Radio Romance Konusu ve Oyuncuları




Radio Romance Kore Konu 

Kim So Hyun radyo programı sunucusu olarak çalışmaktadır. Kör bir annesi vardır ve çocukken annesi sadece radyo dinleyebildiği için o da bu mesleğe gönül vermiştir. Lakin bu meslek için yeteri kadar yetenekli değildir ve sunduğu program iptal edilme tehlikesiyle karşı karşıyadır.

Yoon Doo Joon ise başarılı bir aktörü canlandıracaktır.Kim So Hyun programı iptal olmasın diye bu aktörle beraber program yapmayı kabul eder ama Yoon Doo Joon doğaçlama yapamaz ancak verilen text'e göre hareket eder.

Edit: Diziyi izledim. Yorumu için şuraya bakabilirsiniz.

Radio Romance Oyuncuları

Kim So Hyun hastasıyım, bilirsiniz. Şirinlikte Yoon Eun Hye'ye benzediği için belki de onun yokluğunu tamamlıyorum bilemiyorum. Ahaha!

En son While you were sleeping dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştı. Başrol olarak ise ilk kez Let's Ghost Fight dizisinde izlemiştik. 



Yoon Doo Joon nam-ı diğer Doo Joon Oppa'yı (Let's eat izleyenler oppa olayını bilir) ise ilk kez Let's Eat'de izleyip sempati beslemeye başlasam da mini dizi Splash Splash Love ile efsaneleşmiştir.




İki başrol o kadar tatlı ki Strong Woman Do Bong Soon dizisi gibi senaryo şahane olmasa bile keyifle izleyeceğimiz bir şey çıkacağını düşünüyorum. Tabii umalım ki senaryo da güzel olsun!


Türü: Romantik
Radio Romance Bölüm Sayısı : 16
Senarist: Jeon Yoo-Ri
Yönetmen: Kim Shin-Il
Yayın Kanalı: KBS2
Yayın Tarihi: 29 Ocak

Radio Romance Korean Drama Fragman



Yorum Gönder

11 Yorumlar

  1. dujunn oppaaa :D yı merakla bekliyorum ama soo hyunla çift yapmamışlardır umarım :/ dujun nerdeyse 30 na geldi soo hyun daha 20 lerde bile değil olmaz yani bence :( ama olsun dujun için her türlü izliciim haber için teşekkürler nabrut :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oluyor biliyor musun? Kim Soo Hyun efsane bir kız bence :D Lets FİGHT ghost dizisinde partneri ile arası çoktu ama iyi bir iş çıkardılar

      Sil
    2. zaten artık olsa da olmasa da :D dujun için izlicem mecbur dizi çıkarsın diye merakla beklerken umarım kimyaları dediğin gibi tutarr :))

      Sil
  2. Bişiyi merak ediyorum geu rim eğer küçükken körse şimdi nasıl görüyor ji soo ho geçmişe döndüğünde kör bi kızı seviyo onun adıda geu rim ama şu zamandaki geu rim görebiliyor annesi gözüyle alakalı kornea vb göze ait şeyi kızına mı verdi yoksa ameliyat mı oldu kız başkadından anlayan varda anlatabilir mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geu rim küçükken kör değil.Görme engellileri anlayabilmek için bir süreliğine gözüne bandaj takıyor

      Sil
  3. daha izlemedim ama bir izleyen vardır belki...

    YanıtlaSil
  4. Bir şey sorcam 15 ve 16 bilimleri nasıl izleyebilirm

    YanıtlaSil
  5. Birşey sorucam 15 ve 16 bölümleri nasıl iziyebilirim?

    YanıtlaSil
  6. Gençler 14. Bölüme kadar izledim ama benim algıyamadığım onlar çocukluk aşkı değil mi ölen çocuğun yerine mı geçti yoksa ikisi mi âşıktı da mektupları yazan ölen çocuk muymuş ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pü allah cezanı spoileri yüzüme yüzüme çarptın

      Sil