar önce Secret Love dizisinde izlemiştim.


En son WWW.Search dizisinde izledim. Ama diziyi yarım bıraktım, gitmedi.

Yayın Kanalı: TvN
Senarist: Chun Sung-Il
Your Honor
The Package 
7th Grade Civil Servant 
Fugitive
Yönetmen: Kim Hong-Sun
Black

Bilgiler geldikçe yazıyı güncelleyeceğim.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Konuyu hiç beğenmedim bilim kurguya benziyor türü
    Başka bir dizide daha mutlaka oynasınlar zira acayip yakıştırdım bu çifti
    D.s.k

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilim kurgu değil de fantastik gibi geldi bana .
      Bakalım ne gelecek :)

      Sil
  2. 10 yıldan uzun süredir Kore dizisi izlerim yarım bıraktıklarım da oldu bazen dayanamayıp. Fantastik, bilim kurgu sevdiğim halde bu kadar saçma sapan bir hale gelip her şeyi batıran bir dizi görmedim. Çok iyi başladı, hayvan deneylerine ve yaşam hakkına yönelik çok iyi mesajları vardı ama sonra öyle bir saçmaladı ki sonlara doğru senarist nasıl bir dizi yazdığını unutup bambaşka yere çekti diziyi. Ve çok iyi bir yere gidebilecek kurguyu da mahvetmişler valla.
    Dizinin ostları ve ilk bölümlerdeki mesajlar çok iyi yalnızca.

    YanıtlaSil
  3. Dizi fantastik bilim kurgu türünde ve ben beğendim. Dahası Kim Rae Won un bu kadar iyi bir oyuncu olduğunu bilmiyordum, hayran kaldım. Karaktere içim sızladı, gel ben teselli edeyim seni dedirtti. Hikaye mükemmel işlenemese de oyunculuklar şahaneydi. Genetik bir müdahale sonucu doğan-yaratılan- bir adamın yanlızlığını ve hayatta kalma içgüdüsünü severek izledim. Fantastik türde olduğunu unutmadan, romantizm beklemeden, türün doğasına vurgu yapan bir dizi izlemek isterseniz hikayeye bir şans verin bence. Bu arada bu dizi itibariyle bir kim rae won fanıyım :)

    YanıtlaSil