Russian Doll Konusu ve Yorumu


Russian Doll Konusu

Nadia 36. yaş günü partisinde ansızın ölür ama sonra kendini yine aynı günde bulur. Bu döngü hiç bitmez. Nadia neden aynı günü yaşayıp durduğunu anlamaya çalışacaktır.

Russian Doll Yorumu


  • Dizinin konusunu okur okumaz izlemeye başladım. Fantastik ve bir nevi Time Travel! Daha ne olsun, en sevdiğim...
  • Başrol oyuncusu Natasha Lyonne mükemmel bir iş çıkarmış. O saçlar bu karakterle öyle bir bütünleşmiş ki sanat yönetmenini tebrik etmek lazım.
  • Bölümlerin 22-25 dakika olması şahane!
  • İlk 3-4 bölüm aynı tarzdaki One More Time dizisi daha iyiydi gibi bir düşünce oluştursa da sonrasında gelişen olaylar ve verilen mesaj diziyi çok anlamlı kıldı.
  • One More Time mini dizisinden size şurada bahsetmiştim, onda da esas oğlan aynı günü tekrar tekrar yaşıyordu. One More Time Netflix'in orijinal yapımlarındandı, Russian Doll dizisi de öyle!
  • İki diziyi de sevdim ama farklı kulvarlarda olduğunu belirtmek lazım.
  • Russian Doll'da biraz daha alt metinler ve mesajlar ağır basarken One More Time heyecanın ve ters köşelerin daha fazla olduğu bir yapımdı.
  • Russian Doll'ün 1. sezonu 8 bölümdü. 
  • Ben severek izledim ve merakla 2. sezonun gelmesini bekliyorum.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Netflix'de ısrarla tanıtımı yapıldığı için şöyle bir bakayım dedim.Süper bir diziymiş,beğendim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu diziyi seven biri olarak on more time hakkındaki fikrini merak ediyorum

      Sil
    2. "One More Time " dizisini izlemedim.Kore ve Uzak Doğu yapımlarından sadece She Was Pretty dizisini izledim.Benim tarzın daha çok İngiliz yapımı diziler.Sayılır mı bilmem ama Miyazaki filmlerine bayılırım.

      Sil
  2. Kız bir şey diyeceğim ben ji sung ağabeye instadan özelden mesaj attım adam gördü belki de karısı gördü bilmiyorum ama cevap yok daha doğrusu bir video attım lütfen izle yazdım İngilizce :D ama sanırım videoyu izlemedi aahsjsjj ay birine söylemem lazımdı rahatladım inan :D
    D.s.k.

    YanıtlaSil
  3. Sky castle dizisini izlemeyi düsünüyor musun

    YanıtlaSil
  4. Dizi hakkında hiçbir fikrim yok hatta ilk defa duyuyorum sayende ama konusu hakkında söylemek isterim ki ölüm günün kutlu olsun filmine çok benziyor😂 Dahası konu birebir sanki😂😂 one more time ı da ilk kez duydum ikisiine de bakıcam çok teşekkürler 😂

    YanıtlaSil
  5. one more time merak uyandırdı bak şimdi :)

    YanıtlaSil
  6. Beyin yangınlı, güzel detaylı ve hızlı bir dizi olmuş. 2. sezonu merakla bekletiyor. Seyrederken üstüm sigara mı koktu sanki :P :DD

    YanıtlaSil