Google Anahtar Kelime

Daha önce denk gelmeyenler için küçük bir not düşeyim. Düzenli aralıklarla paylaştığım Google Aramaları yazı dizisi, Google'ın bana yönlendirdiği aramalar içinden benim eğlenceli bulduklarımı derlediğim yazılardan oluşuyor.



Bu aykiler şöyle;



Bebek gibi kokmak aramasının bana gelme sebebini az çok tahmin ediyorum. Pudra kokulu deodarantlardan hoşlanmıyorum, bana bebek poposu kokusu gibi geliyor, artık küçüklüğümde nasıl bir travma yaşadıysam. Onunla alakalı bir yazım vardı, muhtemelen sebep bu.



Ah annem, ben nereden bilirim. 


Ali, Veli, kirkdokuz, elli... beş de ondan evveli... Recep, Şaban, Ramazan... bir de rahmetli baban... koca mi gördü bu zavallı anan!.. Hahah :D

Kılıbık erkek ilgi alanım değil, ama burada ablalarım var, onlara söz hakkı düşer.



Bu minvalde o kadar arama var ki! Böyle aramaları okuyunca, bu aramayı yapmak zorunda kalan, çevresinde bu hususta yardımı dokunacak kimsesi olmayan kızlar için, ciddi anlamda evde kalmış kızlar derneği kurmak istiyorum. :)



Soru zor yerden geldi. İhtiras aşırı istek duymak manasına geliyor. Bu durumda aşk ile ihtiras birbirinden ayrılır mı?



Aaa bakın bu konuda uzunca bir araştırma yazısı yazmıştım, Kore'de muzlu sütün özel bir yeri var. Meraklısı şuradan okuyabilir.



Bu maddiyatçı kız araması da zamanında epey polemik çıkaran şu yazımdan dolayı bana gönderilmiştir diye tahmin ediyorum. 


Evet, bir süre önce ben de menopozlu annenin bir kızı olarak ufak çapta bir dram yaşamıştım, şu yazım yönlendirici olabilir.

Bu ay ki aramalar böyleydi. 

Yeni yazılarda görüşmek üzere şen ve esen kalınız. 
Size en sıcak sevgilerimi, en sonsuz hürmetlerimi gönderirken bayramınızı candan kutluyorum. Saygım, sevgim, dualarım sizlerle.
Dualarınızı benden eksik etmeyiniz efendim. 
Teşekkür ediyorum. Zevkle yazıyorum, şevkle yazıyorum, hissederek yazıyorum ve hissettiğiniz an yaşadığımı anlıyorum. Sağ olun, var olun. Bunca yıl beni yorumlarıyla ayakta tuttunuz, teşekkürlerim sonsuz efendim. Her vesileyle arz ettiğim gibi bir kez daha arz ediyorum: Teşekkür ediyorum. 

Elbet bir gün buluşacağız ♬♬♫♪ ....


Nabrut Müren Bildirdi.


Yorum Gönder

9 Yorumlar

  1. Benim Blog sayfama google yalnızca tek bir yazımla alakalı yönlendirme yapıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Bilgilendirirsen çok mutlu olurum ☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana mail ile ya da ig'den dönersen yardımcı olurum. Mesele derin zira :)

      Sil
  2. Asıl şahsım adıma ben teşekkür ederim.
    Bende mi yapsam böyle.
    Açıkçası blog dünyasını biraz unutmuşum galiba. Yada yazmayı unuttum. :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın ^^
      Blog dünyası diye bir şey kalmadı sanırım. Ayakta durmaya çalışan üç beş kişiyiz :)
      Bu bloglarda yapılan bir şey değil en azından benden önce yapılmıyordu :) Yani blog raconu olarak değil de sevdiğim için yapıoyurm ,sen de yapabilirsin neden olmasın

      Sil
    2. Benimde yaptığım benzer birşey vardı galiba bir zamanlar. :D
      Ama birinden görmüştüm hatırlıyorum da kimden bilemiyorum.
      Eğlenceli olduğu kesin ama. :)

      Sil
  3. Merhaba. Konu ile ilgili degil ama bir şey soracağım. Dizileri nereden indirebilirim. Hangi site daha iyidir. Kore dizileri özellikle. Alt yazısız olarak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiden olsa hiç tereddüt etmeden Yeppudaa derdim ama yeppudaa kapandıktan sonra sadece çevirmen önerisinde bulunabiliyorum

      Sil
  4. Biz teşekkür ederiz iyiki seni tanimisiz bu fırsati Allah bize vermiş hamdolsun.

    Bu aramalar çok komik oluyor ya ben pek seviyorum. :)

    Şeyma

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın ^^
      Ben de çok eğleniyorum yazarken :D

      Sevgiler şeyma :*

      Sil