Zamansız Aşkların sembolü Pırlanta Yüzükler

Cesur detaylarla bezeli mükemmel mücevherlerin adresi Emel Pırlanta yüzük koleksiyonuyla da büyülüyor. Kadınların en sevdiği pırlanta tektaş yüzükler Emel ile daha da çok ışıldıyor. Her anın vazgeçilmezi romantik ve estetik yüzük modelleri aşkın en saf halini simgeliyor. Sınırsız ve sonsuz bir aşk… 


Bu aşkı taçlandıracak en güzel modeller Emel pırlanta yüzük koleksiyonlarında. Kendisi küçük etkisi büyük ışıltıdaki pırlanta yüzükler, modanın en gözde etkilerini yansıtıyor. Gündüzden geceye hem aşkınızı simgeleyecek hem de kombinlerinize kusursuz bir parıltı katacak pırlantalar en özel kesimleriyle sizinle oluşuyor. 


Naif ve zarif tasarımlar mücevher kutularına modern bir dokunuş katıyor. Yıllara meydan okuyan zamansız şıklığın ve asaletin simgesi pırlantalar zamansız bir aşkın hikayesini anlatıyor. 
Havaların ısınmasıyla her yeri saran aşk kokusu, bahara yakışan tasarımlarla hayat buluyor. Birbirinden farklı ve güzel modellerle evlilik tekliflerinin baş kahramanı olan pırlanta tektaş ya da pırlanta beştaş yüzükler sizlerle buluşuyor. Sevdiğiniz kadının tam kalbine isabet eden bir hediye için pırlantadan daha özeli olamaz. 
Evlilik teklifi, yıl dönümü ya da doğum gibi hayatın unutulmaz anlarında Emel sizin yanınızda. En şık ve en özel mücevherlerden pırlanta yüzükler Emel farkıyla daha da cesur ve özgün! 
Tektaş seçerken dikkat edilmesi gereken belli noktalar vardır, bu yüzden aslında yüzük seçmek oldukça zordur. Ölçüsünden kesimine, berraklığından rengine kadar seçim yaparken pek çok aşamadan geçersiniz. Emel pırlanta, bu değerli taşın en güzel halini tasarlar. Usta el işçiliği ve berrak pırlantaları ile sektörde lider konumda olan markanın her bir yüzüğü sertifikalıdır. Doğanın izlerini taşıyan Pırlantalar o en özel gününüzde yanınızda, en güzel halleriyle sizinle olacak. Modern ya da geleneksel modelleri birbiriyle harmanlayan koleksiyon her zevke hitap eden tasarımlarıyla gören herkesi büyülüyor.