Clean With Passion for Now Yorum / Kore Dizileri


Clean With Passion for Now dizisinin konusundan şurada bahsetmiştim.

Clean With Passion for Now yorumu;

  • Yoon Gyun-Sang çok uzun! Hahah! Dizi ile ilgili ilk söyleyeceğim şeyin bu olması komik ama  Kim You-Jung'da o kadar kısa ki ikisinin çekimlerinde hep aklıma Feriha geldi. Kızın ayağının altına bir takoz koymadılar, bir topuklu giydirmediler be, diye söylendim durdum.
  • Yoon Gyun Sang'ın canlandırdığı karakteri biraz Hayat Öpücüğü filmindeki Ali Sunal'a benzettim. Gereksiz titizlikleri yeterince eğlenceliydi. Ama buna karşılık Kim You Jung'un karakterinin fazlasıyla pasaklı olması abartıydı. O kadar uçuruma gerek var mıydı, bilmiyorum.
  • Çocukluktan tanışma klişesi olmasaydı, çok iyi olacaktı. Artık bu çocukken tanışma olayları beni bayıyor çünkü. 
  • 2. adamın heba olduğu dizilerden biriydi. Sen akıllı, zeki sağlıklı, adamı bırak, git temizlik hastası bir sırığa aşık ol. Olacak şey değil valla :D
  • Konu zaten çok eğlenceliydi, karakterler de çok şeker olunca ilk 13 bölüm romantik komedi tadında çok hoş ilerledi.
  • Amaa 13. bölüme gelince işte oradan sonra ipler koptu. Zaten arada alttan alta hissettirilen gerilim son bölümlerde zirve yaptı. Çok gereksiz küsmeler ayrılmalarla son bölüme ulaştık.
  • Dizinin finali mutluydu, havada kaldı da diyemem ama doyurucu şahane bir sondu da diyemem.
  • Yaz dizisi kıvamında bir yapımdı. Sonuç olarak izlenir mi derseniz, çerezlik bir dizi arayanları tatmin eder. 
  • İlla izlenmeli mi, hayır.
  • Çevirmen soracaklar için söyleyim, ben Netflix'ten izledim.
Benim söyleyeceklerim bu kadar. Söz sizde.

Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. Son 3 bölümü Netflix üyeliğim bittiği için izlemedim, sırf bu dizi içinde yapmak istemedim, zaten zevkimize göre güzel film-dizi kalmadı netflix'de. İndirip izleyebilirim de ama canım istemiyor. :D Yinede sırf emek ve tatlı oyunculuk için bitiririm diye düşünüyorum. :D Entrika olayına girene kadar evet güzeldi ama sırf entrika olduğu için de izlemiyorumdur. :D (Ne çok nedenim var görüyor musun? :D )Kızın pasaklı hali gerçekten fazlaydı, yani banyo yapmıyorsan yüzünü yıka, bir şey yediğin zaman elinden bir peçete tut çok iğrençti ne yalan. :P Yorumunun her kelimesine katılıyorum, emeğine sağlık.^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Netflix'te aslında şahane kore dizileri var ama o şahanelerin hepsini biz çoktan izledik :D
      Evet ya, çok rahatsız ediciydi o sahneler. Zaten abartmasalar olmaz :D
      Güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum ^^

      Sil
    2. Aynen öyle hepsini izledik. Bir Goblin, Moon Lovers, ne bileyim another miss falan ekleseler tekrardan üyelik yaparım. 😂😂😂 İlk bölümlerde suyunu çıkartıyorlar sonra hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar. Bir ayarı tutturamadı gittiler. 😂😂Hiç istikrarlı değiller, başı neyse sonu da o olsun arkadaş. 😂😂😂 Rica ederimmm^^

      Sil
  2. kızın pasaklı halleri ve karakteri fazlasıyla uçarı geldi ve başroller arasında maalesef olmayan kimya diziyi yarım bırakırdı nabrut eğer izlemediysen hotel del luna'ya bir bak derim haftaya final veriyor,bu senenin bitmiş dizilerden ise "search www"aşırı iyiydi kesinlikle izlemelisin.

    YanıtlaSil
  3. Ben de güncel izlemiştim 13 den sonra final bölümüne atladım yorumunuza katılıyorum

    YanıtlaSil
  4. Ben bu diziyi nedense sıfır beklentiyle izlediğim için çok sevdim. İkisi arasındaki uçurum gibi boy farkı olmasına rağmen çok sevimlilerdi.

    Nabrut Netflixte izlediğin dizilerden de beğendiklerine dair bir liste yapsan süper olurdu :))

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Nabrut merhaba :) Hotel Del Luna izledin mı diye soracaktım. Merakla yorum ve repliklerini bekliyorum da :)

    YanıtlaSil
  6. keşke spoiler diyerek uyarı belirtseydin yorumunda pat diye finalin nasıl olduğunu öğrendim diziye başlamadan hiç iyi olmadı açıkçası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonu mutlu bitti spoiler sayılır mı? Sonu mutsuz biten bir kore romantik komedisi var mı :D

      Sil
  7. SevgilibNabrut,sırf sen izlemişsin ve beğenmişsin diye iyi olduğunu düşünerek bu diziyi izleyeceğim. Netflix kore dizileri açısından gerçekten çok zengin,çeviri ve görüntü kalitesi de iyi,ayrıca reklam olmadığı için ben çoğu kore dizisini netflixte izlemeyi tercih ediyorum, yorum ve fikirler için teşekkür ederim

    YanıtlaSil