Urban Care Shake Repair Yorum

Saçınız kıvırcık ya da dalgalı değilse bloğun sağ köşesinde birbirine geçen oklara basarak başka bir yazıya geçebilirsiniz. 😊

Kıvırcık ve dalgalı saçları olan azınlık baş başa kaldığımıza göre sadete gelebilirim.

Bukleli, elektrikli, kabarık, kırılgan bir saç yapım var. 

Yağlardan hiç bir fayda görmeyince bakım köpüğü arayışına girmiştim. Bu arayış içinde raflara bakınırken Urban Care Shake n Repair Köpük 'ü denemek üzere aldım. 


Urban care shake repair yorum

Nasıl Kullanılıyor?

Islak ya da nemli saça sürülüyor.

Köpüğün vaat ettiği şey nedir? 

Bukleleri belirginleştirip, elektriklenmeyi önlüyor. Yıpranmış saçı bakım yaparak onarıyor.

Vaadini gerçekleştiriyor mu?

Bukleleri belirginleştiriyor ama elektriklenmeyi tamamen önlemiyor bu demek oluyor ki ekstra bir nemlendirme yapmıyor. Lakin saçı yumuşacık yapıyor. Saçı ağırlaştırmıyor. 

Yapısı nasıl?

Bir nevi krem şanti diyebilirim. Hatta kokusu krem şantiden daha güzel! Buram buram vanilya kokuyor. Hatta öylesine süt ve vanilya kokuyor ki yemek için kendimi zor tutuyorum. 

Bir kez daha alır mıyım? 

Urban care shake repair blog araması yapıp blog yorumlarına şöyle bir göz attım. Her zamanki malum makyaj blogları ürün ücretsiz geldi övüp göklere çıkaralım, demişler.
Ama ürün bahsedilen gibi efsanevi değil. Ürünün en büyük artısı şahane kokusu ki süt sevmeyenler ondan da pek hoşlanmaz. Saçı yumuşatıyor buklelerim adına mutluyum, kullanırken keyif alıyorum ama bir daha alır mıyım? Hayır! Daha iyi bir ürün arayışına çıkarım. Eminim daha iyi bir şeyler bulabilirim.

urban care shake repair fiyatı nedir?

22 liraya aldım ama Watson indirimi takip edilerek daha ucuza alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Benzer ürün önerilerine açığım. 

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Saçıma Hindistan cevizi yağını sürüp evi temizliyorum (yaklaşık 1.5- 2 saat) sonra saçlarımı el yapımı bıttım sabunuyla yıkıyorum (şampuan da iş görür zannımca). Yumuşacık oluyor. Elektriklenmenin ise tek çaresi %100 pamuklu bir t-shirt i saça sarıp kurutmak yani havluyla vs ovalamamak. Bende işe yarayan bu. Zeytinyağı da yumuşatır ama Hindistan cevizi yağı çok daha etkili oldu bende :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorun öyle beklemeli işler yapamam ben :( Pratik olacak :D
      Yoksa aslında hakiki kendi bahçeemizin zeytinyağı var. Onu sürsem diyorum hem sünnet de. Ama yok ya öyle uzun işlere gelmiyorum :)

      Sil
    2. Ben de pek beklemeyi sevmem. O yüzden iki işi denk getiriyorum :D saçım beklerken ben diğer işleri halletmeye çalışıyorum. Bir de düzenli yapsam süper olacak :)

      Sil