Monthly Magazine Home Yorumu




Monthly Magazine Home Konusu hakkında şurada bilgi vermiştim.

Monthly Magazine Home Yorumu
  • Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, başrol erkeğine bir sempatiniz yoksa diziye eksi bir ile başlamış olursunuz. Çünkü başrol ajusshi yaşında ve genel Kore romantik komedi erkekleri standartlarını karşılamıyor.
  • Benim başrol erkeğine karşı birçok diziden dolayı aşırı sempatim vardı. Çünkü genelde naif, karşılıksız aşırı seven, çok verici ve romantik karakterler ortaya koyar.
  • Mesela I Need Romance dizisindeki şu sahne onun hakkında fikir verebilir.
  • Another Miss Oh'da canlandırdığı çapkın arkadaş rolü ve daha şekilden şekile girdiği birçok karakter ile benim sevdiğim oyunculardandır.
  • Bu yüzden net söylemem gerekirse esas adama karşı negatif hisleriniz varsa diziye girmekte, diziyi sevmekte zorlanabilirsiniz.
  • Dizi bana eski Kore dizileri tadı verdi. Naifçe seven, gizlice koruyup kollayan bir erkek, büyük beklentileri olmayan yaşam savaşı veren bir kadın, naifçe ilerleyen bir aşk hikayesi.
  • Bu diziyi tek bir kelime ile ifade etmem gerekirse birçok kez tekrar etmemden anlaşılacağı üzere şöyle derdim; Naifti.
  • Daha çok yetişkinlere yönelik, 25 yaş ve üstünün daha çok seveceği özenli bir aşk hikayesi vardı.
  • Entrika olmaması tabii ki dizinin en büyük artılarından biriydi. En sevdiğim!
  • Sözün kısası küçük beklentilerle başlayan biri olarak çok sevdiğim ama herkes sever diyemeyeceğim, hoş bir romantik komediydi.
Not: Dizi ve film yorumlarıma güncel ve daha hızlı ulaşmak için beni Instagram hesabımdan takip edebilirsiniz.

Yasal uyarı: Buradan sonrası yüksek dozda spoiler içerir.

Monthly Magazine Home Yorum (Spoiler İçeren Kısım)
  • Kızımız ile Başkanın ilk tanışması biraz talihsiz oldu, ahah!
  • Kızımızı sürekli para ödemekten kurtarmaya çalışması,
  • Kitaplar düşerken kızı kurtarması,
  • Bir platformda Dragon ismiyle kıza yardımcı olması,
  • Tüm bunlar üzerine kızın Başkanım benden hoşlanıyor musun demesi ve cevabında pat! Öpmesi!
Ve bu öpücüğün hayal ürünü çıkması! Dizi burada aşırı yükselmişti ama hayal olması çok büyük bir hayal kırıklığı oldu, şüphesiz.

  • Kıza gizliden gizliye yardımlarda bulunması,
  • Kızın Başkanın Youtube hesabını takip edip ev için para biriktirmeye başlaması,
  • Platformdan yazışmaya devam etmeleri,
  • Başkanın kıza evi satmam seni bekkerim demesi, işte bu gibi naif hareketleri çok tatlıydı,
  • Sarhoş oldukları gecenin sabahında başkanın kızın teşekkür mesajına gülüşü,
  • Evde arıza çıkınca Başkan'ın gönderdiği otel parasını annesine göndermesi, başkanının bunu görüp onu kendi evine getirmesi ve sabah beraber uyanmaları,
  • Eve çiçek alması azarlaması kızgın değil kırgın hissediyorum demesi,
  • Bu aşağıdaki sahne, evde beni beklediğin için teşekkür ederim demesi, of!

  • Sonunda aşk itirafları, sabah başkasının şimdi bir ilişkimiz var mı diye sorup evet cevabını alınca Yes! diye bağırması,
  • Sevgili oldukları anlaşılmasın diye önce kızıp sonra arkadan parmaklarıyla kalp yapması,
  • Atölye çalışmasına gittiklerinde bir türlü buluşamamaları sinir etse de şekerdi,
  • İkinci oğlanın kaza geçirmesi, Başkanın Na Young-Won'u onun da sevdiğini öğrenmesi ve ona olan vefasından dolayı saçma bir ayrılık dönemi yaşanması, sinir bozucuydu.

Bu ayrılık sırasında kızımızın sosyal platformda Başkanı unuttum bile diye başlayan bir mesaj yazıp sonrasında kimi kandırıyorum ki onu unutamıyorum yazması, bunu gören Dragon'nun yani başkanın ağlanası,
İkinci oğlanın başkanın halini görüp onu kıza yollaması,
Ama kızın sen benim elimi bıraktın, elimi bırakan birine ihtiyacım yok diyerek yürüyüp gitmesi, helal be kızım, yürü be!


Başkanın yani spikerle görüşmemimi istiyorsun demesi,
Sonrasında kızımızın Dragonu öğrenip koşarak başkana gelmesi, müşterisini spiker sanıp başkana atar yapması ve sonunda barışmaları, güzeldi işte, çok şirindi.


Çıkma halleri, çıktıklarını diğerlerinden saklamaları, yakalanmaları ve Editör Yeo Ui-Joo'dan azar yemeleri, dizinin eğlenceli kısımlarındandı.

Kızın babası ile ilgili olaylar işte senaryo olarak gerekliydi belki de ama yine de can sıkıcıydı.

Diğer karakterlere gelirsem;
Editör Ui Jo'nun zengin adam diye bahsettiği kişinin babası çıkması, aylık kira ile oturmak istemesi böylece babasının onu her ay hatırlamasını umduğunu anlatması çok güzel detaylardı.
Yeo Ui-Joo ile Nam Sang-Soon'nun çıkması ve hatta evlenmesi, evlenme teklifini ise Ui Joo'nun yapması da bir diğer hoş ayrıntıydı.
Monthly Magazine Home finaline gelirsem;
Of ya! 3 yıl sonra ne demek!
3 yıl sonra buluştun kızım, madem bir şey olmamış gibi davranacaktın niye çekip gittin.
Başkan yaşlı sen, sen desen genç değilsin, gerek var mıydı 3 yıl beklemeye. Hahah!

Neyse bir Kore dizi klasiği olan yıllar sonra tekrar bir araya gelmeyle biten bu diziye aslında güzel bir düğün yakışırdı diyor, sözü size bırakıyorum.

İzleyenler bu dizi hakkında ne düşünüyor? Merakla yorumlarınızı bekliyorum.







Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. Diziyi ben de severek izledim. Ofis içindeki olaylar ve konuşmalar da çok keyifliydi. Başkanın bir de spor salonunda dans edişi var ki ona ben kahkaha attım. Eski Kore dizi klasiklerinin tadını aldım.

    YanıtlaSil
  2. Nabrut blogunu o kadar uzun süredir takip ediyorum ki önceden 25 yaş üstü sever diye paylaştığın dizilere 25 yaşında değilim ama sevdim vs. yazıyordum, şimdi ben de 25 yaşını geçmiş biri olarak yazılarını okuyorum^^ izlemeyi çok istediğim bir dizi, yazı için teşekkürler<3

    YanıtlaSil
  3. Nabrut konudan bağımsız olacak, nereye yazsam bilemedim.
    Önerebileceğin İslami blog, YouTube kanalı var mı? İslam ahlakı, yaşayışı hakkında öğrenmek istediklerim var. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. Senin yorumunu okuyup ben de başladım ve bitirdim yorumlarında çok haklısın sonu hayal kırıklığı oldu, düğün olmadı en azından birlikte bi ev yapmalarını isterdim:(
    Oyunculuklar harikaydı hele adamın kıza dayanamaması çok iyiydi sonu dışında cok tatlı bi diziydi ♡

    YanıtlaSil
  5. Senin yorumunu okuyup ben de başladım ve bitirdim yorumlarında çok haklısın sonu hayal kırıklığı oldu, düğün olmadı en azından birlikte bi ev yapmalarını isterdim:(
    Oyunculuklar harikaydı hele adamın kıza dayanamaması çok iyiydi sonu dışında cok tatlı bi diziydi ♡

    YanıtlaSil
  6. Ya dizi gerçekten çok naifti Nabrutcuğum yorumların çok hoş olmuş. Diziyi izlerken ben de eski Kore dizilerinden birini izliyormuşum gibi hissettim ve kızın ev alma hikayesi yaşamak için bir umuda tutunma isteği, çabası beni çok etkiledi.. Sanırım hayatımda bir şeylere ulaşmak için genellikle çabalamam gerektiğinden dolayı karakter bana çok yakın geldi. Dizi genel olarak hoştu, hem güldüren hem hüzünlendiren bir yapısı vardı.

    YanıtlaSil
  7. Ah Nabrut bugünün bir gün geleceğini biliyordum... Sonunda 2022 yılına girmemizle o meşhur "25 yaş ve üzeri daha çok beğenir" dediklerinden oldum. Yaşlanıyor da olsak hala "25 yaş altı daha çok beğenir" diye kategorize ettiğin dizileri de izleyebiliyoruz değil mi? :) İçerik için teşekkürler, ellerine sağlık. Yaşlı gruba girdiğimden izlemem şart oldu :D

    YanıtlaSil
  8. Nabrut tüm yorumların %100 doğru. Hepsine katılıyorum. Eski Kore dizilerini özlemişim onu farkettim. Başkana bayıldım. Aşk insanı salaklaştırıyor uçak güzel yansıttı. Her hali komikve naifti

    YanıtlaSil
  9. Ayrıca gösterilen faklı tarzlarda ki evler de çok ilginç ve güzeldi

    YanıtlaSil
  10. Nabrut selam! Birçok güzel Kore dizisi çıktı şu aralar izliyor musuuun? Kesinkes izlersin ama bi kere de ben söyleyim istedim geldim buralara. My Liberation Notes u izlemelisin. My Mister a şuan kadar en çok benzeyen dizi olmuş. Çakkanim aynı. Ama yani bugünleri göreceğime inancım kalmamışken bu dizi beni çok mutlu etti. Goblinin yazarının da the glory diye bir dizisi çıkacak ama song hye kyo başrol :((

    YanıtlaSil