Tale of the Nine Tailed Fox Konusu 2020


Tale of the Nine Tailed Fox 2020 Konusu

Bir Gumiho hikayesi.
Şehre yeni yerleşen efsanevi dokuz kuyruklu tilki Lee Yeon (Lee Dong-Wook) insan şekline girebilen, ruhları temizleme görevi olan bir Gumiho'dur. Yüksek bir zekaya sahiptir ancak kendini beğenmiş birisidir ve görevlerini yerine getirirken orantısız güç kullanma eğilimi vardır.

Nam Ji-A (Jo Bo-Ah) ise şehir efsanelerini araştırdığı "Şehrin Efsanelerini Bul" isimli reality şov programı yapan yetenekli bir televizyon yapımcısıdır. Çelik gibi sinirlere sahip cesur ve rekabetçi bir kadındır. Bir gün, şehirde dokuz kuyruklu bir tilki (Lee Dong-Wook) olduğunu duyar ve onun peşine düşer.



Kim Beom, Lee Yeon’un (Lee Dong-Wook) üvey kardeşidir. En tehlikeli Gumiho olarak bilinmektedir. Bazen insanların isteklerini yerine getirmek için onlara birtakım vaatlerde bulunup onları baştan çıkartır ama o insanları bilmedikleri büyük bir bedel beklemektedir.


Tale of the Nine Tailed Fox Oyuncuları


Lee Dong Wook'u en son Goblin'de izlemiştim. Nam-ı diğer ölüm meleği. Hastasıyız.




Esas kız Jo Bo-Ah'ı daha önce izlemedim. Ama ikinci adam Kim Beom Boys Over Flowers'tan sonra dizilerde oynamış, hiç haberim yoktu. :)




Yayın Kanalı: TvN
Yönetmen: Kang Shin-Hyo (Heirs)
Senarist: Han Woo-Ri
Yayın Tarihi: Ekim
Türü: Romantik, Aksiyon, Melodram

Tale of the Nine Tailed Fox Fragman



Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Merakla bekliyoruz nabrutcuğum sana tavsiye etmek istedigim bir dizi var soul mechanic/ fix you begenicegini dusundugum naif birbirine iyi gelen iki kişinin hikayesi
    Sevgilerr ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa duymadım hemen inceleyim teşekkür ediyorum ^^
      sevgiler

      Sil
  2. İzlemeye başladım her bölüm ağzı açık izliyorum . Çok güzeell. Lee Dong wook yine çok başarılı. Ama ondansa kim bum dikkatimi çekti harika oynuyor çok yakışmış rolüne. 4. bölümdeyim adamın gittikçe kötü olması gerekirken daha çok sevimli oluyor . Çok şirin 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel olacağını tahmin ediyordum. sevindim bu habere... Umarın devamı da güzel gelir.

      Sil
  3. kore dizisi izlemeye yeni başladım sayılır açıkçası oh my venus ilk dizimdi sonra dizi yorumlarına bakarak ilgimi çekeceğini düşündüğüm dizilerle ilerledim ve bu yorumların genelde öncüsü siz oldunuz öncelikle bu kadar içten ve aynı zamanda objektif yorum yaptığınız için çok teşekkürler dizinin adını google'ladığımda sizin isminizi görünce düşünmeden girip okuyup başlıyorum ve genelde sizin sevdiğiniz dizileri bende çok seviyorum kore dönem dizilerine olan önyargımı bile kırdınız teşekkür etmek istedim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutlu ve memnun oldum. Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ediyorum. Hoş geldin aramıza ^^

      Sil
  4. Kim beom 6 yıl aradan sonra dönüs yaptı ve efsane bı geri dönüş oldu bnce💯

    YanıtlaSil