My Strange Hero Konu ve Oyuncuları / 2019 Kore Dizileri


My Strange Hero konusu
Bok Soo's Back Konusu

Yoo Seung-Ho iyimser, dost canlısı sakar bir çocuktur. Lisedeyken ilk aşkı olan Jo Bo Ah ve Kwak Dong-Yeon adında bir çocukla karışık bir olayın ortasında bulur kendisini ve haksız yere suçlanarak okuldan atılır. Yıllar sonra kovulduğu liseye intikam almak için gelir ama ortalık hiç de bıraktığı gibi değildir. Kendini karışık olayların içinde bulur.

Böyle haksızlıklara da hiç gelemem.

Jo Bo Ah ise zamanında Yoo Seung Ho'ya ihanet edip onun okuldan atılmasına sebep olmuştur. Şimdiyse yine aynı okulda öğretmenlik yapmaktadır.

Pis cadı :D



Bok Soo's Back Oyuncuları

Yoo Seung-Ho'yu en son I'm not robot dizisinde izlemiştik. Canım ya, çok zavallıydı, gelen aldatıyor giden aldatıyor bunu da.



Esas kız Jo Bo Ah'ı da daha önce izlemedim. Ama ikinci adam Kwak Dong-Yeon'u Radio Romance dizisinde izlemiştim. Böyle başkasının evinde ayağını kırıp oturuyordu falan. Ahaha Bknız:




Bilgiler geldikçe yazıyı güncelleyeceğim.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Oo lisede geçen dizi, attım listeye :)) Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. cook sevindim buna teskkur ederiz yoo seung ho gulusu ve hisli bakislariyla korede en iyi oyunculardan bence cok severim kendisini. kizi hic bilmiyorum. konu guzel islenirse fena degil gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, ben de beğeniyorum oyuncluğunu, Miss You'da özellikle döktürmüştü.

      Sil
  3. sanki ikinci adamı my id is gangnam beauty daki ikinci adama benzettim Radio Romance daki farklı biriydi tam araştırmadım ama. İyi günler nabrut

    YanıtlaSil
  4. aman nabrut araştırdım senin dediğin doğruymuş :) kusura bakma by

    YanıtlaSil