Pharmaton Kapsül Faydası, İçeriği Nedir, Ne İşe Yarar?

Size yüzüklerin takılacağı günden hemen önceki gece iki kere acillik olduğumu, 2 torba serum yediğimi, töreni iptal mi etsek noktasına kadar gelip misafirler gelene kadar yattığımı, tüm fotoğraflarda elim yüzüm şiş kurbağa gibi çıktığımı söylemiş miydim?

Ama bugünkü yazının konusu bu durumlara nasıl düştüğümün hikayesi değil. Söz bundan sonraki yazıda size yüzüklerin takıldığı günün hikayesini ayrıntılarıyla anlatacağım.

Nişanlı kız ritüeli olarak stres, gelecek kaygısı, acabalarla dolu geçirilen zamanların getirisi kilo kaybıdır. Ben de bunu yaşadım. Ama zaten 50-52 kilo arasında bir kız olduğumu düşünürseniz ne hale geldiğimi tahmin edersiniz. 

Benzer kemiksel durumlar :)

Stres, üzüntü, sevinti, yemek yiyememe, uyku problemlerinin yanı sıra ev düzme vesaire gibi hazırlıklar için bir koşturma içinde olma derken sürekli tekrar eden mide bulantılarım ve aşırı yorgunluk halim vardı. Kıbrıs'a gelmeden önce de iki defa daha acillik olarak devlet babanın bana verdiği serum hakkımı doldurdum, bence yani.

Kıbrıs'a gelmeyi de biraz bu yüzden çok istedim bu sefer. Hem güneş, havuz, açık hava, bol oksijen beni tedavi edecekti, hem de koşturmalara biraz ara verip kafamı dinleyecektim.


Bu esnada da  beni bekleyecek olan koşturmalara hazırlık için ruhsal detoksun yanında bir ilaç takviyesine başlamaya karar verdim. 

Daha önce Supradyn'nin bir takviyesini kullanmıştım ama bende çok mide bulantısı yapmıştı. Bu sefer de Pharmaton denemeye karar verdim. Pharmaton ginseng ekşi yorumlarının neredeyse hepsini okuduktan sonra ikna olarak satın aldım.

Kıbrıs'a geldikten sonrada düzenli olarak kullanmaya başladım. Yani Pharmaton ginseng g115'i bir aydan fazla bir süredir kullanıyorum. Artık hakkında yorum yapabilirim diye düşünüyorum.


Önce kısaca bilgi vereyim;

Pharmaton Kapsül Nedir?
Ginseng G115® içeren multivitamin ve mineral içeren gıda takviyesidir.

Pharmaton ne işe yarar?
Fiziksel ve zihinsel performansı artırmaya yarar.

Okuduğum Pharmaton yorumları içerisinde en fazla dile getirilen yan etkisi iştah açıyor olduğuydu. Bu da benim istediğim bir şey olduğu için sorun etmedim. İlaca başladığım ilk iki hafta iştahımı açmadı ve performans açısından da bir etki gördüğümü söyleyemem. Ama bunu takip eden haftalarda beni doyurmak imkansız hale geldi. Yemekten kalkıp yarım saat içinde tekrar yiyecek bir şeyler bakınmaya başlıyorum. Yemek görmek istemediğim son 3-4 ayı düşünürsek canımın bir şeyler istiyor oluşuna seviniyorum. Hatta 1-2 kilo aldım bile.

Performansıma etkisinden bahsetmem gerekirse dediğim gibi her gün düzenli yüzüyorum, açık hava bol güneş ve oksijeni de hesaba katarsak ilacın bu sağlıklı yaşama ne kadar etkisi var bilmiyorum ama buraya geldiğimdeki iflas etmiş tüccar halime nazaran bomba gibiyim.

Geldiğimde sürünüyordum, tüm gün uyusam bile uyku yetmiyor, bir türlü vücudumu yataktan kaldırmaya muktedir olamıyordum. Sabah biraz iş yapsam, iş dediğimde en fazla odamı topluyordum, ondan sonra bile hemen yatıp dinlenme isteği oluşuyordu.

Şu an normale döndüm diyemem ama geldiğimde enkaz halinde olduğumu düşünürsek baya modifiye oldum. İlacın belki de sadece plesebo etkisi bile olabilir, ama bana iyi geldiğini net bir şekilde söyleyebilirim.

Şunu da eklemek istiyorum;

Pharmaton ne zaman etkisini gösterir?

sorusunun cevabı çok önemli. Bu takviye bir kere sabah alayım o gün beni dinç tutsun diye alınan multivitaminlerden değil. Etkisini 4 haftanın sonunda göstermeye başlıyor.

Bunun haricinde sizin tavsiyelerinize de açığım elbette.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Nabrut hn.cığım uzun süredir bakmıyordum sayfanıza bugün aklıma geldi bi bakayım bu kız evlendimi naptı dedim.Zevkle okudum yazınızı. Ama inanmıyorum bu fotoğraftakine benzememişsinizdir :) :)
    Çok stres yapmayın güzel hazırlıklar içindesiniz bence.Her şey gönlünüzce olsun inşallah.

    YanıtlaSil