Nothing Deodorant Yorumu - Temiz İçerikli Deodorant

İçeriği temiz deodorant bir arayışında değildim açıkçası. Ama evden çıkmayacak da olsam her gün duş aldığım halde deodorant sürmeden edemiyorum.

Evdeyken ise ağır bir şey kullanmak istemiyorum. Koku oluşumunu engellesin ama terlemeyi engellemese de olur diye düşünüyor, içeriği biraz daha masum olsun istiyordum.

Daha önce Cyrene'nin bu tarz kokusuz, su kıvamındaki organik deodorantını kullanmıştım. Ondan da memnundum ama üretimden kalktı. Bir süre tuz şeklindeki organik deodorantlardan da kullandım ama istediğim etkiyi alamadım, sonradan öğrendim ki, tuz deodorant kullanırken istenilen sonucu alabilmek için öncesinde koltuk altı detoksu yapmak şartmış. Yani öncesinde 6 ay koltuk altına aliminyum içeren bir deodorant kullanmamak gerekiyormuş.

Neyse...

Şu anda evde kullandığım ve güzel sonuç aldığım organik deodarant hakkında birkaç şey söylemek istiyorum.


Nothing Deodorant ismi ile müsemma ki içeriğinde alkol, paraben, aliminyum ve parfüm yok. Bahsettiğim gibi evde olduğum zamanlarda ter bezlerimin tıkanmasını istemediğim ama ter kokusunun da önüne geçmek istediğim için kullanıyorum.

Çok fazla terleyen biri değilim zaten ama buna rağmen ter oluşumunu engellemiyor, ter kokusunu engelliyor. Nothing Deodorant Rosmann markası. Başka yerde satılıyorsa da denk gelmedim. İndirimden 15 TL'ye aldım. Bir de roll-on şeklinde olanı var ama Nothing kullananlar diye aratarak okuduğum yorumlarda roll-on olanı tavsiye edilmiyordu.

Nothing Deodorant İçeriği
Aqua, sodium bicarbonate, sodium sulfate, sodium carbonate, phenoxyethanol, caprylyl glycol

Düğün vesilesiyle lazım olur diye yüksek koruma ve çok aşırı terleyen insanlarda bile tam kuruluk sağlayan bir deodorant buldum. Onu da yarın yazayım.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Maalesef bende hiçbir işe yaramamisti bu ürün :( Etkisi bunyeden bünyeye değişiyor demek ki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her deodorant herkeste işe yaramıyor evt. deneye yanıla bulmak gerekiyor

      Sil
  2. Koltukaltina karbonat, hindistancevizi yagi ve birkac damla esansiyel yag karisimindan daha zararsiz ve etkili bir deodorant kullanmadim .. tavsiye edebilirim.. yagdan huylanirim diyenlere dus sonrasi nemli cilde karbonat surup silmek..

    YanıtlaSil