Community Konusu ve Yorumu



Community konusu

Jeff avukatlık yapan orta yaşlarına yaklaşan bir adamken başına gelen bazı olaylar neticesinde lisansını kaybetmiştir. Kolay yoldan tekrar kendine bir diploma edinmesi lazımdır ve bunun için Greendale üniversitesi ideal bir yerdir. Greendale'de kendini bir çalışma grubunun lideri olarak bulur. Bu grupta ise oldukça enteresan öğrenciler vardır.

Shirley kocasından ayrılınca eğitim hayatına devam etmeye karar veren, iyi niyetli, grubun bir nevi anneliğini üstlenen orta yaşın üstünde bir kadındır.

Pierce ki, ben ondan Kola Turca amca diye bahsedeceğim, reklamı yaşı tutanlar hatırlayacaktır, bakınız poster... Grubun en yaşlısıdır, emekli olduktan sonra üniversite okumaya karar vermiştir.

Annie çok akıllı olmayan ama derslerine sıkı sıkıya sarılan 18 yaşında bir genç kızdır.

Abed ve Troy gibi etnik kökenli karakterle de dizi şenlendirilmiş. Üniversiteye geç kalmış ya da hayatın sillesini yemiş kaybedenler grubunun hikayelerini anlatan Community dizisi, 20'şer dakikalık diziler arasında yer alıyor


Community Yorum



  • Diziye başlama nedenim 22 dakikalık kısa bölümlerden oluşmasıydı.
  • 2009-2015 yılları arası yayınlansa da dizinin eski olması beni rahatsız etmedi.
  • Sonradan hayatı yakalamaya çalışan kaybedenlerin hikayelerini anlatan bölümler oldukça eğlenceli.
  • Benim için çerezlik, ütü yaparken falan izlenebilecek, kafa dağıtıcı, arkada ses yapacak bir diziydi. Böyle çok dikkatinizi vermeden izleyebileceğiniz bir şey arıyorsanız sizi oyalayacaktır.
  • İlk 2 sezon iyi ilerledi. Community yorumları genelde 3. sezondan sonra çuvalladığı yönünde olsa da bir şans vereceğim.
  • Dizinin en sevdiğim kısmına gelirsem rahatsız edici sahne ve ilişkilerden uzak. Biraz ırkçılık var ama artık tamamen temiz bir dizi bulmanın zorluğunu düşünürsek izlenebilirliği var.
  • Sitcom tarzındaki dizide beni en çok rahatsız eden şey gülme sesleri yok, yani gerçek mekanlarda çekiliyor.
  • Community Netflix arşivine eklendi, bu açıdan rahatça izleyebilirsiniz.
  • Ama henüz izlemediyseniz ve sitcom tarzında bir şey arıyorsanız daha önce yazdığım The Good Place dizisini ilk sıraya almanızı tavsiye ederim.
Not: Aslında Kore haricinde de çok dizi izliyorum ama yazmamı ister misiniz emin olamıyorum.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. nabrut eski dizi demişken geçenlerde 7 numaraya denk gelmiştim trtde. çocuk saflığımın güzel dizisiydi 7 numara. Şimdi açtım baştan onu izliyorum :)
    7 numara sever misin sen de:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yayınlanırken izlememiştim o yüzden o nostaljiyi yapamıyorum ^^

      Sil