The Package Dizi Yorum ve Replikleri

Yong Hwa'yı normal kıyafetlerle (tarihi değil:) izleyecek olmanın verdiği mutlulukla diziyi izleyeceğim demiştim ama dizinin haberini vereli 1,5 yıl oldu. 


The Package konusu hakkında şurada bilgi vermiştim. 

The Package dizisi hakkında söyleyeceklerim;
  • Türü slice of life dediğimiz hayattan sıradan insanların hayatını anlatan gerekçi bir hikayeydi.
  • Durgun gibi gözüken ama gerçekçi olduğu için de izleten bir yapımdı.
  • Ama, ama, ama...
  • Aması şu ki; Fransa tarihini turistik yerlerini anlatan belgesel tadında bu yapımın arkasında Fransız Kültür Bakanlığının olduğu çok aşikardı. 
  • Özellikle Fransa'nın ve tarihinin övülmesi göze batsa da beni asıl rahatsız eden Kore'nin hala korumaya çalıştığı manevi değerlerinin bozulmaya çalışılmasıydı.
  • O kadar aşikar ve rahatsız ediciydi ki bu kadar da olmaz dedirtti.
  • Ayrıca Yong Hwa'nın karakteri çok kötüydü. Dizide resmen gömmüşlerdi onu! 😋
  • Dizideki çiftlerin ayrı ayrı hikayeleri güzeldi ama bahsettiğim sebeplerden dolayı izlenmesi gereken bir dizi olduğunu düşünmüyor, protesto ediyorum. 😂
  • Ayrıca the package çeviri ekibine de çok teşekkür ediyorum! Ellerinize sağlık!
Not: Dizi hakkındaki izlemeyenlere fikir vermesi açısından bu dizi ile ilgili anketi,  ve yine 2017'nin en iyi dizileri anketini cevaplarsanız çok sevinirim. Eğer mobilden giriyorsanız anket en aşağıda, masaüstünden giriyorsanız sağ tarafta olacaktır... 

Edit Anket Sonucu

Yasal Uyarı: Buradan sonrası yüksek dozda spoiler içerir.

Her çiftin kendi hikayesi olması, bu hikayelerin sürprizli olması çok hoştu.
Mesela bu genç çiftin ilişkilerinin gidişatı!



Kanser olan kadının kocası ile olan ilişkileri, 
adamın sevgisini huysuzluk yaparak göstermesi çok tanıdıktı.


Yong Hwa'nın karizmasını yok ettiği bir diziydi diyebilirim.
Hele bir bekaret kemeri sahnesi vardı ki hatırlamak bile istemiyorum.
Hatta karakterini iyice salak göstermek adına küçükken de ne kadar sivri zeka olduğunu anlattı;
nemlendirici ile nem giderici makineyi aynı anda açmış. Anlayın yani! 0.o


Diğer çiftin baba kız çıkmasını da sevdim.

Diziden diğer sevdiğim replikler

*1*

*2*
Dünyanın her yerinde erkek çocuk doğurmak büyük başarı demek ki 0.o

*3*



*4*

*5*


*6*

Siz dizi hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.

Not: Dizi hakkındaki izlemeyenlere fikir vermesi açısından bu dizi ile ilgili anketi,  ve yine 2017'nin en iyi dizileri anketini cevaplarsanız çok sevinirim. Eğer mobilden giriyorsanız anket en aşağıda, masaüstünden giriyorsanız sağ tarafta olacaktır... 

Yorum Gönder

14 Yorumlar

  1. Türkiye de artık erkek doğurmak tutulmuyor. İlk bebeğime hamile iken komşumuz cinsiyetini sordu erkek olduğunu söyledim. Üzülme kizim bir daha ki sefere kız olur demişti. Bunun gibi daha cok örnekle karşılaştım. Herkes kızı olsun istiyor (tabi ki önce sağlıklı hayirli olsun istiyorlar)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu da yanlış buluyorum. İkisinin de tadı ver yeri başka...

      Sil
  2. Yakın zamanda evli ve turla yurtdışına çıkan bir ajumma olarak ben diziyi çok sevdim . Hele hadi toplu fotoğraf çekinelim kısmında hep kaçan ve çekinmek istemeyen biri olarak grubun huysuzu ben olmuş olabilirim. İnanmazsın aynı yaşlı çift gibi Almancı bir çift vardı ve adam her gıttıgımız yerde ah bir kebap olsa şu olsa bu olsa deyıp durdu😬😁 yınede koltukta Fransa turu yaptık nabrut, oyle deme bedavaya geldı😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani gerçekten seni kadının serbest tavırları rahatsız etmedi mi :) seni eder diye düşünüyordum :D

      Sil
  3. Diziye senin dediğin yönden hiç bakmamıştım. Yani Fransa'yı övüpte Kore'yi gömdüklerini öyle bariz bir şekilde görmedim açıkçası. Dizi tam olarak Fransa belgeseli tadındaydı. Nerdeyse turistik çoğu yeri öğrendik. Hatta diziyi izledikten sonra gitmiş kadar oldum. Sıkıcı değildi ama öyle aman aman bir dizide değildi elbette. Ama tam olarak da hayatın içinden bir dizyidi dediğin gibi. Baba kız çıkan ikiliyi başta gerçekten kaçamak yapıyolar sandım. Cidden baba kız çıkmaları güzeldi. Keşke bir bölüm daha olsaydı. Herşey havada kalmadı mı sencede ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır öyle demek istemedim. Kore'yi gömme yok. Kadının serbest tavırları bazı "şeyleri normal gözüktürmeye çalışılması" gibi durumlardan bahsediyorum.
      Sonu çok sönüktü kesinlikle!

      Sil
    2. O zaman kesinlikle haklısın kadının yaptıları kesinlikle o bazı şeyleri normal bir şeymiş gibi gösteriyor. Bak hiç o yönden bakmamıştım. Haklısın. Önerilecek bir dizi değil

      Sil
  4. ben enteresan bir şekilde bu diziyi çok beğendim. sanki dizi izlerken sanal fransa turu yapmışım gibi geldi, orda bizzat bulunmuşum gibi geldi ve bu görsel şölen çok hoşuma gitti. işin arkasında kültür bakanlığının olduğunu bilmiyordum ama şu anda öğrenince her şey yerine oturdu hihihi^^ ben yine de çok sevdim. aynı kulvarda, benzer senaryoda bir dizi uzun zamandır görmediğimden çok fresh geldi bana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğim gibi dizi güzeldi ama empoze edilmek istenen şeyden hoşlanmadım

      Sil
  5. Ben yeni dizi izleyemiyorum artık:/ama bu aralar izlediklerimi tekrar izliyorum.2008 ler 2009 lar :) nostalji ihtiyacım var zahir :) yada iyice yaşlandım süpürüz kaldıramıyorum :))

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, Kore dizilerine mesafeli bir tavrım vardı ta ki bazı dizilerle bir şekilde yolum kesişene kadar. Yorumlarınız ve blogunuz yardımcı ve sıcak. Ben başka bir dizinin bu diziye benzetilmesi nedeniyle bu sayfayı buldum çünkü o diziyi gerçekten beğendim ve benzer bir tarz aramaktayım. İzlediğim dizinin adı "Twelve Nights" idi. Hayatın içinden, romantik, iyi bir kimyaya sahip bir çifti barındıran, iyi işlenmiş yan hikayeler ve naif animelere benzer görselleriyle keyif veren bir diziydi ve bir benzerini ararken bu dizi ve yorumlarını buldum. Onu da izler ve siz de kendi yorumunuzla takipçilerinize tanıtırsanız bence hoş bir güzellik yapmış olabilirsiniz ve diziyi biraz daha duyulur hale getirirsiniz, şahane olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum öncelikle bu güzel yorum için.
      Diziye denk gelmiştim ama izlemedim. anlattığın kadarıyla da tam benlik gibi duruyor.
      İzlersem ve yorumunu yaparsam sen vesile olmuş olacaksın.
      SEVGİLER.

      Sil