Mr. Hong 2021 Konusu ve Oyuncuları Kore Dizileri

 


Mr. Hong 2021 Konusu 

Bu dizi mahallenin kahramanı Hong Doo Shik hakkındadır. İnsanlara yardım etmek için kanının son damlasına kadar uğraşan Mr.Hong, kendisine ne görev verilirse verilsin sadece asgari ücret kabul etmektedir. Herkesle çok samimidir, ve büyük küçük ayırt etmeden gayrı resmi konuşmaktadır. Elinden her iş gelen yakışıklı bir adamdır. Geçmişindeki bir sırdan dolayı kendisini hiç tanımayan insanların olduğu bu mahalleye taşınmıştır.

Diş Hekimi Yoon Hye Jin hem güzelliğe hem de zekaya sahip yüksek özgüveni olan bir kadındır. Alışverişi çok seven meteryalist biri gibi gözükse de sıcacık bir kalbi vardır ve ihtiyacı olanlara düzenli olarak bağış yapmaktadır.

Mr. Hong 2021 Oyuncuları

Shin Min Ah ile Start Up'un şahane ikinci adamı Kim Seon Ho bu dizide başrolü paylaşacaklar ki iki sevimli oyuncu çok yakışacak diye tahmin ediyorum. Hele ikisini de koca gamzeleri düşünülürse. 

Dizi aynı isimdeki 2014 yılına ait filmden uyarlanacak. Film hakkında detaylı bilgiye şuradan ulaşabilirsiniz. Ben bu filmi izledim diye hatırlıyorum ama emin de olamıyorum.

Dizinin yönetmeni daha önce The King: Eternal Monarch dizinin yönetmiş  The King dizisinin en sağlam tarafı bize görsel şölenler sunan yönetmendi. Bu açıdan beklentim büyük.

Merakla beklediğim diziler arasında yerini aldı.

Bilgiler geldikçe yazıyı güncelleyeceğim.

Yorum Gönder

2 Yorumlar