Elseve 3 mucizevi kil maskesi blog yorumu

Geçen hafta saçlarıma ayda bir defa hindistan cevizi yağı maskesi yaptığımdan şurada bahsetmiştim. Tüm saç diplerime yağı yedirdiğim bu işlem sonrasında yağı arıtmak sıkıntı oluyordu. Belki şampuan arıtıyordu ama benim içime sinmiyordu.

Yağlı saçlar için sadece saç dipleri için kullanılan elseve 3 mucizevi kil maskesi hakkında blog yazıları okudum. Aslında kullanım amacı yağlı saçların yağlanmasını geciktirmek, ağrılaşmasını önlemek ve daha hacimli saçlar elde etmek! En azından vaat ettikleri bunlardı.

Kil maskesi; yani toprağın yağı emmesi fikrini çok mantıklı bularak yağ maskesi yaptığım zamanlarda bu ürünü kullanmaya başladım. Saçlarımı geceden yağlayarak yatıyor, sabah kil maskesi sürdüğüm saçlarımı yıkıyorum.

Maskenin asıl amacına hizmet edip etmediğini bilemiyorum, zira benim saçlarım yağlı değil. Ama benim kullanım amacıma kesinlikle hizmet ediyor.


Maskenin yapısı böyle;



Saç diplerine sürdükten 10 dakika kadar sonra klasik kil maskeleri gibi kuruyor. Saçları yıkarken de bazıları arıtmakta zorlandıklarını söylemişler ama ben öyle bir sıkıntı yaşamadım. Aşırı sıcak suyla duş aldığım için olabilir, bilemiyorum. elseve 3 mucizevi kil fiyat olarak da fena değil: 13 tl.

Saçıma sürdüğüm yağı nasıl arıtacağım diye endişelenenler için uygun bir çözüm olduğunu düşünüyorum.

Bu arada elseve 3 mucizevi kil serisi adı altında şampuan ve saç kremi de varmış, ilgilenenlere duyurulur. 😄

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. almayı düşünmüştüm ve kilin saçlarımı bir zaman sonra kurutup keçe haline getirmesinden korkup alamamıştım. Bunun yerine hindistan cevizi yağlı olanını da çıkarmış elseve onu almıştım. o da kuru saçlar içinmiş ama fena değil elektriklenme, ağırlaşma vs yapmadı ona da bir şans verebilirsin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa onu bilmiyordum. Teşekkür ederim. Bundan sonra onu deneyim

      Sil