Çok Sorulan Sorular

Google bana bazı aramalar yollar, ben de içlerinden hoşuma gidenleri ayıklar sizinle paylaşırım. Uzun zamandır yapmadığımı fark ettim, şöyle bir göz attım, yine çok eğlenceli google aramaları var.





Bu arama şuradaki yazım üzerine bana yönlendirildi diye düşünüyorum. Yazımda evliliğin kadını özgürleştirdiğini savunmuştum. Nasıl mı? Detayları şuradan okuyabilirsiniz.



Goblinin sonu... Ahh, canım sıkıldı. Daha fazla konuşamayacağım.



Pek bilinmeyen güzel Kore dizileri hakkında şurada bir yazı yazmıştım.



Hijyenle başımızın dertte olduğu şu günlerde fiyat olarak muadilleri arasında uyguna denk gelen Alf buharlı temizleyiciye bir göz atabilirsiniz. Yazım şurada!



Alibabadan kırılabilir ürün alırsanız sağlam gelir. Buna özel ambalajlarla gönderiyorlar, kırılırsa iade hakkınız da var. Çok nadir kırılma vakaları yaşandığını okudum, ama dediğim gibi çok nadir.




Şişman kızın zayıfladığı, çirkin kızın güzelleştiği konulu dizi ve filmleri toparladığım bir liste yapmıştım, hatta çirkin erkeğin yakışıklılaştığını bir film bile var aralarında... Okumak için şuraya bakabilirsiniz. 


Her şey olmuştum, bir de Cübbeli Nabrut Efendi olmuşum çok mu? Aramayı yapan muhtemelen şu yazıya ulaşmak istemiştir. 



Bazılarının işi neden rast gider? Bilimsel ya da dini açıklamasını bilmiyorum ama benim gözlemlediğim kadarıyla sebebini şurada yazdım.



Evlenince sevilir mi, sorusunun cevabı üzerine şurada epey konuşmuştuk.

Bu ay ki eğlenceli aramalar böyle. Bir daha ki aya Allah kerim!

Yorum Gönder

0 Yorumlar