The Light in Your Eyes Konusu ve Oyuncuları / 2019 Kore Dizileri



The Light in Your Eyes Konusu 

Dazzling Konusu
Han Ji Min zaman içinde seyahat edebilme yeteneğine sahip bir kadındır. Haber spikeri olmayı umut etmektedir ve adaletsizliklere karşı durmaktadır. Zamanı değiştirme gücü olduğu halde ne yaparsa yapsın kendisini karmaşık bir durumun içinde bulur. Geleceğe gittiğinde kendini 70 yaşında bulmuştur, görünüşü 70 olsa da ruhu 25'tir. 70 yaşındaki halini ise Kim Hye-Ja canlandıracaktır.

Nam Joo Hyuk'un hayali de muhabir olmaktır. Hayalini gerçekleştirmek için çok çabalamıştır ama artık yılmıştır ve hayatı geldiği gibi öylesine, beklentisiz ve umutsuzca yaşamaktadır. Ama Han Ji Min'e olan ilgisini gizlememektedir.

Son Ho Jun, Han Ji Min'in zaman zaman travmaları olan, yerinde duramayan hoppa ağabeyi rolünü canlandıracaktır. İçerik yazarı olan Son Ho Jun komik bir yan karakter olarak yer alacak.



The Light in Your Eyes Oyuncuları
Dazzling Oyuncuları

Han Ji Min'in Rooftop Prince dizisini sevmemişti. Hyde and Jekyll dizisi Hyun Bin'e rağmen hüsran oluşturan dizilerdendi. En son Ji Sung ile beraber rol aldığı Familiar Wife dizisi hakkında da çok fazla olumsuz yorum okudum. Bu kadar iyi başrollerle aynı projelerde yer alan bir hatun bir türlü parlayamadı. Umarım bu dizi öyle olmaz. Zira konusu benim sevdiğim klişeler içeriyor.

Nam Joo Hyuk ise Cheese in the trap, Moon LoversWeightlifting Fairy Kim Bok-Joo derken son dizisi hariç bir çok dizide izlediğim sempati duyduğum bir oyuncu.

Son Ho Jun'u ilk kez Reply 1994'te Hatae rolüyle tanımıştım. Sonra birçok dizide izlesem de Go Back Couple dizisi ile kariyerinin zirvesine ulaştığını düşünüyorum. En son Terius Behind Me dizisinde izledik.


Türü: Romantik Komedi, Time Travel
The Light in Your Eyes Bölüm Sayısı: 32 (35'er dk.)
Yayın Kanalı: Jtbc
The Light in Your Eyes Yayın Tarihi: 11 Şubat

Yorum Gönder

7 Yorumlar

  1. Kahramanın hayali olunca sürükleyici olur..

    YanıtlaSil
  2. Nam joo hyuk’a weightlifting fairy kim bok joo’da bayılmıştım, nasıl hoş bir çocuktu. Merakla bekliyorum, sınav dönemine giriyoruz diye dizi izlemeyi bıraktım ama dönüşüm muhteşem olucak😄

    YanıtlaSil
  3. Bu dziyu alt yazili izliyorum. hosuma gidiyor yaslilara nasil davranildigi ve onlarin hissettiklerini cok guzel canlandiriyor. gokce

    YanıtlaSil
  4. İzledim ve cok da beğendiğim söylenemez izlenmesi de olur yani diye düşünüyorum han ji min bence başrolde değil toplasan 5 bölümde anca oynamıştır yardimci oyuncu gibiydi daha çok.Durağan bir dizi yarım bırakmayı sevmediğim için ite kaka izledim diyebilirim

    YanıtlaSil
  5. Kesınlıkle ben de böyle düşünüyorum. Sırf yarım kalırsa sinir olacağım için izledim. O da izlemek sayılırsa. Atlaya atlaya😩😬

    YanıtlaSil