Yataş Farkıyla Uykunuzun Kalitesini Artıran Çarşaflar

Yatak kullanımında en temel ihtiyaçlardan birisi çarşaftır. Lastikli ve lastiksiz başta olmak üzere farklı model seçenekleri bulunur. Yatak boyutları, kullanım şekli, kumaş türü gibi etmenler ürün çeşitliliğini artırır. Bebek yatağından tek kişilik yatağa, standart çift kişilik yataklardan king size ve diğer özel ölçülerdeki tüm yatak modellerine uygun olarak çeşitli renk ve desenlerde çarşaf modelleri üretilir. Yatağın kendi yüzeyini olası kirlenmelerden, toz ve lekelerden korumak için kullanılan çarşaflar insan cildi ile direkt temas halindedir. Bu nedenle kumaş kalitesi ve kullanışlılığı günlük yaşam standartlarını ve uyku kalitesini doğrudan etkiler. Ürün kalitesine ek olarak görsel anlamda da renk ve desen açısından çeşitlilik oldukça fazladır. Her dekorasyona, yatak odası ve nevresim konseptine uygun ürün seçeneklerine ulaşmanız mümkündür. Çarşaf fiyatları, ürün özelliklerine göre belirlenir. Ayrıca çift kişilik veya tek kişilik çarşaf olması da fiyat anlamında belirleyicidir. Günlük hayatta kullanımı pratik, hijyenik ve birbirinden estetik çarşaf modellerinde sayısız alternatif Yataş'ta mevcuttur.



Her Ölçüye Uygun Kullanışlı Çarşaf Modelleri


Tüm yatak tipleriyle uyumlu farklı ölçülerde çarşaf modelleri bulmak mümkündür. Yatak ile uyumlu çarşaf alırken yatağın genişliğinin yanı sıra yüksekliğini de göz önünde bulundurmak gerekir. Özellikle lastiksiz ürünlerde örtünün gergin ve sağlam durması için yatağın alt kısmına kadar uzanıyor olması önem taşır. Kısa kalan örtüler günlük kullanımda zorluk yaşamanıza sebep olur. Ölçü açısından esneklik ve günlük hayatta kullanışlılık sağlayan en pratik modeller ise lastikli ürünlerdir. Tek kişilik lastikli çarşaf modellerinde 90x190 cm ile 100x200 cm aralığında değişen ölçü seçenekleri bulunur. X large olarak tabir edilen tek kişilik ürünlerde ise bu ölçü 120x200 cm'i bulur. Çift kişilik lastikli çarşaf modellerinde ise 140x200 cm'den 160x280 cm'e kadar uzanan ölçü seçenekleri mevcuttur. Daha büyük boyuttaki x large çift kişilik ürünler arasında 180x200 cm ve 200x200 cm gibi ebat seçenekleri bulunur. Lastiksiz modellerde ise bu ölçüler 60-80 cm daha fazla olarak tasarlanır.


Yataş Güvencesiyle Uyku Konforunu Artıran Çarşaf Modelleri


Uyku sırasında tüm vücudun temas ettiği yüzeyin terletmeyen bir yapıda olması uyku konforu açısından son derece önemlidir. %100 pamuk kumaştan üretilmiş farklı dokuma sıklıklarına sahip olan çarşaf çeşitleri uyku esnasında terlemeyi minimuma indirir. Ayrıca hassas ciltler için alerjik anlamda tehlike arz eden sentetik içerikli ürünlerden farklı olarak anti alerjik ve sağlığa karşı duyarlıdır. Organik içerikli bu ürünler yıkama sonrası çekme yapmaz. Ayrıca yatağın tamamını kusursuz bir biçimde sararak esnek ve gergin bir duruş sergiler.




Mix & Match Özelliğine Sahip Yataş Çarşaflarla Sınırsız Kombin İmkanı


Farklı renk ve desenlerdeki nevresim setleri ile kombinleyerek kullanabileceğiniz düz renkli çarşaf modelleri çeşitli paletlere ait renk alternatifleri sunar. Hemen her kombinle uyum sağlayan pastel tonlardan oluşan alternatifler ve nötr renk tonları sık tercih edilir. Bunun yanında parlak ve canlı renk seçenekleri de mevcuttur. Kaliteli kumaş dokusuna sahip ürünlerde renk kaybı yaşamadan ürünlerinizi uzun süre aynı canlılıkta kullanmaya devam edebilirsiniz. Ürünün kullanım ömrünü uzatmak için yıkama, kurutma ve ütüleme talimatlarına uyulması gerekir. Kullanım şartlarına uyulduğunda Yataş kalitesine sahip çarşaf modellerinde renklerde solma ve yıpranma oluşmaz. Uyku esnasında ihtiyacınız olan fiziki konfor ve dekoratif anlamda aradığınız görsel konforu vadeden sayısız renk seçeneklerine sahip olan ürün seçenekleri Yataş'ta mevcut. En sevdiğiniz renk tonlarını farklı yatak ve ev tekstili ürünleri ile kombinleyerek kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. Yatağınızın ölçüleri ile kolayca uyum sağlayabilen, beğendiğiniz renk tonlarındaki çarşaflara hemen sahip olun!


Yorum Gönder

0 Yorumlar