Keikei Abiye Elbise Modelleri


Her gün yenisi eklenen Keikei elbise koleksiyonu şıklığına önem veren ve stil sahibi kadınlara hitap ediyor. Özgün tasarımları ile dikkat çeken Keikei, mezuniyet elbiseleri, gece elbiseleri, nişan, düğün elbiseleri ve abiye elbiseler kategorileri altında birbirinden şık elbise modelleri sunuyor. Genel olarak düğün, nişan, özel davetler ve şık organizasyonlarda tercih edilen abiye modelleri rengarenk tasarımları, kaliteli kumaş dokusu ve rahat kalıpları ile beğeni topluyor.


Uzun veya kısa, straplez, askılı, uzun kollu, dantel işlemeli, simli ya da payetli abiye modelleri katıldığınız organizasyonda tüm gözleri üzerinize çekiyor. Vücut şeklinize uygun ve ten renginiz ile uyumlu abiye tercihleri yaparak şıklığınızı artırabilirsiniz. Keikei’nin siyah ya da beyaz abiye modelleri, saks mavisi abiye tasarımları gibi geniş renk yelpazesi ve model çeşitliliği sayesinde aradığınız elbise modelini kolaylıkla bulabilirsiniz.



Siyah Elbise Modelleri

Siyah rengin en çok yakıştığı tasarımlardan biri olan abiyeler, her organizasyonda ya da davette zarafetinizi ortaya çıkarıyor. Keikei, siyah abiye elbise modellerinde farklı kumaş türleri ile zenginleştiriyor. Siyah abiye için krep kumaş kullanılan elbiselerden güpür detaylı elbiselere, şifon elbiselerden pul payet elbiselere kadar oldukça geniş bir çerçeve sunan Keikei, stilinize vurgu yapıyor. Mini boy, orta boy ya da uzun boy siyah abiye modelleri tercih alanınızı genişletiyor.

Siyah abiye elbiseler zarif ve asil duruşları ile her davette ayak uyduruyor. Siyah abiye elbiseler, nötr renge sahip olduğu için ayakkabı, çanta ya da takı seçiminde de işinizi kolaylaştırıyor. Elbiseniz ve stilinize uygun aksesuarlarla elbisenizi taçlandırabilir, şık tarzınızı sergileyebilirsiniz.



Göz Alıcı Kırmızı Elbise Modelleri

Herkese yakışan farklı bir tonun bulunması kırmızı abiye elbiseleri en çok tercih edilen parçalardan biri yapıyor. Farklı ton ve modeller davetlerde ya da şık organizasyonlarda şıklığınıza ve iddialı tarzınıza vurgu yapıyor. Cesaretin sembolü olarak kabul edilen bu renk, Keikei ile çekici ve iddialı kırmızı abiye elbise modellerinde yeniden hayat buluyor.

Abiye koleksiyonlarına baktığınızda saten, dantel, krep ya da payetli elbise modelleri arasından size en çok yakışan modeli bulabilirsiniz. Kırmızı abiye elbisenizi dore, gümüş ya da siyah renkte topuklu ayakkabı veya sandaletlerle ve elinize aldığınız küçük bir çanta ile tamamlayabilirsiniz. Kırmızı kendi başına oldukça dikkat çekici bir renk olduğu için elbisenizi tamamlamak için çok gösterişli olmayan takılar seçebilirsiniz. Payetli ya da dantel işlemeli modeller sade küpe ve kolyelerle bile tüm dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlıyor.