Devilish Joy Konu ve Oyuncuları / Kore Dizileri


Devilish Joy Konusu

Konuya bayıldım diyerek bir giriş yapacağım, Choi Jin Huyk sevgime sonra değineceğim.

Choi Jin Hyuk büyük bir şirketin veliahtı ve aynı zamanda sinir cerrahisinde uzman dahi bir doktordur. Lakin bir gün bir kız arkadaşına yardım ederken bir kaza yapar ve bu kazadan sonra hafıza sorunu yaşamaya başlar. Hafızasıyla sadece bir günü hatırlamakta bir sonraki gün tüm anıları silinmektedir. Bu sebeple önceki güne ait notlar almakta tüm hayatını notlarda yazanları ezberleyerek hatırında tutmaya çalışmaktadır. 

Ara not: Dizinin konusu ile ilgili bazı kaynaklarda bu hastalığına Külkedisi Sendromu ismi verilmiş ama Külkedisi sendromu, False Memory Syndrome olarak biliniyor ki bu hastalıkta kişi olmayan şeyleri varmış gibi hatırlıyor. Yani bu durumda konu biraz çelişkili görünüyor ama izleyince net bir bilgi edineceğiz.

Choi Jin Hyuk bir gün popülerliğini kaybeden ünlü oyuncu Song Ha Yoon ile karşılaşır ve birbirlerine aşık olurlar.

Her gün hafızasını kaybederek uyanıyor olması, ama bir yandan da dahi bir karakter çizilmesi diziyi merak etmem için yeter de artar bile ki türü romcom! Bölüm sayısı 12! Daha ne olsun.



Devilish Joy Oyuncuları

Choi Jin Hyuk'u en son Tunnel dizisinde izledik. Kendisini çok beğenirim. (Acaba beğenmediği bir Koreli aktör var mı? :D)



Esas kız olarak Fight for my way dizisindeki Song Ha-Yoon var. Esas kızın fedakar arkadaşıydı, izleyenler hatırlar. Pek hoşnut olduğumu söyleyemem ama umarım beni utandırır. (Fragmanda hoştu)

Hatta ikinci adam olarak da Hoya varmış. 


reply 97

Türü: Romantizm-Bellek Kaybı
Devilish Joy Bölüm Sayısı: 12
Yayın Kanalı: DramaX

Yayın Tarihi: 5 Eylül 
Devilish Joy ne demek: Şeytani sevinç

Devilish Joy Fragman


Yorum Gönder

13 Yorumlar

  1. Konusunu çok sevdim hemn izleme isteği gelidi şu an 😍

    YanıtlaSil
  2. Konuyla alaksiz ama kitap alişverisini hangi siteden yapiyosun ve hangi kitabin trend olduğuna felena nerde bakiyosun soylermisin 🙏😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Trend kitaplar okumuyorum pek. Hatta bir kitap trend ise ona karşı bir ön yargı oluşuyor ben de nedense. Site olarak alacağım kitapların hepsini 4-5 kitap sitesinin sepetine ekliyorum, hangisi daha ucuza geliyorsa ondan alıyorum :)

      Sil
    2. Merhabalar (∩_∩ blogunuzu yeni keşfettim de çok hoş bir blog Hem dizi film önerilerinizi , yorumlarınızı Hem de hayat tecrubelerinizi gibi çeşitli şeyler paylaştığınız bir yer olmuş . Bu arada choi Jin hyuk ben de çok severim Ayrıca kitap okumak hakkında aynı şeyi düşünüyoruz^^

      Sil
    3. Merhabalar ^^

      Ne güzel aynı şeyleri düşündüğüm biri ile daha yolum kesismiş. Çok memnun oldum
      her zaman beklerim.
      sevgiler :*

      Sil
  3. Bayıldım diziye iki oyuncuyu da çok severim ikisi bir arada tadından yenmiyor.bu arada sayfanız bir harika bir çok diziyi onerilerinize istinaden izlemiş bulunmaktayım 👌👌

    YanıtlaSil
  4. Dizi güzel gidiyor demek çok sevindim :)
    Güzel sözleriniz için de ayrıca teşekkür ediyorum ^^

    YanıtlaSil
  5. Choi jin hyuk aşkım itti beni izlemeye diziye bayuldım kızıda çok dı sevdim uyumları güzeldi choi jin hyuk'un sesi bile bir izleme sebebi benim için çok ağladığım ve çok güldüğüm yerler oldu dizide finalinde sevdim ben şimdi merakla yeni dizisini bekliyorum

    YanıtlaSil