Geç Evlenen Teyze/Hala'nın Kaderi Size Etki Eder mi?

Benim teyzem, kızların içinde en çabuk serpileni, boyu posuyla en güzeli iken geç yaşta evlendi.

En çok isteyeni olan oydu. 

Çok kez de evliliğin ucuna gelip bir sebep oldu ve evlenemedi.

Çocukluğum annemlerin teyzeme üzülmelerini, ağlamalarını dinleyerek geçti. Bir araya gelindiğinde tek gündem buydu. Hepimiz teyzem evlensin diye çırpınıyor, evlenemediği için üzülüyorduk.

Kendi çocuk aklımda bu konuya ne kadar üzüldüğümü şu örnekle anlatayım;

Bir yaz abim staj yaptı ve kazandığı paradan bana yüklüce bir harçlık verdi. Harçlığımla teyzeme gözlük aldığımı hatırlıyorum, daha havalı gözükürse evlenebileceğini düşünüyordum.

Tamamen travmatik bir süreçti ve tüm çocukluk dönemini kapladı.

Sonra evlendi, çok bağlı olduğu bir kocası var. Mutlu da. 

Ama onun bekar olduğu dönem benim çocukluğumun travmatik dönemini oluşturdu.

Şimdi kendi hayatımı düşündüğümde, evliliği bu kadar ötelememin, evlilikten korkmamın sebebini de bu travmaya bağlıyorum.

Çünkü halam da 1980'li yıllarda İstanbul'da çalışan ve yalnız yaşayan bir kadın olmanın verdiği özgüven ile kimseleri beğenmeyerek o da geç evlendi. Yani evlendiğinde 30 yaşındaymış ama kendi zamanına göre geç sayılıyordu.

Daha sonra yaptığım araştırmalarda atalar aktarımı çıktığında tespitlerim de bilimsel bir dayanak kazanmış oldu.

Biliyorum sizlerden de beni okuyan benzer şeyler yaşayan çok fazla kişi var. Geçenlerde blogtan çok eskiden tanıştığım Hacer Hanım'ın bu konuda bilinçaltı terapisi yaptığını öğrenince sizi de bilgilendirmek istedim.

Eğer böyle bir terapinin evde online olarak yapılma fırsatı olduğunu bilseydim bekarken mutlaka katılırdım. En azından nişanlılık dönemim mutlu ve ferah geçerdi, evlilik korkumun altında ezilirken anı kaçırmazdım.

Sözü Bilinçaltı Terapisti Hacer Aksoy'a bırakıyorum.

Merhaba Nabrut

Ben bilinçaltı terapisti Hacer Aksoy.

Evlilik ile ilgili yazılarını zevkle okuyorum ve seni takip eden kişilerin de genellikle mutlu bir evlilik istediğini ama bu istedikleri eşleri bulamadıklarını ya da zorlandıklarını gözlemliyorum.

Biz buna ruh eşini bulamama diyoruz.

Ruh eşi nedir önce ondan bahsedeyim. Bizim varoluştan itibaren ruhlar alemindeyken tanıdıklarımız. Bunlar insan olabilir, bedensiz varlıklar olabilir ya da hayvanlar olabilir.

Etrafınıza bakın evde beslediği kedi ve köpeğiyle güzel bir hayat sürüp evlenmeyi düşünmeyenler vardır değil mi?

Ruh eşimizi bulmamızın önünde de bazı blokajlar olabilir. Şöyle ki

Ailesinde atalardan biri evlenmemiştir (teyze hala dayı amca gibi) kendi de evlenemez ki bu konu atalar aktarımıdır atamızla aynı kaderi yaşarız.

  • Evlilikten ya da birliktelikten korkmak
  • Cinsellikten korkmak
  • Hep aynı insanları hayatına çekmek.
  • İstenmeyen özellikte olan ruh eşleri bulmak.
  • Kendini beğenmeyip değersiz görmek.

gibi kişilerin kısıtlayan bilinçaltı programları hayalinizdeki eşi bulmanıza engel olabilir.

Biz seanslarda bu kısıtlayan inançları temizliyor ve ruh eşini hayatınıza çekme çalışması yapıyoruz.

Çalışma online olarak 1 saat sürüyor ve bilinciniz tamamıyla açık oluyor. (hipnoz değil çok soruluyor çünkü) Çalışmada ruh eşinizi bulmanızın önündeki blokajları temizlemeye niyet ediyoruz. 

Zaten bu blokajlar ortadan kalkınca ruh eşiniz sizi bekliyor olacak.

Bana Instagram adresimden ulaşabilirsiniz.

https://www.instagram.com/hacer_ak.soy/

Birlikte neler mümkün?


Yorum Gönder

9 Yorumlar

  1. Merhaba,
    Bu yazıyı okuduktan sonra ben bir klinik psikolog aynı zamanda psikoterapist olarak yazmak istedim,
    klinik görüşmelerini sürdüren, aynı zamanda akademik eğitimine yüksek lisanstan sonra devam eden, birçok iş tecrübesi edinmiş buna öğretim görevlisi olmayı da ekleyebiliriz mamafih psikoloji lisans diplomasına sahip biri olarak bu yazıyı okuyanlara bir tavsiye de bulunmak istiyorum,
    lütfen bilimsel ve mesleki etik kurallarına riayet eden, sağlık merkezi, hastane, ofis, klinik merkezi olan, psikologlarla çalışın, ben çıkar ve menfaat amacı gütmediğimden ve etik bulmadığımdan, adımı ve klinik merkezimi hatta bizzat tanıdığım psikolog arkadaşlarımı da yazmayacağım, şayet dini boyutunu merak ediyorsanız bir ilahiyatçıya danışın, psikolojik boyutunu lütfen alanında uzman kişilere bırakın. Bizim derdimiz bilinçaltı temizliği değildir, yaşanmış kötü olayları, kötü geçmişimizi silmeden, şimdiye gelmek, yaralarımızı iyileştirmek, içimizdeki yaralı, travmalı çocuğu iyileştirmek, duygusal odaklı psikoterapiyle şifa olmak danışanlarımıza, bunu bilimsel temellere dayandırarak elbette, son olarak sizin kaderiniz size bağlıdır hanımefendi, aktarım var evet fakat bu irade sahibi olan insanların sürekli yanlış seçeneği işaretlemesiyle sürüp giden bir aktarım, siz iradenizi kullanıp doğru seçeneği işaretleyip bu aktarımı durdurabilirsiniz, ayrıca travma ve psikopatolojik durumlar ciddidir, uzman bir psikologla çalışmanızı öneriyorum, evlilik iki yetişkin bireyle olur, ruh eşimi bulayım derken ebeveyn çocuk egosunda olan bir ilişkiye çekilebilirsiniz, o nedenle siz kendi dönüşümünüze odaklanın, travmanız yani geçmişiniz bugününüzü etkiliyor ise, o zaman şimdi ve burada değilsiniz, ruhunuz geçmişte bir defa, o zaman şimdi de olan bir ruhla karşılaşma ihtimalinizi düşünün, siz lütfen uzman bir psikologla duygusal odaklı terapi sonrası evlilik için adımınızı atın, ilk adımı kendiniz için atın lâkin, eş bulmak için değil. İyi günler dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Ben böyle dolandırılan çok kişi biliyorum arkadaşlar lütfen dikkatli olun ve diplomasına bakın, üniversite eğitimi almış mı hanımefendi? Ben göremedim, bana böyle şeyler güvenilir gelmiyor, uyarı/yorum

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    birde evlilik korkusu olan kişiler de kaygı bozukluğu nedeniyle bunun olduğunu söyleyebilirim, kaygı bozukluğu ise terapiyle tedavi edilebilir, evlilik korkusu gibi durumları bir klinik psikolog olarak danışanlarımla kişiden kişiye değişen sesanslarda iyileştiriyoruz, bu çözülebilir bir sorundur, bizim derdimiz şifadır, sorunları çözüme kavuşturmaktır, bunu da bilimsel ve etik temelli yollarla, psikoterapiyle başarıyoruz, danışan şimdi ve buradaya geldiğinde, yetişkin bir birey olduğunda evlilik korkusu kalmıyor çünkü bu korku geçmişle ilgili bir korku, ayrıca size klinik alanda yüksek lisans yapmış olsam da, başka terapi çeşitlerini de söylemek istiyorum,
    Bilişsel Davranışçı Terapi
    Bilişsel Terapi
    Davranış Terapisi
    EMDR Terapisi
    Psikoanaliz, Psikoanalitik Terapi
    Oyun Terapi
    Sanat Terapi
    Ekoterapi
    Aile ve evlilikle ilgili terapiler

    Ve dediğim gibi uzman bir psikologla terapiye başlayın lütfen, iyi günler.

    YanıtlaSil
  4. Nabrut ilk başta şaka yapıyorsun sandım. Böyle şeylerin gerçeklik payı da vardır da sanki ticarete döküldü gibi . Sen nasıl sonuçlar aldın

    YanıtlaSil
  5. Evellalah kimseyi takmam, Höt derim evlenirim ZÖT derim boşanırım. Tabi bunda erkek oluşumun da etkisi oldu. Ha mutlu oldum mu? Mutsuz ve alelacele yapılmış bir ilk evlilik. Uzun bir Han Duvarları konusu..

    Minimalizm az eşya lakin en mühimi az akraba demek. Bu konunun altını kalın çizin bir kenarlara yazın. Az biraz da para kazanabiliyorsanız neden başkalarına mahkum olasınız. Ulan çok erkeğim be. Hala ne istersem yapabiliyorum. (Sanırım)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba iyi misiniz instagram da yoksunuz merak ettim

    YanıtlaSil
  7. Bir gidiyorsun gelmiyorsun be Nabrut

    YanıtlaSil
  8. Nabrut iyi misin. Buralarda mısın

    YanıtlaSil
  9. Nabrut abla nerelerdesinnnn? Uzun zamandır sayfanda 'aa demek ki aşk denen şey gerçekten varmış' diyebileceğim takipçilerinin bir hikayesini yayınlanmanı bekliyorum. Mesajım ulaşır umarımm. :))

    YanıtlaSil