Bee Beauty Yüz Temizleme Köpüğü Yorum "Uygun Fiyatlı Yüz Temizleyicileri"

Serum, essence ve tonikte içeriği zengin bu sebeple yüksek fiyatlı ürünler kullanıyorum.

Ama konu yüz temizleme jeli ve krem olunca mümkün olduğunca uygun fiyatlı ürünler tercih etmeye çalışıyorum.

Kremden beklentim sadece nemlendirmesi olurken, yüz temizleyicisinden beklentim ise ph değerinin 5.5'i geçmemesi oluyor. 

Neden ph 5.5'i geçmemeli?
Çünkü daha yüksek ph değerine sahip temizleyiciler ciltteki faydalı yağları da silip süpürüyor. Böyle olunca da cilt bariyeri savunma mekanizmasını kaybediyor, bozuluyor. Peki, bu ne demek?

  • Daha fazla sivilce,
  • Mat ve donuk bir cilt,
  • Erkenden kırışmaya başlamak!

Ben size şurada cildime çok iyi baktığım ve 3 kez Roccutane tedavisi olduğum halde tekrarlan sivilcelerimden bahsetmiştim. Çok sonra fark ettim ki çok ağır yüz temizleme ürünleri kullanarak cilt bariyerimi bozduğum için sivilcelerim tekrarlıyormuş. Özellikle cildimi çok iyi temizlediğim halde sivilcelerden kurtulamıyorum diyenler kullandığı yüz temizleme jelini mutlaka sorgulamalı.


Başlığa gelirsem;

Bee Beauty Yüz Temizleme Köpüğü Yorumu

Bee Beauty yüz temizleme köpüğü ph değeri 5.5 ile 6 arasında. Ben bu ölçümleri ph ölçüm kağıdı ile yapıyorum. Siz de kullandığınız temizleyicilerin ph değerini 8-10 liraya satılan bu kağıtlar ile ölçebilirsiniz.

Önceden Bee beauty yüz temizleme köpüğü narlı olanı kullanıyordum ama artık bulunmuyor. Şimdi greyfurt ekstresi olanı kullanıyorum. Arasında sonuç olarak pek fark olduğunu söyleyemem.

Bee Beauty yüz temizleme köpüğü içerik itibarıyla mükemmel diyemesem de cildinizde kalmadığını kısa süre içinde durulandığını düşündüğümüzde fiyatına nazaran gayet iyi olduğunu söyleyebilirim.


Fiyat kalite performansı olarak değerlendirdiğimde çok başarılı bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Yüzü kurutmuyor, gerginleştirmiyor. Basit içerikli, günlük kullanım için ideal bir yüz temizleyicisi olarak düşündüğünüzde memnun kalacağınızı tahmin ediyorum. 

Son olarak Gratislerde satılan ürünün fiyatı 29 lira ama ben en son indirimden 16 liraya almıştım.

Yorum Gönder

0 Yorumlar