Alf Buharlı Temizleyici Kullananlar

Geçen haftalarda kendime yeni bir oyuncak aldım, Instagram hikayemde paylaştım ve o kadar çok soru aldım ki buradan da paylaşmak istedim.

Oyuncağım bir buharlı yer temizleyici. 😂
Alf buharlı temizleyici uzun zamandır gördüğüm aman sanki yerleri sile sile de öldün nabrutçuğum diyerek almaktan vazgeçtiğim bir üründü.

Şimdilerde de Ankara'da tek başına olup temizliğe daha uzun aralıklarla abla çağırdığım için arada bir silme ihtiyacı hasıl oluyor elbette. Ben vileda kullanmaktan nefret ettiğim için de almam şart oldu.

Bilmeyenler ve merak edenler için alf buharlı temizleyici kullanım alanları ve kullanıcı tecrübelerimi anlatacağım.



Alf Buharlı Temizleyici parke, fayans, mermer, ve halı üzerinde kullanılabiliyor. İçinden yerler için 2 adet, halı için de bir adet mikrofiber bez çıkıyor. Temizleyicinin arka kısmından su doldurup fişe takıyorsunuz ve 3 ila 5 dakika sonra kullanıma hazır hale geliyor.

Kullanırken yerde çıkması zor bir leke varsa sapındaki tetik kısmından buhar çıkışını fazlalaştırabiliyorsunuz. 



Vileda sevmeyenler için çok pratik, buharlı olması açısından hijyenik ve köşeler hariç güzel bir temizlik sağlıyor.

Büyük temizlik haricinde ya da büyük temizlik sonrası şöyle bir etrafın tozunu almak için çok kullanışlı bir ürün. Şöyle bir örnek verebilirim; şarjlı süpürgeler nasıl ki pratiktir ve anı kurtarır ama büyük bir temizlik için kullanılmaz, işte bu ürün de süpürme değil silme kısmında şarjlı süpürgeler gibi bir işlev görüyor.




Buharlı temizleyiciler içinde ocakta bile kullanılabilen daha özellikli ürünler de var. Ama dediğim gibi benim öyle bir şeye  ihtiyacım yoktu. Gerçi bununla pencere bile silenler varmış da ben arada bir yerlerde kullansam şükür. Hahah!

Ürün hakkında merak ettikleriniz varsa ya da tavsiyeleriniz varsa ve yazarsanız çok sevinirim.


Bu arada instagram adresim: https://www.instagram.com/nabrutvebiz/

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Yahu o değilde bacım yıllardır seni takip ediyorum ikametin açısından vallahi nerde yaşıyorsun takip edemiyorum seni bi ara kıbrısta idin ankara ya gidip geliyordun ailenen yanına e şimdide ankara da yanlız kalıyorum demişsin aile nere gitti onlarda kıbrısa mı gitti şimdi onlar mı senden kaçıyor sen mi onlardan kaçıyorsun beni bi aydınlat hatta wats up tan konum ver ben yardıma geleyim sana :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnan benim de kafam karışıyor bazen. Gözümü açıyorum başka bir odadayım. Tam alışıyorum hoop diğer oda da :( Başkasına ne hoş hayat falan gibi gelebilir ama nefret ediyorum. Ben rutinden alışkanlıklarından hoşlanan biriyim. Hatta pazar günü Kıbrısa dönüyorum ki yüzüm bir karış :/

      Sil
  2. Almayı düşünüp cesaret edemediğim bir üründü ben nedense hep astronomik fiyatlara denk geldim hamilelik döneminde vileda beni zorluyor sanırım bu ürün yardımcı olur sağolasın nabrut cum 🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama şöyle bir durum var. ağır ve ittirmek gerekiyor. Hamilelik için uygun mu bilemiyorum.

      Sil