Oxygen Süper Doğal El Masajı SNH-138 Yorumu

Fibromiyalji hastasıyım. Boyun düzleşmesi ve bel fıtığım var. Erkek olsam çürüğe çıkar, askere alınmazmışım, öyle bir hastalıklar silsilesi. :) Hamdolsun. 

Fibromiyaljide kronik ağrılar oluyor. Yılın 365 günü sırt ağrısı çekiyorum. Ama bazı zamanlar kitleniyorum, boynumu hareket ettiremez hale geliyorum. Çok başınızı ağrıtmayacağım, bu benim yaşam şeklim, Allah beterinden korusun, ne diyim.

Fizik tedavi olurken hafif akım verilen bir alet kullanılıyordu. Bu aletin ev tipi olduğunu görünce biraz rahatlatır umuduyla satın aldım. 


Masaj aletinin ismi: Oxygen Süper Doğal El Masajı SNH-138 Düşük Frekanslı Masaj Aleti 2 Pedli.

Pille çalışan, düşük frekansta akım veren, akım şiddeti ve aralıkları ayarlanabilen, analog bir masaj aleti. Kasların yeniden hareket kazanmasında etkilidir diye tanıtılıyor, cihazın içinden çıkan kullanma talimatında ise akapuntur noktaları işaretlenmiş ve birçok farklı hastalık için kullanılabileceği söylenmiş.

Benim kullanıcı deneyimime gelirsem;
Akapuntur noktasını falan bilmem, ben sırtımda ağrıyan, kulunç giren noktalara elektro pedleri yapıştırıyorum. Çok rahatlatıyor. Daha önce kupa çektirdim, titreşimli masaj aleti kullandım. Ama bunun gibi hızlı sonuç veren rahatlatan bir şey deneyimlemedim.

Kronik ağrılarınız varsa, bilgisayar başı çalışıyorsanız ve sıkça boyun ağrıları çekiyorsanız, tutulma ve kulunç problemleriniz varsa alın deneyin. Beni çok rahatlatıyor, umarım sizde de aynı etkiyi yaratır.

Yorum Gönder

9 Yorumlar

  1. Sen de trendyolcu oldun ya Nabrut. Daha da gelmem. Üstelik en çok sen dalga geçiyordun link verenlerle. Ne farkın kaldı şimdi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben link verdikleri için değil, ben pahalısını aldım ama siz alamazsınız size ucuzunu buldum tarzı yorumlarla, her paylaşımın sonunun link vermeye bağlamalarıyla dalga geçiyordum. Beni yıllardır okuduğunu varsayıyorum, keşfettiğim şeyleri paylaşıyorum her zaman, şimdi almak isteyenler için linki de ekliyorum, o kadar.
      Mesela bu ürün sağlıkla ilgili ciddi bir durum, sırf link için ekleyecek biri miyim? Öyle biri olmadığımı bildiğini biliyorum. Yine de canın sağ olsun.

      Sil
    2. Okudugumuz her blogger yazarının ya da herhangi bir şekilde takip ettiğimiz insanların her yayınını beğenmek zorunda değiliz. Bunu ifade de edebiliriz tabi ama diğerlerinden ne farkın kaldı daha da gelmem tarzında olgunluktan uzak yorum bir de kalkmış birilerine ders veriyor dedirtiyor insana. İnsanlık hali guldugumuz şeyleri yapacağımız ve dahi yaptığımız zamanlar da olacaktır,olur. Ki nabrutu takip eden biri olarak burada oyle bir durum olduğunu düşünmüyorum.Bu yayında tamamen iyi niyetle deneyimini paylasan ayni dertten muzdarip olan insanlara bir nebze fayda sağlamaya çalışan birini görmek yerine, "trendyolcu" görmek tamamen sizin tercihiniz.
      Düşünülmeden yapılmış bir yorum ve hic hoş değil. Allah rızası için takip ettiğiniz insanların kumandayla hareket etmediğini, her zaman sizin kafanızdaki gibi davranmayacaklarını, davranamayacaklarını anlayın, anlayalım hep birlikte.
      Doluyum yani tutamadım kendimi.
      Sevgiler.
      Birgaripseyma

      Sil
    3. Canım Şeyma ^^
      Seni Allah için çok seviyorum

      Sil
  2. Hayat zor ya hu, hele de sıhhat olmayınca çok daha zor. Rabbimiz hayatımıza kolaylık, vücudumuza sağlık sıhhat afiyet versin. Bu arada aklıma gelmişken yazmak istiyorum;hayırlısını istemek ve afiyet istemek arasında fark olduğunu öğrendiğimden beridir her konuda afiyet ister oldum. “Hayırlısı” için örn. yürümekten yoksun kalan birisi haram yerlere gitmekten korunmuş oluyor, bu onun için hayır sayılabilir ama güzel yerlere gitmekten de mahrum kalmış oluyor. Afiyet ise çok daha geniş kapsamlı bir kelime. Okuduğum bir açıklamayı eklemek isterim. —Af ve afiyet kelimelerini incelediğimizde sözlükte şu manalara geldiği görülür: Af, yapılan bir hatadan, günahtan dolayı cezalandırmanın terk edilmesi, görmezden gelinmesi ve silinmesidir. Afiyet ise dinde fitnelerden selamette olmak, bedenin de her türlü kötülük, hastalık ve sıkıntıdan güvende olması anlamındadır. Dikkat edilirse, her türlü afetten selamette olmak anlamına gelen afiyet, aslında affı da içine alan daha kapsamlı bir kelimedir.(Mübârekfûrî, Tühfetü'l-Ahvezî, 10/3)— alıntı
    Peygamber Efendimiz bir sahabiye Allah'tan istememiz gereken bir şey olarak afiyet istemeyi öğütlüyor.

    Öneri için çok teşekkürler Nabrut’um❤️ kucak dolusu sevgiler. 🌷🌷Kartanesi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar güzel bir yorum bu böyle. Günümü aydınlattı.
      O zaman şöyle diyorum;
      Rabbim hepimizi af ve afiyet versin. Aminnn.
      Kocaman sevgiler ^^

      Sil
    2. Amin efendim çok teşekkür ediyorum. ❤️❤️

      Sil
  3. Merhaba nabrut, bizde de buna benzer bir alet var ama doğru kullanamadık. Çok elektrik vericez de elektrik çarpar diye korktuk. Sende öyle bir sorun olmuş muydu. Bir de etkisi geçici mi yoksa haftada bir yapsan yeter mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle bir elektirik akımı değil korkmayın. deneyin en kısa zamanda. Baya şifa oluyor çünkü

      Sil