Hell Kore Konusu ve Oyuncuları


Hell Netflix Konusu

İnsanlar ne zaman öleceklerine dair tahminler duymaktadır. O zaman geldiğinde ölüm meleği önlerinde belirir ve onların canını alır.

Jung Jin-Soo (Yoo Ah-In) Saejinrihwe adındaki bir dini oluşumun başıdır. Cehennemden gelen ölüm melekleri ile konuşabiliyor. Çok karizmatik ve gizemli bir tarafı var.

Bae Young-Jae (Park Jung-Min), bir yayın istasyonunda yapımcıdır. Yaptığı programda Saejinrihwe adındaki dini grup hakkındaki gerçekleri açığa çıkarmak istemektedir.

Min Hey-Jin (Kim Hyun-Joo) bir avukattır. Saejinrihwe tarikatına körü körü bağlanan kendilerine Hwasalchok diyen gruba karşı savaş vermektedir.

Song So-Hyun (Won Jin-A), Bae Young-Jae'nin karısıdır. Başa çıkamadığı duygusal acısı vardır ve günden güne çökmektedir.

Jin Kyung-Hoon (Yang Ik-June) bir dedektiftir ve ölüm meleklerinin ortaya çıkmasıyla ilgili vakaları araştırmaktadır.

Not: Jiok ismiyle yayınlanan webtoon'dan uyarlamadır. Webtoon'u şuradan okuyabilirsiniz.


Hell Netflix Oyuncuları

Yoo Ah In en son Chicago Typewriter dizisinde iki rolü birden canlandırarak oyunculuk şöleni ortaya çıkarmıştı.




Park Jung-Min Reply 88 ve The Sunshine gibi birçok dizide konuk oyuncu olarak yer almış ama yardımcı erkek oyuncu olarak ilk dizisi olacak.

Esas kız Kim Hyun-Joo Boys over Flowers başta olmak üzere birçok dizide yer almış. 

Türü: Gizem, Gerilim, Korku
Yayın Platformu: Netflix
Yayın Tarihi: Aralık

Bilgiler geldikçe yazıyı güncelleyeceğim.


Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Bu Park Jung Min ss501 de ki değil,değil mi?🤔 Ben Lee Jun Ki'nin son dizisine başlafım bir de its okay ... Olan var :) buna da bi bakim :)

    YanıtlaSil