My Roommate Is a Gumiho Konusu ve Oyuncuları

 


Konusu çok tatlı geldiği ve süper klişe geldiği için bu diziyi yazmadan edemedim.

My Roommate Is a Gumiho Konusu 

Shin Woo-Yeo ( Jang Ki-Yong ) yakışıklı ve zeki bir profesör ve 999 yaşında bir gumiho yani dokuz kuyruklu bir tilkidir. İnsan olmak istemektedir ve bu sebeple insan enerjilerini topladığı boncuklar biriktirmektedir.

Lee Dam ( Hyeri ) bir üniversite öğrencisidir. Bir gün sarhoş bir arkadaşı pahalı bir arabanın üzerinde sızıp kalır. Arabanın sahibi ise Shin Woo-Yeo ( Jang Ki-Yong )'dur. Lee Dam ondan özür dileyip arkadaşını eve götürmeye çalışırken Shin Woo-Yeo ona yardım eder. Tam bu esnada kaderlerini değiştiren bir kaza olur. Shin Woo-Yeo'nun boncuğu ağzından düşer ve Lee Dam onu yanlışlıkla yutar. 

Boncuk ise bir insanın içinde bir yıldan fazla kalamaz, bir yılının sonunda kırılıp o insanın ölmesine sebep olur. Bu olay hem Shin Woo Yeo insan olma şansını kaybetmesine hem de Lee Dam ölmesine sebep olabilir. Bu sebeple  Shin Woo-Yeo durumu Lee Dam'a açıklar ve beraber yaşamaları gerektiğini söyler.

Daha önce hiç erkek arkadaşı bile olmayan Lee Dam bir erkekle yaşamaya başlayacaktır.

Dizi Gan Ddeoreojineun Donggeo isimli webtoon'dan uyarlanacaktır.

My Roommate Is a Gumiho Oyuncuları

Hyeri'yi en son  Two Cops dizisinde izlemiştim. Oyunculuğuna bayılmıyorum ama zamanla kendini geliştirmiş olmasını umuyorum.

 Jang Ki-Yong ise Go Back Couple dizisinde bayılarak izlediğimiz ikinci adamdı.


Dizinin türü fantastik, romantik, komedi.

Yayın kanalı TvN.

Bilgiler geldikçe yazıyı güncelleyeceğim.


Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Dedim ya, 2 yıldız kore dizilerini bırak izlemeyi, göresim bile gelmiyor ama, Go Back Couple'ın ikincisi yakışıklı bebeğimiz ve oyunculuğunu bilmediğim ama kendisini güzel bulduğum Hyeri böyle şahane bir konu ile dizi çekecekmiş. Sinir oldum şimdi bak. Neyse, sen izlersin de, ben de yorumlarını okurum artık Nabrut abla 😋

    YanıtlaSil
  2. nereden izleyebilirim tr altyazılı olarak?

    YanıtlaSil
  3. Bu dizinin yorumu yapıldı mi yoksa ben mi bulamıyorum blogunda nabrut?

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Nabrut, diziyi bitirdiysen yorumlarsan sevinirim :)

    YanıtlaSil
  5. Slm. Diziyi izledim. Oğlan hem yakışıklı hem de iyi oyuncu. Mükemmel olmasa da güzel bir fantastik romantik komedi dizisiydi. Beklendiği kadardı diyebilirim. ANCAK!! Hyeri nin oyunculuğu o kadar yapmacık, abartılı ve iticiydi ki diziyi akılda kalır yapmayan tek engeldi. Bu kızın oynadığı bir diziyi en az 5 yıl daha (o da oyunculuğunu geliştirebilir umuduyla) izlemek istemiyorum.

    YanıtlaSil