Hangi Bb Krem? En ucuz ve içeriği en temiz olan Bb krem hangisi?

Cilt rengim çok açık ve beyaz alt tonlu fondöten bulmak konusunda başarısız olduğum için Bb ve Cc kremler kurtarıcım oluyor. Hem çok daha aydınlık bir görüntü veriyor hem de çok daha doğal duruyor. 

Kore dizileri ile, daha kimse Bb krem nedir bilmezken tanıştığım bu ürünü uzun yıllardır kullandığım için bir çok markayı deneyimledim. 

Size özellikle şu marka Bb krem ya da Cc krem diye tavsiye veremiyorum. Bence cilt ürünleri tamamen kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. Özellikle cilt bakımı yapmayan, düzenli peeling uygulamayan biri bu tarz bir cilt ürünü kullanırsa, hangi markanın ürünü olursa olsun, ne kadar kaliteli olursa olsun, ortaya pütür pütür bir görüntü çıkmaması imkansız.



Bakımlı cilde güzelce oturan bir Bb krem ile son derece sağlıklı bir yüz görüntüsü ortaya çıkıyor ki ben Bb krem, en olmadı acil bir durumda cushion sürmeden dışarı çıkamıyorum. 

Size bir ürünü denemenizi tavsiye edeceğim ki muhtemelen daha önce hiçbir yerde denk gelmemişsinizdir. 

  • Bahsedeceğim ürün 3 ila 4 dolar civarı.
  • Alieexpress'te en çok yorum alan ve en fazla satın alınan Bb krem.
  • Garnier, nivea gibi markaların bb kreminden daha ucuz olduğu halde içeriği onlardan daha temiz. 

Tüm içeriği ekrana sığdıramadım ama siz detaylı olarak bakabilirsiniz.
Renk seçeneği gayet geniş.
Ben pembe alt tonlu olan Army Green rengini sipariş etmiştim, şuradan.
Rengi efsane, tam olarak yüzüme oturuyor. Çizgilerime dolmuyor, yapay durmuyor. Cildi çok sağlıklı ve canlı gösteriyor.
Elbette her Bb krem gibi kapatıcılığı az.
Ancak Missha'nın Bb kremlerine nazaran kalıcılığı daha uzun.

İçeriğinde sivilce yapacak çok fazla madde olmasa da bu noktada net bir şey söyleyemiyorum. Çünkü ben şu sıra malumunuz çok stresli olduğum ve cildim sivilceye yatkın olduğu için propolis içeren serumlarla sivilcelerimi baskılamaya çalışıyorum. Bu sebeple ürün bende sivilcelenme yaptı ya da yapmadı diyemiyorum.

Sarı paketlere yani Alibaba'dan gelen ürünlere gümrük uygulanacağı söyleniyordu ama ben daha önce almıştım ve sorunsuz olarak elime ulaştı. Şimdi gümrük için alt sınır ne bilmiyorum, bilen varsa yazarsa seviniriz. 

Alibaba ile ilgili diğer yazılarım için:
Alibaba siparişleri geliyor mu?
Alibaba güvenilir mi?

Yorum Gönder

7 Yorumlar

  1. Yanıtlar
    1. Sivilcelerle ilgili de bir dosya yapsan olur mu nabrutcum. Ben de bu aralar deli gibi mücadele halindeyim. Tekrar roaccutane başlamak istemiyorum ama baya da çoğaldılar eskisi gibi

      Sil
  2. tavsiye ve inceleme için teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Nabrutcum senin aliekspres ten nasıl alışveriş yapılır diye bir postun varmı idi varsa linkini altına koyarsan çok makbule geçereğer yoksa da benim gibi ali ekspres ve yurtdışı alışveriş fobisi olanlara bir yazı yazarsan bu işin püf noktalarını çok memnun olurum aslında bu tarz çokyazı var nette ama ben senin tarzını sade anlaşılır ve net bulduğumdan rica ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii. Var aslında ama alieexpress'in artık Türkçe seçeneği var. Diğer püf noktalarını yazdığım yazılarımı ekleyim bir incele eğer eksik bulursan yine yazarım olur mu?

      Sil