True eco beyond yorum (Emulsion)

Yine bir krem tavsiye edeceğim ama çok pahalı deyip bana sitem edeceksiniz. Baştan bu konuda bir açıklama yapayım.

Evet, tavsiye ettiğim ürünlerin fiyatları yüksek olabilir, hatta doları düşünürsek bir miktar daha pahalanacak gibi de gözüküyor. Ama özellikle Beyon ürünleri için buna değineceğim ki, N11 ya da Trendyoll'da süper indirimler oluyor, yine zaman zaman kendi mağazalarında da indirime giriyorlar. Bunları sıkı takip etmek gerekiyor, eğer gerçekten ürünle ilgileniyor ve cilt bakımınıza özen gösteriyorsanız...

Mesela yıllar sonra cildiniz size, ipek kullandığınız için minnettar kalıp aman ben kırışıp yaşlanmayım demeyecek, o ipek şu ya da bu şekilde çoktan ortadan kaybolmuş olacak ama cildiniz yaşadığınız müddetçe sizinle olacak ve ilk olarak deforme olan yerler de maalesef ki yüzünüz olacak.

Öncelikle sanırım artık Beyond markası harici bir cilt ürünü kullanmıyorum. Belki henüz keşfetmediğim çok daha iyi ürünler vardır, ama bu markanın ürünleriyle cildim aşk yaşıyor, içeriğine güveniyorum. Sonuçtan genelde memnun kalıyorum. Benim gibi gelenekselci insanlar ayağının alıştığı yere gitmeyi de sever. O yüzden Ankara'da Skin Food mağazası açılana kadar Beyond ürünlerini kullanmaya devem edecek gibi gözüküyorum. Skin Food da içeriği organik olan bir Kore markası olduğu için onu da deneyimleme  niyetim var.

Ürüne geçersem;



True eco beyond facial emulsion yaz ayları için hafif bir nemlendirici arayışı içinde olduğum için aldığım bir krem oldu. Emulsion, first essence ya da serum üzerine sürülen, kremden çok daha hafif olan bir ürün oluyor ve ben aslında emulsion kullanmayı sevmem. Genelde kıvamları çok akışkan olduğu için verdiği hissi sevmiyorum. 

Lakin True eco beyond facial emulsion, kreme yakın ama çok daha hafif yapılı ve akışkan olmayan bir emulsion. Bu da benim yaz için aradığım bir şeydi. Kıbrıs sıcağında bu bile çok geliyor, genelde cilt bakımımı sıcaktan dolayı şu sıra özellikle aksatıyorum ama Ankara'da yaz için kurtarıcım oluyordu. Özellikle makyaj altına sürmeyi seviyorum çünkü bana öyle geliyor ki bu ürün makyajın cilde oturmasını sağlıyor, şöyle makyaj ürününü cilde yapıştıran (kötü anlamda değil) bir yapısı var.

Ürün, ilk kırışıkları, cilt tonu düzensizliklerini gideren fermente edilmiş organik acai berry, aronia gibi özel bitki özleri içeren bir krem olarak lanse ediliyor. İlk kırışıklar üzerinde etkisi hakkında tüm ürün bitmeden net bir şey söyleyemem ki zaten hiç bir ürün 1-2 ay kullanmakla sihir yaratmaz. Uzun vadede etkisini görürsem ürünün tüm setini almayı düşünüyorum. O zaman da ayrıca bir yazı yazarım.

Hafif bir nemlendirici arayışında olan ve 25 yaş üstünde, kırışıklara karşı bir önlem almayı düşünenlere tüm içeriği organik sertifikalı olan bu ürünü gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.

Beyond hakkında çok fazla soru alıyorum, varsa yine yorum olarak yazarsanız cevaplarım.

Yorum Gönder

11 Yorumlar

  1. beyond biraz tuzlu olsa da gerçekten güzel bir marka. aynı zamanda cruelty free. skin food her ne kadar öyle bir imaj çizse de cruelty free değil mesela... dediğin gibi indirimleri takip etmek lazım sanırım bundan sonra :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Skin Food Markasının cruelty free olmadığını bilmiyordum ama hiç değilse hayvansal ürün kullanmıyor da içimiz haram helal kısmında biraz rahat ediyor. :/

      Sil
  2. Selam ben kırışıklık için hiçbir kremin işe yaradığına inanmıyorum.. uzun süre yüzde kalan mimikler sonradan kırışık olarak geri dönüş yapıyor.. senin kullandığın ve ciddi anlamda kırışık giderici bir kırem var mı ? Yazarsan sevinirim kaç ürün kullandım işe yaramadı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası kırışıklıklarım henüz çok bariz olarak başlamadığı için bu konuda direk bir ürün kullanmışlığım da yok. benim ki hep ileri dönük tedbirler :)

      Sil
  3. Daha önceki yazılarından sonra bende biraz araştırdım ve cilt bakım ürünlerimi beyonddan almaya başladım. Fiyat evet biraz pahalı ama ondan daha pahalı olanlarını düşününce bana makul geldi. Son dönemde almış ve kullandığım nutrıtıon cream bugüne kadar kullandıklarımın içinde en iyisi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bioderma da kullanmış ve memnun kalmış biri olarak biri olarak yine de Beyond number one derim :)

      Sil
  4. Makyaj günah. Helal değil.

    YanıtlaSil
  5. Benim yorumumda konuyla alakasız olacak ama tabi ki cilde iyi geliyordur(ve kore markaları en temiz içerikli) ama kapitalizmin oyunu diyecegim reklam modelleri zaten iyi bir genetikle dogmuş yani o ürünleri kullandıkları için güzel değiller, kırışık konusunda internetten araştırırsanız acnelyse adlı bir krem var en pahalı kremlerden daha etkili ben cildime peeling olarak kullanıyorum o yüzden doktorunuza sorup kullanmanızda fayda var.Birde cilde kremlerden daha çok beslenme etkili.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba ben de bu markayı denemek istiyorum ama piyasada o kadar çok sahte ürün var ki. Mesela geçen instagramda medikil adlı ürünün internette sahtesinin satıldığını okudum baya üzüldüm. İstanbul da yaşıyorum. Güvenerek nereden alabilirim bir fikriniz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar :)
      Şunu söyleyebilirim Instagram sayfasından Ankara Beyond hseabını bulursanız nabrutun selamı var deyin, kargoyla gönderim yapıyorlar esas mağazadan.

      Sil