Hc Care Anti Wrinkle Serum Blog Yorumu

Bazı serumlar vardır, etkisini görmek için en azından cildin kendini yenileme döngüsü olan 21 günü mutlaka beklemek gerekir.

Bazı serumlar ise sürdüğünüz anda yüzünüzü yumuş yumuş yapar.
İşte Hc Care Anti Wrinkle Serum tam da böyle bir ürün.

Bu kadar güzel bir ürün neden meşhur instagörllerimiz tarafından çok duymadık derseniz çünkü bu yoldan bir PR çalışmaları yok. Firma ürünlerine güveniyor ve zaten ağızdan ağıza yayılıyor ve bence zaten pofpoflanmasına ihtiyacı yok.

Hc Care Serum hakkındaki yorumumu en baştan yapacağım çünkü sabredemiyorum;

Bayıldım! İlk sürdüğüm andan itibaren bayıldım. Aslında ilk günden beri yazmak istiyorum ama 2 ay kullanayım, sağlam bir yorum yapayım diye bugüne kadar bekledim. Özellikle dermaroller sonrası kullanmak için mükemmel bir serum.

Hc care serum içeriği hakkında bilgi verip vaatlerini gerçekleştiriyor mu, nasıl bir etkisini gördüm, hepsini anlatacağım.


Hc Care Serum içeriği

  • %15 oranında argireline içeriyor. 

Argireline nedir?
Argireline, yüzdeki mimik hareketleri sonucu oluşabilecek kırışıklık oluşumunu minimize etmek üzere, nobel ödüllü biyokimyacı Dr. Martin Rodbell tarafından geliştirilmiş yeni nesil bir peptittir.

  • MATRIXYL™ 3000 içeriyor.

MATRIXYL™ 3000 nedir?
Kozmetik sektörünün en önemli etkinliği olan In‐Cosmetics'de "Son 25 Yılın En Yenilikçi Ürünü" ödülünü kazanmış 7 farklı botanik peptitten oluşan kırışıklık karşıtı bir bakım komplekstir. 

  • Yeniden Diriliş Bitkisi içeriyor.

Yeniden Diriliş Bitkisi nedir?
Kurak bölgelerde yıllarca bir metabolik faaliyeti görülmezken, ilk yağmur düşüşünde canlanarak çiçek açan olağanüstü bir bitki ve onun dirilme tesisi olarak adlandırılan bileşeni Glycoin® natural.

Vitamin C, vitamin E ve hyolüronik asit ise bonusları...

Yani tam manasıyla bir peptit serumu. 

Peptitler ne işe yarıyor?
Yaşlanmanın etkilerini en aza indiriyor. Özellikle peptitler hakkında Osman Müftüoğlu'nun yazılarını okumanızı tavsiye ederim.

Benim Hc Care yüz serumu yorumuma gelirsek;

Kargo geldi, hemen deneyim diye yüzüme sürdüm. Yüzüm bebek gibi yumuş yumuş oldu mu! Seruma bayılacağımı o an anladım.

Sürdükten sonra yüzü aydınlatıyor, uzun vadede yüzü toparlıyor. Dermoroller sonrası serum arayışı içindeyseniz bayılırsınız. Sivilce sonrası çukur sorununuz varsa bu serum çukurlarınızın dolmasını hızlandırır.

Leke odaklı bir içeriği yok, tamamen yaşlanma etkileriyle savaşıyor ve kırışıklar için mükemmel bir gelecek yatırımı. 25 yaş üstü hatunlar senelik olarak bir kür halinde kullanılmalı.

Çok memnun kalacağınızı tahmin ettiğim, neden daha önce bu ürünü denemedim diye üzüldüğüm, bittikçe alacağım bir serum. Fiyat olarak da "muadillerine" kıyasla çok uygun. 

Dermaroller hakkındaki iki yazımın linkini de ekliyorum;

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. 25 yaşındayım ovünce siiz almak istedim de benim yüzüm çok yumuşak zaten kısa vadede siz nasıl antiaging ozellğini fark ettiniz kırışıklık için almak istiyodum biraz daha tarifler misiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şöyle söyleyim cildi topralıyor, esnekliğini artırıyor ve kırışıkları dolduruyor. Ortadan kaldırmıyor ama görüntüsünü en aza indiriyor.

      Sil
  2. Bu tür faydalı ve güzel bilgileri bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Hc care markası ile sayende tanıştım. İlk saç bakım maskesi sonrası şampuan derken cilt bakım ürünlerini de aldım . Allah senden razı olsun. Ben çok memnunum . Yazını ve yorumumu okuyan herkese tavsiyem çekinmeden alabilirler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim deneyimlerini bizimle paylaştığın için. Gerçekten başarılı bir marka. İnsan Türk markası olduğu için gurur duyuyor.

      Sil
  3. Nabrutcum merhaba yorumların bizi bilgilendirmen gerçekten çok güzel. Ileride kullanmayı düşünüyorum şu anda daha cok lekeler benim için onemli . Bir de nedense evde kendim doğal maskeler yapmaya alıştım. Nabrut bir de cilt lekeleri için nasıl bir serum onerirdin. Sivilce lekesi değil benim ki daha cok güneşl lekesi gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum öncelikle ^^
      Güneş lekesi için dermotoloğa gitmeni ve ilaç mahiyetinde bir ürünü acil kullanmanı tavsiye ederim. Zira eğer güneş lekesine acil müdahale etmezsen kalıcı leke olur ve kozmetik ile çoook zor çözersin. Dermotologların güneş lekeleri için yazdığı kısa sürede çözüm alabileceğin güzel ilaçlar.var.

      Sil
  4. nabrutcum sayende yeni ürün ile tanışmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum.. hali hazırda propolis ile %25 C vitamini serumlarını kullanan biri olarak bu ürünü de denemeyi çok isterim... inşallah propolis bitince buna başlayacağım... ürünlerin içeriklerini senin kadar iyi analiz eden ve bu konulardan bir haber olanlara daha iyi aktarabilen yok ...kocaman sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşine yaradığına çok sevindim. Umarım propolisten de memnun kalmışsındır. ^^
      Çok teşekkür ediyorum güzel yorumun için

      Sil