Beyond Himalaya Deep Moisture Serum Kullananlar

Yaşlılık zor zanaat azizim!

Gülme çizgilerimin yavaş yavaş yerleştiği, doğum günümün yaklaştığı şu aylarda neyse ki kullandığım cilt ürünleri beni motive ediyor.

Belli başlı cilt problemim sivilcelerimden miras kalan lekelerim idi, uzun zamandır onlarla mücadele ediyordum. Daha önce bahsettiğim ürünler sayesinde bu açıdan problemimi büyük ölçüde aştığım için sıra geldi küçük çizgilerimin önünü almaya!

Bu noktada hem cilt tonunu eşitlemeyi  hem de çizgileri açmayı vaat eden Beyond Himalaya Deep Moisture Serum kullanmaya başladım.

Beyond Himalaya Deep Moisture Serum'un ana içeriği Himalaya Hium otları, Argan Yağı, Hyalüronik Asit'ten oluşuyor. Bitki özleri ve yağlardan oluşan tamamı organik bir ürün.


Ne için kullanılır?
Himalaya bitkilerinin saf kompleks ekstraklarını içeren yoğun bazlı bu üst düzey onarıcı serum hassas ve kuru ciltleri yağ bazlı yoğun formülü sayesinde onarır, çizgileri açar. Ciltte kolay emilen ipeksi yapısı ile üst düzey konfor oluşturur. Nem tutma kapasitesini artıran nem kürecikleri sayesinde cildin en alt katmanlarına kadar ihtiyaç olan nemi depolar.  Cildin parlak, sağlıklı ve elastik görünümünü sabitler.


Nasıl Kullanılıyor?
Temizlenmiş yüze bir kaç damla sürülerek yedirilir. Sonrasında tonik ve kreminizi sürebilirsiniz.

İşe yarıyor mu?
Cildin nem kapasitesini arttırmakta ortalama etki sağlıyor. 
Cilt tonunu eşitleme noktasında gözle görülür bir etki fark etmedim.
Ama ama ama! Gerçekten dudak kenarlarımda oluşan ince gülme çizgilerim aynaya bakınca keyfimi kaçırıyordu. Artık kaçırmıyor, çünkü görmüyorum. Bu açıdan çok sevdiğim bir ürün oldu. 

Ne sıklıkla kullanılabilir?
Ben her gece emilsiyon ve krem sürmeden önce kullanıyorum.

Nereden alabiliriz?
Ankamall Beyond hesabını takibe alırsanız istediğiniz ürünü güzel testerlar ekleyerek kargoluyorlar. Hatta benim adımı verirseniz bir mi indirim yapıyorlar. Bunun haricinde büyük indirimler oluyor, takip edip denk getirmeye çalışın. 

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. bu markayı hiç kullanmadım ama merak ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir peelingi var. Efsane! Onunla denemeye başlayabilirsin :)

      Sil
    2. Merhaba Namrutcum. Bende doğum günümün yaklaştığı şu günlerde göz altındaki gülünce çıkmaya başlayan kaz ayaklarına takmış bulunmaktayım. Göz altında da kullananilirmiyiz ürünü. Bu markayı ilk senden duydum. Gözenek sıkılaştıcı bir ürünü var mı? Hiç kullandınmı benim gözeneklerim çok açık onun için iıi bir arıyorum. Bir tavsiyen var mı? 😉
      Rukiye...

      Sil
    3. Merhabalar :)
      Göz altı için uygun değil.
      Gözenekler için bir şey kullanmadım ben ama bu bahsettiğim adrese benim adımı vererek igden mesaj atarsan istediğin her soruyu cevaplandırırlar. Doğru ürüne yönlendiriyorlar bu konuda çok memnunum.

      Sil

    4. Teşekkürler:)

      Sil
  2. Selam Nabrut. :) Blogununuzu severek takip ediyorum. Bir soru sormak istiyordum. Ben de bu aralar iyice Kore cilt bakım ürünlerine merak saldım ama bir sitede okumuştum cilt bakım (belki renkli kozmetikte de vardır tam bilmyiyorum) ürünlerine konulan kolajen ve jelatin gibi maddelerde domuz veya domuzdan elde edilen şeyler(yağ vs. sanırım) olabiliyormuş. Sizin bu konu hakkında bilginiz var mı? Ya da tavsiye ettiğiniz markalar? Ben cosrx markasının içeriğinin temiz olduğunu okuyup birkaç ürününü aldım ama insan emin olamıyor işte.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Kore kozmetiği konusunda çok bilgi değilim açıkçası...
      Ama beyond tamamen bitkisel bir marka. Bu noktada içim rahat :)

      Sil
    2. Teşekkür ederim cevabın için. :)

      Sil