Blue Eyes Konusu ve Oyuncuları / 2019 Kore Dizileri


Blue Eyes Konusu
Chang Ki Young seri katildir. Özel güçleri sayesinde herhangi bir şeyi silaha çevirebilmekte ve kendinden bir uzuv gibi kullanabilmektedir. Uzak mesafeden fırlattığı bıçaklar tam hedefine isabet etmektedir. Keskin bir algılama yeteneğine sahiptir. Cinayetleri mükemmel bir şekilde tasarlamakta ve hiçbir delil bırakmamaktadır. Kimse ile direk iletişimi yoktur ve gerçek kimliğini saklamaktadır. Tüm ülkelerden müşterileri için çalışmakta olan titiz bir katildir. Tüm bunlara rağmen ta derinlerinde insanlardan sevgi bekleyen biri vardır. Katil olmasının sebebi ise ailesini öldürenlerin peşine düşmektir.

Nana ise bir dedektiftir. Yetimhanede büyümüş olmak psikolojisinde derin yaralar açmıştır. Polis akademisinden birincilikle mezun olmuş ve Seul'de dedektif olarak çalışmaya başlamıştır. Soğuk bir karakteri olmasına rağmen derin üzüntüsü olan insanlara karşı sempati duymaktadır. Bir gün muhabir sevgilisi ölür ve ölümünün ardındaki gerçekleri ortaya çıkarmak için Chang Ki Yong'un peşine düşer ve kendini karanlık sırların içinde bulur.

Blue Eyes Oyuncuları

Nana After School grubunun üyelerinden biri. Sanırım ilk başrolü olacak.

Dizide dikkatimi çeken ise elbette Chang Ki Young! Daha önce de başka yapımlarda sık sık karşımıza çıksa da Go Back Couple'da efsaneydi! 




Türü: Suç, Gizem
Bölüm Sayısı: ?
Yayın Kanalı: OCN
Yayın Tarihi: Mart

Bilgiler geldikçe yazıyı güncelleyeceğim.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Dizinin ismi Kill It diye değiştirildi. Dizi yayınlandığında bir karışıklık yaşarsın diye söyleyeyim dedim

    YanıtlaSil
  2. She Was Pretty izlemenizi tavsiye ederim. Ayrıca kore dizilerinde çok iyi arşiv yapmış olan http://www.diziizlesene1.com/she-was-pretty-izle/ sayfasından izlemesiniz.

    YanıtlaSil
  3. Gayet akıcı izlenebilen ama yüreğinize oturan bir dizi. Ağlamak garanti diyim siz anlayın. Hıç sıkılmadım .Of ya umarım gerçekten böyle şeyler yoktur.

    YanıtlaSil