Ekşi Sözlük Nabrut Fıdıllıoğlu

Google'ın bana yönlendirdiği aramaları toparladığım bir yazı dizim var, bilirsiniz. Konunun başlıkla alakasına en son değineceğim.

Google'ın bu ay bana yönlendirdiği ilginç aramalar şöyle:




Fadıl'ın ünü önüme geçti, bu nedir arkadaş. Bu aramayı yapan kim, çıksın ortaya, resmen aldatıldım. :D




Evlilik nasip hikayeleri ve daha fazlası bizde tatlım. Koş, gel.




Görücü geldi, ama neden olmadı acaba? Sen onu unutmadığına göre olumluymuşsun, karşı tarafta mı sorun oldu. Çok üzüldüm bu hikayeye. Kim acaba? Bizi okuyorsa hikayesini yazsa da yardımcı olsak.





Son zamanlarda gelen hikayeler azalsa da burada kendiminki de dahil bir çok kader, kısmet hikayesi :) okuduk. Bir gün gırgırdan  öte geçer mi bilmiyorum ama evlendikten sonraki dönemde Asya'daki gibi görücü usulü evlendirme ajansı kurabilirim. İslami çerçevede, islami sınırları aşmayan çok güvenilir bir eşleştirme ajansı kursam bana gelmez miydiniz? Ben bile kendimi kaydettirirdim. :D

Başlığa gelirsem;


2017 yılında Ekşi sözlükte şurada adıma bir başlık açılmış, yeni gördüm. Yorumları yazanlara çok teşekkür ediyorum öncelikle, çok incesiniz.
Ama sadece iki yorum var çok ezdiniz beni. :D

♫♪♫♪
Agliyorum kahrimdan
Yaniyorum bahrimdan
Seviyorum bu canimdan
Digel le Allahim için...
♫♪♫♪

Neyse ben biraz ağlayıp geleceğim. Haha!

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Hahaha yeni farketmiş olmama şaşırdım :)) Twitterda neden benim hakkımda entry yok dediğin bir gün bende oradaki entrylerden birini yazmıştım. Tabii artık pembik bir gelin olma yolunda gözün fadıl'dan başkasını görmeyince farketmemişsindir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vay be! ^^ Ne şahane arkadaşlarım var ^^ Demek çağrıma hemen cevap verildi. Hiç düşünmediğim için fark etmemişim. Yoksa Fadıl'dn değil D:D

      Sil
  2. girdigim entryii burada görmek çok değişik gerçekten düzenli okuduğum tek blog olduğundan dolayı çok mutluyum. övgülerin icin tesekkurler,yeni yazılarını ve dizi incelemelerini dört gözle bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim için de başlığı giren kişinin hala beni okuyor olması çok hoş.
      Çok teşekkür ediyorum.

      Sil