Advance White Diş Macunu Yorum (Gerçekten 3 Tona Kadar Beyazlatıyor mu?)

Dişleri sapasağlam olan, dişçi yüzü görmemiş, tek derdi daha beyaz gülüşler olan insanların hayranıyım.

Çok küçük yaşlarda azı dişlerimin büyük çoğunluğuna dolgu yaptırdım. Sonra dolgu yapılacak dişim kalmayınca (biraz abartıyorum, kabul) epey müddet dişçi ile olan münasebetim azaldı. 

Bu sefer de 20'lik diş sorunlarım baş gösterdi. Önce sağ üstte çıkamayan ve ağrı yapan 20'lik dişim ameliyatla alındı. Sağ alt ve sol üst 20'liklerim her regli döneminde, vücudumun zayıf düşmesini fırsat bilerek ağrıdı ve toplamda 3-4 yıl içinde tamamen çıkma başarısına ulaştılar. Sonra ne oldu biliyor musunuz? Binde bir olan bir şey başıma geldi ve çektirdiğim sağ üst 20'liğim mucizevi olarak tekrar çıktı. Evet. Bu oldu! 

Peki başları göğe erdi mi? Hayır!

Bu sefer de hemen çürüdükleri için kendilerini tek tek çektirmek zorunda kaldım. Sağ üst 20'liğim ise kendi çürürken yanındaki azı dişini de çürüttüğü için ve sevgili dendistler bunun farkına varamadığı için en son raddeye varan dişi kanal tedavisi ile kurtarmaya çalıştık.

Bitti mi? Hayır!

Fark ettiyseniz sol alt 20'liğimden bahsetmemiştim. Çünkü alt çenemde yer olmadığı için kendisinin yarısı çene kemiğimde ve çıkamıyor. Amaaa olanca kuvvetiyle her regli dönemimde çıkmak için çalışıyor, asla pes etmiyor. Bu dişimin alınabilmesi için genel anestezi ile büyük bir operasyon geçirmem gerekiyor. 1-2 hafta kadar tüm yüzde morluk ve şişlik yanı sıra 2 hafta kadar pipetle beslenme sürecini ihtiva eden bu operasyonu yaptırmaya da pek niyetlenmiyorum. Öndeki dişlerimi sıkıştırıp birbirleri üzerine bindirmek suretiyle kendine yer bulmasını, mücadeleci kimliğini kendine yer bulmak suretiyle göstermesini ve beni bu korkunç operasyondan kurtarmasını bekliyorum...

İşte benim 20'lik diş serüvenlerim böyle... Bana 20'lik dişleri işe yaramaz, çektir gitsin diyen dişçileri dinlemediğim, ileride lazım olur, köprü yaptırırsın falan diyen mahalleliyi dinlediğim için pişmanım. Sizinde böyle acı deneyimleriniz vardır diye düşünüyorum.


Advance White Diş Macunu Yorumu

Başlığa gelirsem;

Diş macununun tadı benim için çok önemli. Mentol ile aram olmadığı için yoğun aromalı diş macunlarını kullanamıyorum. Ayrıca ve elbette herkes gibi ben de diş macundan dişlerimi beyazlatmasını bekliyorum.

Ara sıra değiştirsem de uzun yıllardır dönüp dolaşıp ARM & HAMMER Advance White diş macunu kullanıyorum. 

Konu kozmetik olunca içerik konusunda çok titizim ama diş macunu konusunda içerik takıntılı biri değilim. Lakin advance white diş macunu içeriği itibarıyla da oldukça masum görünüyor.


Advance White diş macunu gerçekten vaat ettiği gibi 3 ton beyazlatıyor mu derseniz, net olarak kaç ton açtığını söyleyemem. Ama ara sıra değiştirip başka bir macun kullandığımda ve tekrar Advance white arm hammer diş macununa döndüğümde aradaki farkı net olarak gözlemliyorum.

Diş yapısı itibarıyla kişiden kişiye sonuç değişebilir ama indirim dönemlerinde denk getirip denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. İndirim dönemi diyorum çünkü malum son dönemde her şey gibi Advance White diş macunu fiyatı da aldı başını gitti. Geçen sene 17 liraya alabiliyorken en son Rossman'dan 37 liraya aldım.

Ekonomi müdürü Nabrut Fıdıllıoğlu bildirdi.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Özellikle içerik belirtmenden- ki ben pek anlamadığım için bu tarz şeylerden acayip işime yarıyor- çok memnun oluyorum sevgili Nabrut.
    Bir de kullandığın ve memnun olduklarını bizimle paylaşman da çok hoşuma gidiyor ve güvenerek tercih edebiliyorum. Bunun için de ayrıca teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum yorumun için. Ne mutlu bana ^^
      Yazmaya devam edeceğim inşallah

      Sil