My ID Is Gangnam Beauty Konusu ve Oyuncuları


My ID Is Gangnam Beauty Konusu 

Kang Mi-Rae'nin çirkin olduğunu düşünen bu yüzden de içine kapanık bir kişiliğe sahip bir genç kızdır. Bu yüzden de okul arkadaşları tarafından dışlanıp zorbalığa maruz kalmıştır. Üniversiteye gitmeden önce bir takım estetik ameliyatlar geçirerek güzel bir kız olmuştur ama bu onun kaderini değiştirmemiştir. Yine insanların alay konusu olmuş ona "Gangnam Beauty" olarak aşağılayıcı bir şekilde hitap etmektedirler.

Not: Gangnam Beauty Kore'de aşağılayıcı bir terim olarak kullanılır. Çünkü plastik cerrahların yoğun olarak bulunduğu semt Gangnam'dır. Bizdeki Nişantaşı çocuğu olarak tercüme edebiliriz bu kelimeyi.

Aynı üniversiteye gittiği Kyung-Seok ise insanları görünüşleri ile yargılamayan kalplerindekine odaklanan bir gençtir ve Kang Mi-Rae'yi sevmeye başlar.

My ID Is Gangnam Beauty Oyuncuları

Cha Eun-Woo;

Astro grubunun üyesiymiş. Daha önce Best Hit dizisinde rol almış.

Lim Soo-Hyang ise;

Irıs 2 dizisinde falan oynamış, epey dizisi var ama ben daha önce izlemedim.

Dizide benim için dikkat çekici olan senaristi! Aslında dizi Nae IDneun Gangnammiin isimli webtoon'dan uyarlanacak. Ama senaryo haline getirecek isim:  Choi Soo-Young. Yani Cunning Single Lady dizisinin senaristi. En sevdiğim dizilerden birinin senaristinin elinin değecek olmasına çok sevindim.

Türü: Romantik Komedi
My ID Is Gangnam Beauty Bölüm Sayısı: 16
Yayın Kanalı: Jtbc

Yayın Tarihi: Temmuz
My ID Is Gangnam Beauty ne demek? Benim kullanıcı adım Estetik Güzeli 


Fragman






Yorum Gönder

12 Yorumlar

  1. Bende çocuğa hey Maşallah yavrum ne güzel uşaksın, anan seni balla mı besledi temalı bir yürüyüş gerçekleştirecektim ki adını okuyunca anladım, bu evlat zaten oraların aktörler ile yarıştırılan güzellerinden. Nasıl bir dizi olacağını ve Nabrut abla senin yorumlarını merakla bekliyorum. (Birden sizden, sana geçtim ama)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geç, daha memnun olurum :) Hatta çok memnun olurum :)
      Demek öyleymiş ha! Merak ettim, oyunculuğu nasıl acaba?

      Sil
    2. Tamam o halde 😊 Dizi ile beraber senin yorumlarını da merakla bekliyorum Nabrut abla, zira yazılarını sevmemin ve bloguna vurulmamın başlıca sebebi geniş spoiler bölümleri 😋

      Sil
    3. Bu diziyi izlediniz mi nasıl bir dizi yorumunuzu merak ettim

      Sil
  2. Yeni dizileri araştırırken baktığım her şeyi vermişsin yazında 👌👍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın ^^ Ne mutlu bana o zaman Eksik bir şey görürsen yaz mutlaka sonra dikkate alırım yeni yazılarda

      Sil
  3. Diziye nerden ulaşabilirim? İzleyemiyorum!

    YanıtlaSil
  4. Cha Eun Woo yu best hit dizisinde izledim evet. Çok çok az rolü vardı bence ama çok sevdim müthiş bi gülüşü vardı bence :) Bakalım onun için izlerim bu diziyi belki^^

    YanıtlaSil
  5. Dizinin webtoon halini nerden bulabilirim? ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. My id gangnam beauty webtoon olarak şu adreste var ama korece https://comic.naver.com/webtoon/list.nhn?titleId=714291

      Sil