Butik mi Açıyorum?

Dün Instagram'da anlattım ama burada yazmazsam olmaz...

Geçenlerde bir Tesettür mağazasına gittim. Piliseli kloş bir etek ihtiyacım vardı. Etiketi bir çevirdim ki 400 lira. Kumaşın meteryaline baktım hemen ki %100 polyester. 

%50 indirimi beklesem 200 lira olur ancak, o da kalırsa...

Yıllardır özellikle tesettürlü hatunların sömürülmesinden illallah etmiş biriyim. Kendim dikmek için sağlığım elvermiyor...

Kocam Beyin ise İstanbul'a işi düşüyor. Bunu fırsata çevirebilir miyim diye düşünürken kendimi Merter'de buldum.


Kaliteli malı ucuza alabilir miyim diye epeyce ön araştırma yaptıktan sonra Merter'de üç gün sabahtan akşama kadar dolaştım.

Tek sorun toptancıların ürünleri seriler halinde satmasıydı. Kendi bedenimi alır, sonra hem çevreme hem de burada bana ve tavsiyelerime güvenenlere ulaştırırım diye düşündüm.

Zevkimi beğenirsiniz, beğenmezsiniz bilemiyorum tabii ama hem kaliteli kumaşı olan hem tesettür ile ilgili benim sınırlarıma uyan hem de fiyatı makul bir şeyler bulmak gerçekten zor. 

Aldıklarımın birazını Gardrops ve Moda Cruz ve Dolap hesaplarıma yükledim. Hazreti Hatice validemiz misal ticaret olsun, sünnet yerini bulsun diye de cüzi bir miktar kar ekledim. 

Gardrops uygulamasında kargo sadece 6 liraya denk geliyor ve siz onaylayana kadar para benim hesabıma geçmiyor. Bu sebeple sizin için karlı ve güvenli olur diye düşündüm.

Onun haricinde diğer hesaplarımın adreslerini de ekleyeceğim, arzu ettiğinizi kullanabilirsiniz. Ben bunlarla uğraşamam derseniz de direk Instagram'dan benimle iletişime geçerek sipariş oluşturabilirsiniz.

Amacım ticaretin ötesinde bunlar neden bizi böyle sömürüyor diye oturup izlemek yerine kendime ve çevremde sevdiğim insanlara alternatif bir kapı aralamak...

İnstagram Hesabım: https://www.instagram.com/nabrutvebiz/

Gardrops Hesabım: https://www.gardrops.com/nabrut

Dolap Hesabım: https://dolap.com/profil/nabrutvebiz

ModaCruz Hesabım: https://www.modacruz.com/dolap/Nabrut

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Nabrutcum merhabalar , seni uzun zamandır takip eden biri olarak bir şeyi merak ettim . Sağlığım elvermediği için diye bi kaç yerde daha belirtmiştin , narin bir hanım olduğunu düşündüğüm için bazı şeyleri yapamadığını düşünmüştüm ama ciddi bir rahatsızlığın mı var , sıhhatin ne durumda merak ettim açıkçası ? Umarım yanlış bir soru olmamıştır. Rabbim sıhhatini daim etsin 🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar;
      Fibromiyalji hastasıyım maalesef.
      Amin çok teşekkür ediyorum

      Sil
  2. ''Hazreti Hatice validemiz misal ticaret olsun, sünnet yerini bulsun diye de cüzi bir miktar kar ekledim. '' Nabrutcuğum bunu yazmana bile gerek yok tabiki kar ekleyeceksin o senin emeğin taa istanubula gidiyorsun, merterin ben o kısmını biliyorum binlerce mağaza var onların çeyreğine girsem beynim bulanır başım döner abahha. Sen onları gezip ürünleri alıp geri evine getiriyorsun birde onları paketleyip kargolayacaksın ee tabiki emeğinin karşılığı olan karı da koymalısın. Ve değindiğin konuya gelirsek elhamdulillah durumu olan birisiyim ama kalitesiz mala o kadar para vermekte akıl karı değil. Hayatımda yeni tesettüre girdiğimde fatihi gezip şoka girmiştim. Beymen'in kendi markasıyla aynı fiyatta ama aşırı kalitesiz mağazalarla dolu ah ah çok yaralıyım bahsettiğin bu konuda daha sayardım da o ''tesettür mağazalarına'' ama kısa kesip seni tebrik ediyorum kazancın bereketin çok olsun ALLAH yolunu açık etsin diyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok incesin Teşekkür ediyorum ^^
      Kendim için gezdiğim için hani ne bileyim gezdiğim benim yanıma kar kalıyor sanırım :)
      Aynen öyle, burada aptal yerine konulmak insanın zoruna gidiyor.
      Kendim için çıktığım yolda daha ileriye gider miyim, uğraşır mıyım bilemiyorum ama kısmet :)
      Sevgiler, kocaman...

      Sil