Que Sera Sera 2020 Konusu ve Oyuncuları


Que Sera, Sera Konusu

2007 yapımı Que Sera Sera dizisinin yeniden uyarlaması olacak dizi beni meraklandırdı. 2007 yapımı Que Sera Sera dizisi tüm klişeleri altüst ediyordu. Esas kız 2. adamla evleniyordu. Ciddiyim. Çok eski bir dizi olduğu için spoiler olmaz diye düşünüyorum. Bakalım yeni versiyonu nasıl ilerleyecek merakla bekliyorum...

2007 yapımı diziyle ilgili daha çok detay için şuraya bakabilirsiniz.

Que Sera Sera ne demek: Her şey olacağına varır.

Que Sera Sera 2020 Konusu


Kang Tae Joo zengin kadınlarla ilgilenen, çekici ve yakışıklı bir oyuncudur. 

Bir gün Han Eun Soo adında zavallı ve biraz da garip bir kızı kapısının önünde uyurken bulur. Başlangıçta onu ezik bir tip olarak görüp dalga geçse de zamanla ona aşık olacaktır.

Cha Hye Lin büyük bir alışveriş merkezinin sahibinin kızıdır. İlk aşkı Shin Joon Hyuk babasının tehdidi üzerine onu terk eder. Cha Hye Lin ise onu kıskandırmak için kendisine kiralık bir erkek arkadaş tutar. Bu kişi Kang Tae Joo'dur. Sözleşmeli ilişkileri esnasında ise Kang Jae Too Hye Lin'e aşık olmaya başlar. Ancak zaten gerçekte de bir kız arkadaşı vardır. Bundan sonrasında Kang Jae Too'nun bir pislikten sağ duyulu bir insana dönüşme hikayesini izleyeceğiz.

Que Sera Sera Oyuncuları


Kang Tae Joo karakterini Wi Ha Joon canlandıracak. Daha önce çok defa izlemişim ama ben de çok iz bırakmamış.

Han Eun Soo karakterini ise Jeon So Nee canlandıracak. En son When My Love Blooms dizisinde başrol olarak yer almış. Yardımcı karakterler henüz belli değil.

Türü: Romantik, Melodram

Bilgiler geldikçe yazıyı güncelleyeceğim.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Merak ettiğim orijinal senaryoda kız sevdiği için mi ikinci adamla evleniyordu eğer öyle ise benim için klişe dizi olmaktan çıkmış demektir
    D.s.k.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Spoiler alert !!!!

      Tam hatırlamıyorum ama hamile bile kalıyordu, yüzeysel bir ilişki değildi. :D

      Sil