Kapalı Oyun Parkı Dumadum

Covid-19 sebebiyle insanların hijyene ve sosyal mesafeye hiç olmadığı kadar önem verdiklerini söyleyebiliriz. 2020 yılının Mart ayından bu yana hayatımızda yer alan bu hastalıktan en çok etkilenenlerin başında çocuklar geliyor. Herkesin bildiği gibi eğitim öğretime uzun süre ara verildi. Çocuklar hem okullarından hem de arkadaşlarından uzun süre ayrı kaldılar. Bunun yanı sıra, teknoloji dolayısıyla oyun oynamaktan uzaklaşan çocukların Covid-19 sebebiyle iyice iç dünyalarına çekildiklerini söyleyebiliriz. 

Siz de çocuğunuzun oyun oynamamasından rahatsız iseniz kapalı oyun alanları sayesinde bu şikayetinizden kurtulabilirsiniz. Dumadum Eğlence Merkezi; görüp görebileceğiniz en iyi kapalı çocuk oyun alanı olarak dikkat çeker. Gelin, Dumadum’un özelliklerine yakından bakalım! 

Hijyenik Oyun Parkı 

Dumadum Oyun Parkı sayesinde çocuğunuzun arkadaşlarıyla harika vakit geçirdiğine şahitlik edeceksiniz. İlk olarak, Dumadum’un parkurları hakkında bilgi verelim! En iyi kapalı alan oyun parkı oluşuyla farkını ortaya koyan Dumadum; V Köprü, Tüp Geçit, Asma Köprü, Örümcek, Makarna, Küçük Tüp Kaydırak, Havalı Top Fırlatma, Çifte Kaydırak, Ejderha ve Aslan, Ropeland gibi seçeneklerle ne kadar mükemmel bir yer olduğunu gösterir. Bunun yanı sıra, Volcano, Zipline, Timsahlı Dere, Döner Kaydırak, Lastik Tırmanma, Ufo, Palmiye, Roller, Trambolin, Üçgen Engel parkurları ile de ihtiyaçlara en iyi şekilde hitap eder. 

İnsanlar; Covid-19 dolayısıyla gerekli olmadığı takdirde dışarı çıkmıyorlar. Ancak, ilk günden bu yana hijyenik bir ortam oluşuyla kendisini gösteren Dumadum; insanların aklındaki hijyen sorunlarını ortadan kaldırıyor. Siz de Dumadum Oyun Parkı’na aklınızda herhangi bir soru işareti olmadan gelebilirsiniz. Burası; görüp görebileceğiniz en hijyenik ortamlardan birisidir. 

Dumadum; parkurların yanı sıra farklı etkinliklerle de göz dolduruyor. Örneğin, siz de burada çocuğunuzun doğum gününü kutlayabilirsiniz. Klasik doğum günü kutlamasının dışında farklı bir seçenek arıyorsanız yolunuz mutlaka Dumadum’a düşmeli! Çocuğunuzun doğum günü pastasının üzerindeki mumu üflemesine ve ardından arkadaşlarıyla beraber Dumadum Oyun Parkı’nın tadını sonuna kadar çıkarmasına şahitlik edebilirsiniz. Dumadum’da yapacaklarınız bununla sınırlı değil! Öğretmenler; okul etkinlikleri için öğrencilerini buraya getirebilirler. Bu sayede, çocukların sınıf arkadaşlarıyla okul dışı bir ortamda bir araya gelmesi mümkün olur. 

Çocuğunuzun arkadaşlarıyla farklı bir ortamda buluşmasına ne dersiniz? Takdir edersiniz ki, insanlar; Covid-19 dolayısıyla başkalarının evine gitmekten kaçınıyorlar. Ancak, hijyenik özellikleriyle öne çıkan güvenli çocuk oyun parkı Dumadum; gözü kapalı güvenebileceğiniz bir yerdir. Bu sayede, çocuğunuzun arkadaşlarıyla burada buluşmasını ve vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz. 


Trambolin 

Çocuklar için oyun alanı arıyorsanız yolunuz ilk olarak Dumadum’a düşmeli! Daha önce de söylediğimiz gibi Dumadum’u ayrıcalıklı kılan çok sayıda detay bulunuyor. Onlardan birisi de trambolin! 

Trambolin; kurulu bir çerçeve içerisine ara bağlantının yaylarla sağlanarak oluşturulduğu bir zıplama alanı olarak da tarif edilebilir. Hem spor hem eğlence aleti oluşuyla dikkat çeker. Olimpiyat oyunlarında da yer alan bir kategoridir. Yaylı bir zemin üzerinde sıçrayarak havada takla atmanın mümkün olduğu bir eğlence aleti oluşuyla bilinir. Farklı yaş gruplarına göre tasarlanması ciddi bir avantajdır. 

Siz de trambolin deneyimi yaşamak istiyorsanız Dumadum Oyun Parkı’nı tercih etmelisiniz. Trambolinin çok sayıda faydası bulunuyor. Hem vücudu hem de beyni disipline etmesi söz konusudur. Bunun yanı sıra, çocukların vücut gelişiminde ve boy uzamasında da fayda sağlar. Eklemleri ve eklem çevresindeki kasları güçlendirmesiyle de bilinir. Çocukların rahatlamasını ve güzel bir uyku uyumasını sağlar. Uzun süreli bir beden egzersizi değildir. Ancak, yine de performansın ve farkındalığın çok kısa sürede artmasını mümkün kılar. 

Trambolinin faydaları bununla sınırlı değil! Bağışıklık sistemini güçlendirmesi, sinir sistemini geliştirmesi ve sakinleştirmesi, 75 trilyon hücreye aynı anda etki etmesi gibi avantajları da vardır. 

Tüp Geçit

Oyun oynamak çocuklar için son derece faydalıdır. Oyunlar; çocukların psikolojik ve fizyolojik gelişimi adına hayati önem taşır. Evde oturmak ve bilgisayar başında vakit geçirmek yerine oyun oynamayı tercih eden çocukların kendilerini her konuda geliştireceklerini söyleyebiliriz. 

Dumadum Oyun Parkı’nın en iyi parkurlarından birisi de hiç şüphesiz tüp geçit! Çocuklar; tüp geçitten geçip istedikleri oyunu seçebilirler. Bu sayede, hem güzel vakit geçirirler hem de birtakım becerilerini geliştirirler. 

Zipline

Çocuklar için oyun alanı oluşuyla bilinen Dumadum; yetişkinlerin dahi kayıtsız kalamayacağı zipline parkuru ile göz dolduruyor. Zipline; ipte kayma sporu olarak da tanımlanabilir. Bir noktadan çok daha alçak bir noktaya çekilen çelik bir halat ya da ip ile kayma sporu olarak bilinen zipline; heyecan dolu dakikalar yaşamayı mümkün kılıyor. Yüksek bir noktaya çıkan ve emniyet kemeri takan çocuklar; herhangi bir sorun yaşamadan güven içerisinde bu sporu yapabilirler. Ellerin demirde ayakların ise havada olduğu bu parkurda çocuğunuzun çok eğlendiğini göreceksiniz. 

Ropeland 

Ropeland; tam olarak çocuklara hitap ediyor. Örümcek adamın ağlarını bıraktığı bir parkur olarak tanımlanabilecek ropeland; çocukların fiziksel gelişimi adına önem taşıyor. Dilimize teleferik olarak da çevrilebilir. Çocukların adrenalin dolu dakikalar yaşamasını sağlar. Bunun yanı sıra, eğlenceli vakit geçirmek için birebirdir. Siz de çocuğunuzun ve arkadaşlarının ropeland deneyimi yaşamaları adına onları Dumadum Oyun Parkı’na götürebilirsiniz. Bu kararınız için kesinlikle pişman olmayacaksınız. 

İstanbul’da bulunan Dumadum; en iyi kapalı alan oyun parkı olarak bilinir. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar